Living Now

Смайваща красота и интелигентни технологии

Виж повече

Living Now

Смайваща красота и интелигентни технологии

Виж повече

Комфорт и ефективност, всеки ден

Netatmo дава топлина

ВИЖ ПОВЕЧЕ

Смарт Метео станция Netatmo

Наблюдавате настоящето, прогнозирате бъдещето

Виж повече

Valena Life  |  Alure

Когато търсите идеалният ключ

Виж повече
Популярни Продукти

 БулЕлектрик Груп ООД е компания, извършваща търговска дейност с електро оборудване. Гамата включва множество продукти и решения с дизайнерски поглед към електро инсталацията във Вашия дом/офис или производство. Магазинът BulSmart предоставя достъп до високотехнологични, умни и естетични решения, подходящи за всеки изтънчен и технократски вкус. Експертите ни ще Ви посъветват за избор на верния продукт съобразен с Вашите нужди и представи.

Ако държите да сте в крак с времето!

Ако държите на качеството!

Ако нововъведенията от света на инженерната мисъл Ви вълнуват! ....БулСмарт е Вашият партньор!

Смарт вътрешна камера Netatmo

Просто, интуитивно, без да се натрапват в личния ти живот, продуктите за сигурност на Netatmo ти помагат да поемеш пълен контрол над дома си! С умната вътрешна камера например получаваш сигнали в реално време на телефона в случай на нарушител в твоя дом. А вграденото лицево разпознаване гарантира личната неприкосновеност на семейството и дава възможност да деактивираш видеозаписите и известията за своите близки!

Разклонители, щепсели и адаптори - 35% отстъпка!

БулСмарт организира разпродажба на разклонители, щепсели и адаптори с марка Legrand до 27 март 2023. По същото време можете да се възползвате и от 15% отстъпка за различни смарт продукти Netatmo и Bticino.