Доставка

Как да купя

1. За да направите поръчка на електроматериали не е необходимо да се регистрирате в сайта. Ако решите да се регистрирате, може да съхраните личните си данни. Така няма да се налага повторното им попълване при друга покупка и може да правите справки за предишни поръчки.
2. След получаване на поръчката, се извършва проверка за валидността на данните от регистрацията, както и за актуалността на всяка заявка.
3. Посочването на неверни данни прави поръчката невалидна и БулЕлектрик Груп ООД не се ангажира с изпълнение на доставката.
4. Потвърждение за изпълнението се получава чрез обаждане на посочените от клиента телефони. За справки и допълнителна информация: тел: 02/850 56 90; 0887 759 113; e-mail: office@bulsmart.bg
5. Клиентът посочва избраните стоки съгласно представената в сайта информация. Цената на всеки отделен артикул е за 1 брой с включен ДДС.
6. Фактура се издава при следните задължителни реквизити: име, булстат и МОЛ за юридическо лице или три имена и адрес (за частни лица).

След като сте направили Вашата поръчка ние ще се свържем с Вас, за да уточним наличността на стоката и подробностите около доставката.

Доставка

 Доставка на адрес на заявените стоки се извършва с куриерска фирма.
1. Доставката е за сметка на клиента, до посочен от него адрес, ако поръчката е на стойност до 350 лв. (цената на услугата е съгласно тарифния план на куриерската фирма СПИДИ).
2. За поръчка на стока над 350 лв. (за София и страната, до посочен адрес на клиента) транспортните разходи са за сметка на БулЕлектрик Груп ООД.

3. За поръчка на стока над 300 лв. (за София и страната, до посочен офис на куриерска фирма Спиди) транспортните разходи са за сметка на БулЕлектрик Груп ООД.
4. При разплащане по банков път електроматериалите се доставят след ефективно получаване на сумата по сметка на БулЕлектрик Груп ООД.
При получаване на стоката клиентът поема задължението да осигури присъствие на заявения адрес.

За да поръчате, трябва първо да изберете желаното количество от артикула, след което да потвърдите и да натиснете бутона "Поръчай". 
Прегледайте съдържанието на количката, която се намира в горния десен ъгъл на сайта и ако сте готови с изборът си, натиснете бутона "Поръчай".

Начин на плащане

Възможно е да платите:
1. При доставка, с наложен платеж чрез пощенски паричен превод/ППП/;
2. По банков път при банка УникредитБулбанк АД:

СМЕТКА/IBAN: BG10 UNCR 7000 1521 3449 80,

БАНКОВ КОД/SWIFT/BIC: UNCRBGSF,

Получател: БулЕлектрик Груп ООД