Смарт пакет с Netatmo с контакт Шуко

  • Марка: bTicino
  • Кат. номер: KW4501C

Смарт пакет с Netatmo, в комплект с контакт Шуко,

серия Living Now с Netatmo,

бял, bTicino,

2 години гаранция

468,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 468,00 лв.
Моля, изберете:
Подробно описание
Характеристики
Подробно описание

GATEWAY с конкат немски стандарт, създава смарт инсталация в дома. Може да се използва за управление на осветление, щори и електрически уреди, включени в смарт контакти: - с помощта на смартфона и приложението Home + Control, - чрез гласови асистенти - от общия контрол на входа на дома.

Той интегрира 2P+E 16A 250VA смарт контакт, немски стандарт за дистанционно управление на електрически устройства и за наблюдение на консумацията им (моментално, ежедневно, месечно). Съвместим с всички електрически устройства с мощност до 16 A 3680W (със защита от претоварване).

Може да се монтира на мястото на съществуващ контакт в конзола с дълбочина 40 мм. Фиксира се винтове и с помощта на автоматични скоби. Има син светодиод, който свети, когато контактът е ВКЛЮЧЕН.

Конфигурира се с помощта на Home + Control APP.  Може да бъде свързан с един или повече  безжични ключове за осветление. Комплектът също така се доставя с безжичен мастър IN&OUT ключ за управление на сценарии, необходим за свързването на всички смарт устройства в системата. Захранване 110-230 VA.

 

 

 

Каталог Living Now

 

Каталог Living Now

Характеристики
серия
Living Now with Netatmo
цвят
бял
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!