Достатъчни ли са контактите у дома?

22 април 2020
Достатъчни ли са контактите у дома?

Обстановката в света и опасността от Covid-19 ни принуди да изберем алтернативни решения за мястото, от което да работим. Офисът се премести вкъщи и се появи проблем с едновременното ползване на електронни устройства. Всички в домакинството имат неотложна работа – един учи, друг работи! Трябва да заредим устройствата си по едно и също време. Достигат ли контактите, когато всички сме у дома?

 

Решението дава мулти разклонителя на Legrand!

 

 

 

 

Функционалности:

Micro-USB щепсел за директно зареждане на смартфони

Вградена защита от пренапрежение -предпазва телевизора, високотехнологичното оборудване, DVD плейърите, компютрите и др.

Разклонител с 4-броя изходи ШУКО 2P + E (немски стандарт)

16 A / 230 V - 3500 W

2 USB изхода за зарядни устройства

2 метра кабел с щепсел - (3G, 1 mm²)

Максимална допустима мощност 3.500W (~230V – 16A), защитно ниво Uc = 250 V, Uoc = 4 kV и Up = 1 kV

180° въртене на колоната

С главен превключвател ON / OFF

 

 

До края на месец април с 20% отстъпка. С мулти разклонителя на Legrand бързо и удобно ще включите всяко устройство.

БулСмарт предлага мулти разклонителя с гаранция 24 месеца от Legrand.

 

 

Повече за функионалността на мулти разклонителя може давидите тук.

 

 

 

 

Оставихте ли прането на двора или пък отворен прозорец у дома? Ще получите сигнал, веднага щом започне да вали. Можете също така да персонализирате своите известия, за да получавате предупреждение само след като е паднало определено количество дъжд.

прочети още

Месец март ни подлуди с вариациите в температурите. Нека не позволяваме това да се отразява на сметките, които плащаме и особено на комфорта у дома през останалото време от годината. Решението идва от bTicino със Смарт термостат Smarther 2 с вградена иновативна технология за отдалечено управление на Netatmo.

прочети още

Living Now с Netatmo е създаден, за да пасне на всеки дом. Може да се използва в традиционните системи, като осигурява всички традиционни функции за управление и запазва атрактивните си дизайнерски черти. Или може да покаже целия си иновативен потенциал в свързани смарт системи.

прочети още