Достатъчни ли са контактите у дома?

22 април 2020
Достатъчни ли са контактите у дома?

Обстановката в света и опасността от Covid-19 ни принуди да изберем алтернативни решения за мястото, от което да работим. Офисът се премести вкъщи и се появи проблем с едновременното ползване на електронни устройства. Всички в домакинството имат неотложна работа – един учи, друг работи! Трябва да заредим устройствата си по едно и също време. Достигат ли контактите, когато всички сме у дома?

 

Решението дава мулти разклонителя на Legrand!

 

 

 

 

Функционалности:

Micro-USB щепсел за директно зареждане на смартфони

Вградена защита от пренапрежение -предпазва телевизора, високотехнологичното оборудване, DVD плейърите, компютрите и др.

Разклонител с 4-броя изходи ШУКО 2P + E (немски стандарт)

16 A / 230 V - 3500 W

2 USB изхода за зарядни устройства

2 метра кабел с щепсел - (3G, 1 mm²)

Максимална допустима мощност 3.500W (~230V – 16A), защитно ниво Uc = 250 V, Uoc = 4 kV и Up = 1 kV

180° въртене на колоната

С главен превключвател ON / OFF

 

 

До края на месец април с 20% отстъпка. С мулти разклонителя на Legrand бързо и удобно ще включите всяко устройство.

БулСмарт предлага мулти разклонителя с гаранция 24 месеца от Legrand.

 

 

Повече за функионалността на мулти разклонителя може давидите тук.

 

 

 

 

3-в-1 USB кабел
4 юни 2021

За да избегнете досадното заплитане, подарете си ред с 3-в-1 USB кабел. Позволява свързване, зареждане и обмен на данни на 3 вида устройства само с един кабел: - единият край е снабден с 1 Lighting конектор за iOS, 1 бр. Micro USB и 1 бр. USB тип-C - другият край е оборудван с 1 бр. USB тип-A

прочети още

Искате да осигурите възможно най-здравословни условия у дома за Вашето семейство? Смарт детектор за качество на въздуха Netatmo Ви показва как. Независимо дали търсите най-доброто ниво на шума за по-здрав сън или точните нива на влажност в детската стая за детенце с астма, детекторът ще измери важните индикатори със своите чувствителни сензори и ще подчертае потенциални проблеми, като ще Ви подскаже как да ги отстраните. Смарт детектор за качество на въздуха Netatmo Ви казва какво трябва да настроите, за да създадете по-здравословна среда у дома като започне от бебето, мине през детенце с астматични проблеми и стигне до Вас.

прочети още

Дизайн, архитектура, мебели: почти всичко се е променило И все пак някои неща са останали същите. Не забравяйте да изключите осветлението преди да излезете, да заключите вратата и да затворите добре прозорците, да регулирате отоплението си в цялото жилище или в отделни стаи. И най-малкото съмнение за всяко едно от тези неща може да съсипе деня Ви, точно като камъче в обувката. Сега можете да забравите всичко това. Благодарение на Netatmo можете да се радвате на спокойствие.

прочети още