Достатъчни ли са контактите у дома?

22 април 2020
Достатъчни ли са контактите у дома?

Обстановката в света и опасността от Covid-19 ни принуди да изберем алтернативни решения за мястото, от което да работим. Офисът се премести вкъщи и се появи проблем с едновременното ползване на електронни устройства. Всички в домакинството имат неотложна работа – един учи, друг работи! Трябва да заредим устройствата си по едно и също време. Достигат ли контактите, когато всички сме у дома?

 

Решението дава мулти разклонителя на Legrand!

 

 

 

 

Функционалности:

Micro-USB щепсел за директно зареждане на смартфони

Вградена защита от пренапрежение -предпазва телевизора, високотехнологичното оборудване, DVD плейърите, компютрите и др.

Разклонител с 4-броя изходи ШУКО 2P + E (немски стандарт)

16 A / 230 V - 3500 W

2 USB изхода за зарядни устройства

2 метра кабел с щепсел - (3G, 1 mm²)

Максимална допустима мощност 3.500W (~230V – 16A), защитно ниво Uc = 250 V, Uoc = 4 kV и Up = 1 kV

180° въртене на колоната

С главен превключвател ON / OFF

 

 

До края на месец април с 20% отстъпка. С мулти разклонителя на Legrand бързо и удобно ще включите всяко устройство.

БулСмарт предлага мулти разклонителя с гаранция 24 месеца от Legrand.

 

 

Повече за функионалността на мулти разклонителя може давидите тук.

 

 

 

 

Разклонител за мултимедийна зона, 4X2P защита Специален дизайн за перфектно вписване в мултимедийната зона и организиране на кабелите. Разклонителят за TV зона ви позволява да включите и захраните до 8 устройства и да организирате кабелите. Вашата мултимедийна зона никога не е била така добре организирана! Разклонителят може да защити цялото ви мултимедийно оборудване от мълнии благодарение на интегрираната си защита от пренапрежение.

прочети още

Идеалното решение за спалня или зони за почивка от Legrand. Адапторът има два 2x2P контакта отдолу и USB Тип A и USB Тип C от страни, както и стойка за смартфон.

прочети още

Просто, интуитивно, без да се натрапват в личния ти живот, продуктите за сигурност на Netatmo ти помагат да поемеш пълен контрол над дома си! С умната вътрешна камера например получаваш сигнали в реално време на телефона в случай на нарушител в твоя дом. А вграденото лицево разпознаване гарантира личната неприкосновеност на семейството и дава възможност да деактивираш видеозаписите и известията за своите близки!

прочети още