• Начало »
  • Новини »
  • Елегантен стил и изящество с ключове и контакти Classia на BTicino от БулСмарт

Елегантен стил и изящество с ключове и контакти Classia на BTicino от БулСмарт

29 април 2020
Елегантен стил и изящество с ключове и контакти Classia на BTicino от БулСмарт

Придайте на дома си блясък, модерна визия и стил! Декорирайте вашия офис с изящество и красота по италиански и немски стандарт! С цялостната модулна гама ключове и контакти Classia на доказания италиански производител Bticino, бранд на Legrand.

 

Серия Classia се отличава с елегантен и естетичен дизайн и модерна изчистена форма, определена от ясни очертания в контраст с деликатно заоблена повърхност. Декоративната рамка придава уникална интериорна нотка на вашия ключ.

 

 

 

Гамата включва 16 декоративни рамки, налични в два различни цвята на лицевия панел – бял гланц и черен мат сатен. Серията е обогатена още с различни ефекти, като метални кантове: златисти, хромирани и никелирани. С ключовете и контактите Classia си гарантирате високо качество и лесна инсталация във всякакъв вид конзола и тип стена.

 

 

Конфигуратор Classia

С помощта на специално разработен конфигуратор от Bticino ще можете да сте сигурни във Вашия избор и креативност като тествате различни цветови решения и повърхности. Всичко това възможно най-близко до интериора в дома Ви.

 

 

 

 

Иновативна поддържаща рамка с възможност за регулиране, гарантиращо плътно прилепване към стената. Лесен монтаж и демонтаж на механизма. Монтаж на поддържащата рамка с винт.

 

 

Многомодулната инсталация позволява много добро подравняване, благодарение на иновативна самоподравняваща се система за фиксиране на поддържащите рамки една към друга.

 

Нагледно с моделите от серията Classia на Bticino бихте моли да се запознаете от видеото по-долу!

 

Видео Classia

 

 

 

Обещаваме ти, че с безжичния сценариен MASTER ключ „Излизам / Прибирам се“ това няма да ти се наложи никога повече!

прочети още

Започни със стартов пакет от серии Valena Life с Netatmo / Valena Allure с Netatmo и 20% отстъпка.

прочети още

Сезонът на ремонтите е вече тук. Не забравяйте детайлите, които правят впечатление!

прочети още