Facebook игра

2 юни 2020
Facebook игра

Включете всяко устройство на едно място с участие в нашата ИГРА!

 

 

Напишете ни в коментар 3 негови предимства и ще се включите в надпреварата за невероятния адаптор Шуко 2хUSB!

 

 

*Даваме Ви жокер – инфомрация за продукта сме скрили в нашия сайт www.bulsmart.bg

 

 

Играта продължава до 9.06.2020 г., а печелившият участник ще бъде обявен на 10.06.2020 г.

 

 

Пълните правила на играта може да прочетете тук: https://bulsmart.bg/bg-content-detail-104.html

Разклонител за мултимедийна зона, 4X2P защита Специален дизайн за перфектно вписване в мултимедийната зона и организиране на кабелите. Разклонителят за TV зона ви позволява да включите и захраните до 8 устройства и да организирате кабелите. Вашата мултимедийна зона никога не е била така добре организирана! Разклонителят може да защити цялото ви мултимедийно оборудване от мълнии благодарение на интегрираната си защита от пренапрежение.

прочети още

Идеалното решение за спалня или зони за почивка от Legrand. Адапторът има два 2x2P контакта отдолу и USB Тип A и USB Тип C от страни, както и стойка за смартфон.

прочети още

Просто, интуитивно, без да се натрапват в личния ти живот, продуктите за сигурност на Netatmo ти помагат да поемеш пълен контрол над дома си! С умната вътрешна камера например получаваш сигнали в реално време на телефона в случай на нарушител в твоя дом. А вграденото лицево разпознаване гарантира личната неприкосновеност на семейството и дава възможност да деактивираш видеозаписите и известията за своите близки!

прочети още