Ремонт с наелектризирани цени! Серия Classia на Legrand с 15% отстъпка

12 юни 2020
Ремонт с наелектризирани цени!  Серия Classia на Legrand с 15% отстъпка
 
 

Ремонт с наелектризирани цени! Нека не изправяме косите при подмяна на електрото у дома!

Поръчайте сега с 15% отстъпка механизми от серия Classia на Legrand!
Продължителност на промоцията 12.06 - 22.06.2020г.
 
Разгледай промоцията ТУК
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Единствената интелигентна вътрешна камера, която може да разпознава лица и домашни любимци и дава достъп до всичките й функции, без да правите допълнителни разходи за такси и абонаменти за поддръжка.

прочети още
3-в-1 USB кабел
4 юни 2021

За да избегнете досадното заплитане, подарете си ред с 3-в-1 USB кабел. Позволява свързване, зареждане и обмен на данни на 3 вида устройства само с един кабел: - единият край е снабден с 1 Lighting конектор за iOS, 1 бр. Micro USB и 1 бр. USB тип-C - другият край е оборудван с 1 бр. USB тип-A

прочети още

Искате да осигурите възможно най-здравословни условия у дома за Вашето семейство? Смарт детектор за качество на въздуха Netatmo Ви показва как. Независимо дали търсите най-доброто ниво на шума за по-здрав сън или точните нива на влажност в детската стая за детенце с астма, детекторът ще измери важните индикатори със своите чувствителни сензори и ще подчертае потенциални проблеми, като ще Ви подскаже как да ги отстраните. Смарт детектор за качество на въздуха Netatmo Ви казва какво трябва да настроите, за да създадете по-здравословна среда у дома като започне от бебето, мине през детенце с астматични проблеми и стигне до Вас.

прочети още