Знаете ли, че ....?

14 юни 2020
Знаете ли, че ....?

Иновативната френска компания Netatmo, е ангажирана с разработването на лесни за употреба умни продукти. Гамата Netatmo Pro предлага решения подобни на сложните системи за автоматизация, но с възможност да се ползват директно от потребителя, без да се налага ремонт или сложно окабеляване.

 

 

 

Свързаните датчици за врати и прозорци са добър начин да подсигурите дома и спокойствието си без да са необходими  технически познания. След като свалите приложението на Netatmo за съответното устройство и залепите таговете, както ги наричаме, по врати и прозорци те ще:

 

 

 

- Съобщават дори преди проява на нарушение

Ще получавате известие от сензорите до смартфона си дори при вибрация - още при първоначален опит за отваряне  и/или разбиване. Залепени на избрани врати и прозорци, сензорите отчитат дали някой се опитва да влезе принудително. Също предупреждават при внезапно отваряне на врата или прозорец. Калибрирани при монтажа (залепването), те отчитат и най-фини движения.

 

 

 

 

- Съобщават за отворен прозорец или врата

Можете да проверявате директно в приложението дали вратите и прозорците, оборудвани със сензори, са отворени или затворени. Може да настроите сензорите да изпращат сигнал, и когато врата или прозорец стоят отворени твърде дълго.

 

 

 

 

- Свързани в Welcome вътрешна камера, ще можете да видите и какво точно се случва при нотификация.

 

 

 

 

Лесна инсталация само за няколко минути

Сензорите Netatmo са лесни за инсталиране. Просто залепете еднократните водоустойчиви сензори към всякакъв тип врата или прозорец.

 

 

Netatmo видео:

 

 

Разклонители за конкретни пространства Детайлите имат значение. С разклонителите за кухня, дневна, спалня или офис организирате добре всяко пространство и защитавате устройствата си.

прочети още
Знаете ли, че....
19 април 2022

Знаете ли, че красивото и функционалното не винаги е омайващо скъпо? Класика с ефектен детайл - това е серия CLASSIA на италианския концерн Bticino от семейството на Legrand. Бял гланц и черен мат, допълнени от метален кант в злато, хром, никел... защото красотата се крие именно в малките детайли!

прочети още

С решението Living Now with Netatmo може да изключите осветлението и да спуснете щорите едновременно, с една команда. А след това да използвате специализираното приложение Home + Control, за да промените всички смарт устройства в сценария. С приложението на Legrand Home + Control без усилие имаш пълен контрол над осветлението, уредите и щорите у дома. Инсталира се лесно и бързо на телефона ти и е напълно безплатно.

прочети още