Знаете ли, че ....?

14 юни 2020
Знаете ли, че ....?

Иновативната френска компания Netatmo, е ангажирана с разработването на лесни за употреба умни продукти. Гамата Netatmo Pro предлага решения подобни на сложните системи за автоматизация, но с възможност да се ползват директно от потребителя, без да се налага ремонт или сложно окабеляване.

 

 

 

Свързаните датчици за врати и прозорци са добър начин да подсигурите дома и спокойствието си без да са необходими  технически познания. След като свалите приложението на Netatmo за съответното устройство и залепите таговете, както ги наричаме, по врати и прозорци те ще:

 

 

 

- Съобщават дори преди проява на нарушение

Ще получавате известие от сензорите до смартфона си дори при вибрация - още при първоначален опит за отваряне  и/или разбиване. Залепени на избрани врати и прозорци, сензорите отчитат дали някой се опитва да влезе принудително. Също предупреждават при внезапно отваряне на врата или прозорец. Калибрирани при монтажа (залепването), те отчитат и най-фини движения.

 

 

 

 

- Съобщават за отворен прозорец или врата

Можете да проверявате директно в приложението дали вратите и прозорците, оборудвани със сензори, са отворени или затворени. Може да настроите сензорите да изпращат сигнал, и когато врата или прозорец стоят отворени твърде дълго.

 

 

 

 

- Свързани в Welcome вътрешна камера, ще можете да видите и какво точно се случва при нотификация.

 

 

 

 

Лесна инсталация само за няколко минути

Сензорите Netatmo са лесни за инсталиране. Просто залепете еднократните водоустойчиви сензори към всякакъв тип врата или прозорец.

 

 

Netatmo видео:

 

 

Просто, интуитивно, без да се натрапват в личния ти живот, продуктите за сигурност на Netatmo ти помагат да поемеш пълен контрол над дома си! С умната вътрешна камера например получаваш сигнали в реално време на телефона в случай на нарушител в твоя дом. А вграденото лицево разпознаване гарантира личната неприкосновеност на семейството и дава възможност да деактивираш видеозаписите и известията за своите близки!

прочети още

БулСмарт организира разпродажба на разклонители, щепсели и адаптори с марка Legrand до 27 март 2023. По същото време можете да се възползвате и от 15% отстъпка за различни смарт продукти Netatmo и Bticino.

прочети още

От днес до неделя цените са "смарт" в БулСмарт! Вземете дo 35% отстъпка за десетки продукти, които ще улеснят Вашето ежедневие.

прочети още