Малките пръстчета наивно творят бели!

26 юни 2020
Малките пръстчета наивно творят бели!

 

 

Оставете децата да опознаят дома и бъдете спокойни с Valena Life / Allure от Legrand  и контактите с детска защита!

 

 

Вижте повече тук: https://bulsmart.bg/series-valena-life-allure-legrand.html

 

 

Колкото и фини да са детските пръстчета, колкото и дълъг и тънък да е предмета, който е намерил Вашият любопитен наследник, вградените предпазни механизми  за детска защита в контактите Legrand ще предотвратят допир до вътрешните тоководещи части и ще осигурят спокойствие у дома!

 

 

Системата за детска защита е реализирана посредством вградени в конструкцията предпазни мембрани, свързани механично една с друга. Позволява достъп до тоководещите части само при едновременен еднакъв натиск в двата отвора на контакта. Практически в отворите може да се вкара само щепсел. Всеки опит за проникване с твърд и остър предмет в единия от отворите, води до блокиране на достъпа към вътрешността на контакта.

 

 

 

 

 

 

Ако често сте далеч от дома си, най-вероятно се случват притеснения дали всичко там е наред. Със смарт устройства за сигурност на Netatmo можете да сте напълно спокойни за своя дом! Те позволяват проследяване на всичко, което става вкъщи директно от смартфона, и то по лесен, интуитивен и ненатрапващ се в личния живот начин. Вътрешна камера, външна камера, сензори за врати и прозорци и още устройства за сигурност.

прочети още

Терминът „умен дом“ се отнася до интелигентните мрежи от различни устойства в дома, централно контролирани и наблюдавани с помощта на смартфони или таблети. Истинската добавена стойност на свързания дом се крие в интелигентното взаимодействие между различни устройства.

прочети още

Обещаваме ти, че с безжичния сценариен MASTER ключ „Излизам / Прибирам се“ това няма да ти се наложи никога повече!

прочети още