Малките пръстчета наивно творят бели!

26 юни 2020
Малките пръстчета наивно творят бели!

 

 

Оставете децата да опознаят дома и бъдете спокойни с Valena Life / Allure от Legrand  и контактите с детска защита!

 

 

Вижте повече тук: https://bulsmart.bg/series-valena-life-allure-legrand.html

 

 

Колкото и фини да са детските пръстчета, колкото и дълъг и тънък да е предмета, който е намерил Вашият любопитен наследник, вградените предпазни механизми  за детска защита в контактите Legrand ще предотвратят допир до вътрешните тоководещи части и ще осигурят спокойствие у дома!

 

 

Системата за детска защита е реализирана посредством вградени в конструкцията предпазни мембрани, свързани механично една с друга. Позволява достъп до тоководещите части само при едновременен еднакъв натиск в двата отвора на контакта. Практически в отворите може да се вкара само щепсел. Всеки опит за проникване с твърд и остър предмет в единия от отворите, води до блокиране на достъпа към вътрешността на контакта.

 

 

 

 

 

 

3-в-1 USB кабел
4 юни 2021

За да избегнете досадното заплитане, подарете си ред с 3-в-1 USB кабел. Позволява свързване, зареждане и обмен на данни на 3 вида устройства само с един кабел: - единият край е снабден с 1 Lighting конектор за iOS, 1 бр. Micro USB и 1 бр. USB тип-C - другият край е оборудван с 1 бр. USB тип-A

прочети още

Искате да осигурите възможно най-здравословни условия у дома за Вашето семейство? Смарт детектор за качество на въздуха Netatmo Ви показва как. Независимо дали търсите най-доброто ниво на шума за по-здрав сън или точните нива на влажност в детската стая за детенце с астма, детекторът ще измери важните индикатори със своите чувствителни сензори и ще подчертае потенциални проблеми, като ще Ви подскаже как да ги отстраните. Смарт детектор за качество на въздуха Netatmo Ви казва какво трябва да настроите, за да създадете по-здравословна среда у дома като започне от бебето, мине през детенце с астматични проблеми и стигне до Вас.

прочети още

Дизайн, архитектура, мебели: почти всичко се е променило И все пак някои неща са останали същите. Не забравяйте да изключите осветлението преди да излезете, да заключите вратата и да затворите добре прозорците, да регулирате отоплението си в цялото жилище или в отделни стаи. И най-малкото съмнение за всяко едно от тези неща може да съсипе деня Ви, точно като камъче в обувката. Сега можете да забравите всичко това. Благодарение на Netatmo можете да се радвате на спокойствие.

прочети още