Малките пръстчета наивно творят бели!

26 юни 2020
Малките пръстчета наивно творят бели!

 

 

Оставете децата да опознаят дома и бъдете спокойни с Valena Life / Allure от Legrand  и контактите с детска защита!

 

 

Вижте повече тук: https://bulsmart.bg/series-valena-life-allure-legrand.html

 

 

Колкото и фини да са детските пръстчета, колкото и дълъг и тънък да е предмета, който е намерил Вашият любопитен наследник, вградените предпазни механизми  за детска защита в контактите Legrand ще предотвратят допир до вътрешните тоководещи части и ще осигурят спокойствие у дома!

 

 

Системата за детска защита е реализирана посредством вградени в конструкцията предпазни мембрани, свързани механично една с друга. Позволява достъп до тоководещите части само при едновременен еднакъв натиск в двата отвора на контакта. Практически в отворите може да се вкара само щепсел. Всеки опит за проникване с твърд и остър предмет в единия от отворите, води до блокиране на достъпа към вътрешността на контакта.

 

 

 

 

 

 

Най-общо казано ползата от "умния дом" са комфорт, спестяване на енергия, сигурност и свобода да управляваме дома си от разстояние.

прочети още

Най-общо казано "умен дом" е централизирано управление на битовите системи у дома като осветление, електроуреди, отопление, видеонаблюдение и т.н. Основна цел е да улесним живота си като се разтоварим от рутинните задачи, които често са ни дори досадни.

прочети още

Не е ли прекрасно? Чрез Смарт термостат Smarther 2 с Netatmo, управлявате отоплението у дома и следите електроконсумацията.

прочети още