Малките пръстчета наивно творят бели!

26 юни 2020
Малките пръстчета наивно творят бели!

 

 

Оставете децата да опознаят дома и бъдете спокойни с Valena Life / Allure от Legrand  и контактите с детска защита!

 

 

Вижте повече тук: https://bulsmart.bg/series-valena-life-allure-legrand.html

 

 

Колкото и фини да са детските пръстчета, колкото и дълъг и тънък да е предмета, който е намерил Вашият любопитен наследник, вградените предпазни механизми  за детска защита в контактите Legrand ще предотвратят допир до вътрешните тоководещи части и ще осигурят спокойствие у дома!

 

 

Системата за детска защита е реализирана посредством вградени в конструкцията предпазни мембрани, свързани механично една с друга. Позволява достъп до тоководещите части само при едновременен еднакъв натиск в двата отвора на контакта. Практически в отворите може да се вкара само щепсел. Всеки опит за проникване с твърд и остър предмет в единия от отворите, води до блокиране на достъпа към вътрешността на контакта.

 

 

 

 

 

 

От днес до неделя цените са "смарт" в БулСмарт! Вземете дo 35% отстъпка за десетки продукти, които ще улеснят Вашето ежедневие.

прочети още

Разклонител за мултимедийна зона, 4X2P защита Специален дизайн за перфектно вписване в мултимедийната зона и организиране на кабелите. Разклонителят за TV зона ви позволява да включите и захраните до 8 устройства и да организирате кабелите. Вашата мултимедийна зона никога не е била така добре организирана! Разклонителят може да защити цялото ви мултимедийно оборудване от мълнии благодарение на интегрираната си защита от пренапрежение.

прочети още

Идеалното решение за спалня или зони за почивка от Legrand. Адапторът има два 2x2P контакта отдолу и USB Тип A и USB Тип C от страни, както и стойка за смартфон.

прочети още