Здравей, Джулай – ела играй!

1 юли 2020
Здравей, Джулай – ела играй!

 

 

Включете се в нашата игра, като ни покажете любим летен изгрев, а ние ще Ви подарим БЕЗПЛАТНА консултация и детайлна спецификация по комплекти за ключове и конктати по избрана от Вас серия на Legrand и/или Bticino за нов дом или жилище в ремонт!

 

 

Експертите на БулСмарт ще направят индивидуално предложение, което да гарантира удобство и фунцкионалност!

 

 

 

Нека да е юли, нека да е лято,  където светлината побеждава мрака!

 

 


Играта продължава до 20.07.2020 г.!

 

 

 

Очакваме Вашите запомнящи се изгреви във фейсбук страницата ни - https://www.facebook.com/bulsmart.bg/, а пълните правила Ви очакват тук: Общи условия

Разклонител за мултимедийна зона, 4X2P защита Специален дизайн за перфектно вписване в мултимедийната зона и организиране на кабелите. Разклонителят за TV зона ви позволява да включите и захраните до 8 устройства и да организирате кабелите. Вашата мултимедийна зона никога не е била така добре организирана! Разклонителят може да защити цялото ви мултимедийно оборудване от мълнии благодарение на интегрираната си защита от пренапрежение.

прочети още

Идеалното решение за спалня или зони за почивка от Legrand. Адапторът има два 2x2P контакта отдолу и USB Тип A и USB Тип C от страни, както и стойка за смартфон.

прочети още

Просто, интуитивно, без да се натрапват в личния ти живот, продуктите за сигурност на Netatmo ти помагат да поемеш пълен контрол над дома си! С умната вътрешна камера например получаваш сигнали в реално време на телефона в случай на нарушител в твоя дом. А вграденото лицево разпознаване гарантира личната неприкосновеност на семейството и дава възможност да деактивираш видеозаписите и известията за своите близки!

прочети още