Здравей, Джулай – ела играй!

1 юли 2020
Здравей, Джулай – ела играй!

 

 

Включете се в нашата игра, като ни покажете любим летен изгрев, а ние ще Ви подарим БЕЗПЛАТНА консултация и детайлна спецификация по комплекти за ключове и конктати по избрана от Вас серия на Legrand и/или Bticino за нов дом или жилище в ремонт!

 

 

Експертите на БулСмарт ще направят индивидуално предложение, което да гарантира удобство и фунцкионалност!

 

 

 

Нека да е юли, нека да е лято,  където светлината побеждава мрака!

 

 


Играта продължава до 20.07.2020 г.!

 

 

 

Очакваме Вашите запомнящи се изгреви във фейсбук страницата ни - https://www.facebook.com/bulsmart.bg/, а пълните правила Ви очакват тук: Общи условия

3-в-1 USB кабел
4 юни 2021

За да избегнете досадното заплитане, подарете си ред с 3-в-1 USB кабел. Позволява свързване, зареждане и обмен на данни на 3 вида устройства само с един кабел: - единият край е снабден с 1 Lighting конектор за iOS, 1 бр. Micro USB и 1 бр. USB тип-C - другият край е оборудван с 1 бр. USB тип-A

прочети още

Искате да осигурите възможно най-здравословни условия у дома за Вашето семейство? Смарт детектор за качество на въздуха Netatmo Ви показва как. Независимо дали търсите най-доброто ниво на шума за по-здрав сън или точните нива на влажност в детската стая за детенце с астма, детекторът ще измери важните индикатори със своите чувствителни сензори и ще подчертае потенциални проблеми, като ще Ви подскаже как да ги отстраните. Смарт детектор за качество на въздуха Netatmo Ви казва какво трябва да настроите, за да създадете по-здравословна среда у дома като започне от бебето, мине през детенце с астматични проблеми и стигне до Вас.

прочети още

Дизайн, архитектура, мебели: почти всичко се е променило И все пак някои неща са останали същите. Не забравяйте да изключите осветлението преди да излезете, да заключите вратата и да затворите добре прозорците, да регулирате отоплението си в цялото жилище или в отделни стаи. И най-малкото съмнение за всяко едно от тези неща може да съсипе деня Ви, точно като камъче в обувката. Сега можете да забравите всичко това. Благодарение на Netatmo можете да се радвате на спокойствие.

прочети още