Здравей, Джулай – ела играй!

1 юли 2020
Здравей, Джулай – ела играй!

 

 

Включете се в нашата игра, като ни покажете любим летен изгрев, а ние ще Ви подарим БЕЗПЛАТНА консултация и детайлна спецификация по комплекти за ключове и конктати по избрана от Вас серия на Legrand и/или Bticino за нов дом или жилище в ремонт!

 

 

Експертите на БулСмарт ще направят индивидуално предложение, което да гарантира удобство и фунцкионалност!

 

 

 

Нека да е юли, нека да е лято,  където светлината побеждава мрака!

 

 


Играта продължава до 20.07.2020 г.!

 

 

 

Очакваме Вашите запомнящи се изгреви във фейсбук страницата ни - https://www.facebook.com/bulsmart.bg/, а пълните правила Ви очакват тук: Общи условия

Неволята учи!
27 септември 2022

Как да си помогнем сами и да повлияем на разхотите ни за отопление през наближаващия зимен сезон при „обещаните“ неконтролируемо високи цени на енергоносителите в Евпора и в частност България?

прочети още

Ако често сте далеч от дома си, най-вероятно имате притеснения дали всичко там е наред. Със смарт устройства за сигурност на Netatmo можете да сте напълно спокойни за своя дом! Те позволяват проследяване на всичко, което става вкъщи директно от смартфона, и то по лесен, интуитивен и ненатрапващ се в личния живот начин. Вътрешна камера, външна камера, сензори за врати и прозорци и още устройства за сигурност.

прочети още

Терминът „умен дом“ се отнася до интелигентните мрежи от различни устойства в дома, централно контролирани и наблюдавани с помощта на смартфони или таблети. Истинската добавена стойност на свързания дом се крие в интелигентното взаимодействие между различни устройства.

прочети още