Здравей, Джулай – ела играй!

1 юли 2020
Здравей, Джулай – ела играй!

 

 

Включете се в нашата игра, като ни покажете любим летен изгрев, а ние ще Ви подарим БЕЗПЛАТНА консултация и детайлна спецификация по комплекти за ключове и конктати по избрана от Вас серия на Legrand и/или Bticino за нов дом или жилище в ремонт!

 

 

Експертите на БулСмарт ще направят индивидуално предложение, което да гарантира удобство и фунцкионалност!

 

 

 

Нека да е юли, нека да е лято,  където светлината побеждава мрака!

 

 


Играта продължава до 20.07.2020 г.!

 

 

 

Очакваме Вашите запомнящи се изгреви във фейсбук страницата ни - https://www.facebook.com/bulsmart.bg/, а пълните правила Ви очакват тук: Общи условия

Просто, интуитивно, без да се натрапват в личния ти живот, продуктите за сигурност на Netatmo ти помагат да поемеш пълен контрол над дома си! С умната вътрешна камера например получаваш сигнали в реално време на телефона в случай на нарушител в твоя дом. А вграденото лицево разпознаване гарантира личната неприкосновеност на семейството и дава възможност да деактивираш видеозаписите и известията за своите близки!

прочети още

БулСмарт организира разпродажба на разклонители, щепсели и адаптори с марка Legrand до 27 март 2023. По същото време можете да се възползвате и от 15% отстъпка за различни смарт продукти Netatmo и Bticino.

прочети още

От днес до неделя цените са "смарт" в БулСмарт! Вземете дo 35% отстъпка за десетки продукти, които ще улеснят Вашето ежедневие.

прочети още