Комфорт или икономичен режим? Изборът е ваш!

8 ноември 2020
Комфорт или икономичен режим? Изборът е ваш!

Стартов пакет - Свързани радиаторни вентили, за централно отопление

 

За централно и локално (1 котел за множество апартаменти) топлоснабдяване, може да замени съществуващите термостати или механични вентили. Съвместим с 90% от радиаторите на пазара благодарение на 10-те адаптора включени в опаковката. Вентилите могат да бъдат монтирани хоризонтално или вертикално. Непрекъснато измерва температурата чрез 2 вградени сензора. Позволява управление на потока на горещата вода и прецизна настройка на температурата.

 

 

Самообучителна функция: винаги правилната температура, независимо от времето навън


Интелигентно отопление! Взема впредвид външната, вътрешната температура и поведението на жилището, за да ви гарантира винаги желаната от вас температура.

 

Свързаните радиаторни вентили са чудесно допълнение към вашия Netatmo термостат или стартов пакет с вентили. Избирате между два режима на отопление. Режим „Comfort Priority“ казва на радиаторните вентили да поддържат в определени стаи температура по-висока от зададената на термостата. Режим „Eco Priority“ казва на вентилите да понижат температурата.

 

 

Функции:

 

- затопляте дома си до желаната температура с възможност за създаване на графици, отопление стая по стая;

- спестявате повече с режимите „Отворен прозорец“, „Продължително отсъствие“ и „Предпазване от замръзване“.

С режим „Продължително отсъствие“ гарантирате поддържане на постоянна температура у дома, ако отсъствате за по-дълго време. В режим „Предпазване от замръзване“ системата е изключена, но следи околната температура и при падане под определена граница включва отоплението;

- настройка на радиаторните вентили през вашия смартфон или ръчно. Ако е необходимо, може да се управлява ръчно.

 

 

Температура на измерване: 0 ° C до 50 ° C / ± 0,5 ° C

Температурен диапазон, задаван от клиента: 5 ° C до 30 ° C с регулиране ± 0,5 ° C

Размери на клапана: Ø 58 mm, дълбочина 80 mm (с адаптор) NVP-PRO

Размери на релето: 22 x 83 x 83 mm

 

 

Съдържание на опаковката:
- 2 свързани радиаторни вентила;
- 1 безжичен gateway с реле;
- 10 адаптора, съвместими с повечето радиатори на пазара, като Danfoss, Heimeier, Giacomini, Honeywell и др.;
- 2 х 4 цветни самозалепващи се стикера (жълт, син, оранжев, зелен);
- 2 х 2 АА батерии.

 

 

*Комплекта е с 4 години гаранция и може да бъде закупен само от оторизиран партньор на компанията производител. При затруднения в инсталационния процес, моля не се колебайте да се свържете с нас за насоки.

 

*За повече информация, вижте тук.

Просто, интуитивно, без да се натрапват в личния ти живот, продуктите за сигурност на Netatmo ти помагат да поемеш пълен контрол над дома си! С умната вътрешна камера например получаваш сигнали в реално време на телефона в случай на нарушител в твоя дом. А вграденото лицево разпознаване гарантира личната неприкосновеност на семейството и дава възможност да деактивираш видеозаписите и известията за своите близки!

прочети още

БулСмарт организира разпродажба на разклонители, щепсели и адаптори с марка Legrand до 27 март 2023. По същото време можете да се възползвате и от 15% отстъпка за различни смарт продукти Netatmo и Bticino.

прочети още

От днес до неделя цените са "смарт" в БулСмарт! Вземете дo 35% отстъпка за десетки продукти, които ще улеснят Вашето ежедневие.

прочети още