Винаги у дома, където и да си!

15 февруари 2021
Винаги у дома, където и да си!

Открийте Netatmo Умен видео звънец

 

 

Има някой на вратата? Вижте през телефона си и говорете на живо, независимо дали сте у дома или на другия край на света.

 

 

Вие сте в офиса? Дайте инструкции, за да не пропуснете доставка.

 

 

И ако все още се приготвяте, направете комплимент на гостите и ги уведомете, че идвате!

 

 

Получавате незабавно видеообаждане на телефона, когато някой позвъни на вратата. Вие избирате дали да отговорите или не. 

 

 

 

 

 

 

 

Изключителен видео звънец с минималистичен и модерен дизайн. Компактният и елегантен звънец се вписва перфектно на входа на всеки дом. Камерата Full HD 1080p предлага изключително качество на изображението и оптимален образ на видеото, а функцията HDR се настройва към внезапни промени в осветлението. 24-часова защита с инфрачервено нощно виждане, така че винаги да може ясно да видите посетителите на вратата си, дори в пълен мрак.

 

 

 

Реална защита на дома Ви.

 

Повече от обикновен звънец на вратата. Функцията за интелигентно разпознаване на хора предотвратява ненужни сигнали: получавате известие в реално време на телефона, ако някой ви дебне около входната врата.

 

Натрапник ли е? Възпрете го незабавно при пълна безопасност, като използвате вградения високоговорител.

 

 

 

 

Звънецът е напълно устойчив на всякакви метеорологични условия (дъжд, сняг, влага, прах и мръсотия) благодарение на технологията HZO, решение за тънкослойно покритие. Също така е с IP44 клас, което гарантира, че е водоустойчив.

 

 

 

Описание:

 

Умен видео звънец Netatmo e предназначен за видео разговори и предупреждения за наличие на хора директно на телефона Ви.

 

Камера: 2 мегапиксела, 5x цифрово увеличение

Видео: Full HD 1080p, портретен формат 9:16, HDR

Зрително поле: диагонал 140 °

Звук: висококачествен високоговорител и микрофон

Нощно виждане: Инфрачервен светодиод

Работна температура: -10 ° до 40 ° C

Устойчив на атмосферни влияния: HZO защита, IP44 сертификация

 

 

Размери:

Височина: 135 мм / 5.3 in

Широчина: 45 мм / 1.8 in

Дълбочина: 29 мм / 1.1 in

Захранване: 8-24 VAC и 230 VAC; минимум 8 VA; изисква се жичен бутон със звънец

 

 

 

Безплатно видео съхранение

 

Локално съхранение на microSD карта с памет и допълнително съхранение на Dropbox или FTP сървър MicroSD карта до 32 GB (клас 10).

Спецификации за свързаност

Безжична връзка: Wi-Fi 802.11 b / g / n (2.4 GHz), Open / WEP / WPA / WPA2-личен

 

 

 

Сигурност

Най-новото криптиране (IPsec, TLS). Вашите данни са защитени от криптирана връзка, която гарантира най-високо ниво на поверителност.

 

 

 

Приложение

Безплатно и без абонаментна такса. Приложението е налично в App Store / Google Play

 

 

 

Съвместимост на приложенията

изисква минимум iOS 10

изисква минимум Android 5.0

 

Повече информация за продукта, характеристики и инструкции за монтаж, вижте ТУК.

3-в-1 USB кабел
4 юни 2021

За да избегнете досадното заплитане, подарете си ред с 3-в-1 USB кабел. Позволява свързване, зареждане и обмен на данни на 3 вида устройства само с един кабел: - единият край е снабден с 1 Lighting конектор за iOS, 1 бр. Micro USB и 1 бр. USB тип-C - другият край е оборудван с 1 бр. USB тип-A

прочети още

Искате да осигурите възможно най-здравословни условия у дома за Вашето семейство? Смарт детектор за качество на въздуха Netatmo Ви показва как. Независимо дали търсите най-доброто ниво на шума за по-здрав сън или точните нива на влажност в детската стая за детенце с астма, детекторът ще измери важните индикатори със своите чувствителни сензори и ще подчертае потенциални проблеми, като ще Ви подскаже как да ги отстраните. Смарт детектор за качество на въздуха Netatmo Ви казва какво трябва да настроите, за да създадете по-здравословна среда у дома като започне от бебето, мине през детенце с астматични проблеми и стигне до Вас.

прочети още

Дизайн, архитектура, мебели: почти всичко се е променило И все пак някои неща са останали същите. Не забравяйте да изключите осветлението преди да излезете, да заключите вратата и да затворите добре прозорците, да регулирате отоплението си в цялото жилище или в отделни стаи. И най-малкото съмнение за всяко едно от тези неща може да съсипе деня Ви, точно като камъче в обувката. Сега можете да забравите всичко това. Благодарение на Netatmo можете да се радвате на спокойствие.

прочети още