Винаги у дома, където и да си!

15 февруари 2021
Винаги у дома, където и да си!

Открийте Netatmo Умен видео звънец

 

 

Има някой на вратата? Вижте през телефона си и говорете на живо, независимо дали сте у дома или на другия край на света.

 

 

Вие сте в офиса? Дайте инструкции, за да не пропуснете доставка.

 

 

И ако все още се приготвяте, направете комплимент на гостите и ги уведомете, че идвате!

 

 

Получавате незабавно видеообаждане на телефона, когато някой позвъни на вратата. Вие избирате дали да отговорите или не. 

 

 

 

 

 

 

 

Изключителен видео звънец с минималистичен и модерен дизайн. Компактният и елегантен звънец се вписва перфектно на входа на всеки дом. Камерата Full HD 1080p предлага изключително качество на изображението и оптимален образ на видеото, а функцията HDR се настройва към внезапни промени в осветлението. 24-часова защита с инфрачервено нощно виждане, така че винаги да може ясно да видите посетителите на вратата си, дори в пълен мрак.

 

 

 

Реална защита на дома Ви.

 

Повече от обикновен звънец на вратата. Функцията за интелигентно разпознаване на хора предотвратява ненужни сигнали: получавате известие в реално време на телефона, ако някой ви дебне около входната врата.

 

Натрапник ли е? Възпрете го незабавно при пълна безопасност, като използвате вградения високоговорител.

 

 

 

 

Звънецът е напълно устойчив на всякакви метеорологични условия (дъжд, сняг, влага, прах и мръсотия) благодарение на технологията HZO, решение за тънкослойно покритие. Също така е с IP44 клас, което гарантира, че е водоустойчив.

 

 

 

Описание:

 

Умен видео звънец Netatmo e предназначен за видео разговори и предупреждения за наличие на хора директно на телефона Ви.

 

Камера: 2 мегапиксела, 5x цифрово увеличение

Видео: Full HD 1080p, портретен формат 9:16, HDR

Зрително поле: диагонал 140 °

Звук: висококачествен високоговорител и микрофон

Нощно виждане: Инфрачервен светодиод

Работна температура: -10 ° до 40 ° C

Устойчив на атмосферни влияния: HZO защита, IP44 сертификация

 

 

Размери:

Височина: 135 мм / 5.3 in

Широчина: 45 мм / 1.8 in

Дълбочина: 29 мм / 1.1 in

Захранване: 8-24 VAC и 230 VAC; минимум 8 VA; изисква се жичен бутон със звънец

 

 

 

Безплатно видео съхранение

 

Локално съхранение на microSD карта с памет и допълнително съхранение на Dropbox или FTP сървър MicroSD карта до 32 GB (клас 10).

Спецификации за свързаност

Безжична връзка: Wi-Fi 802.11 b / g / n (2.4 GHz), Open / WEP / WPA / WPA2-личен

 

 

 

Сигурност

Най-новото криптиране (IPsec, TLS). Вашите данни са защитени от криптирана връзка, която гарантира най-високо ниво на поверителност.

 

 

 

Приложение

Безплатно и без абонаментна такса. Приложението е налично в App Store / Google Play

 

 

 

Съвместимост на приложенията

изисква минимум iOS 10

изисква минимум Android 5.0

 

Повече информация за продукта, характеристики и инструкции за монтаж, вижте ТУК.

Разклонител за мултимедийна зона, 4X2P защита Специален дизайн за перфектно вписване в мултимедийната зона и организиране на кабелите. Разклонителят за TV зона ви позволява да включите и захраните до 8 устройства и да организирате кабелите. Вашата мултимедийна зона никога не е била така добре организирана! Разклонителят може да защити цялото ви мултимедийно оборудване от мълнии благодарение на интегрираната си защита от пренапрежение.

прочети още

Идеалното решение за спалня или зони за почивка от Legrand. Адапторът има два 2x2P контакта отдолу и USB Тип A и USB Тип C от страни, както и стойка за смартфон.

прочети още

Просто, интуитивно, без да се натрапват в личния ти живот, продуктите за сигурност на Netatmo ти помагат да поемеш пълен контрол над дома си! С умната вътрешна камера например получаваш сигнали в реално време на телефона в случай на нарушител в твоя дом. А вграденото лицево разпознаване гарантира личната неприкосновеност на семейството и дава възможност да деактивираш видеозаписите и известията за своите близки!

прочети още