Прекарвате ли по цял ден вкъщи?

11 март 2021
Прекарвате ли по цял ден вкъщи?

Открийте как можете да оптимизирате вашата среда на живот със Смарт метео станция NETATMO

 

Влажност, чист въздух, шум ... както сигурно вече знаете, прекарвайки средно 16 часа на ден у дома, жилищната среда се променя. Осигурете си нов живот на закрито с метеорологичната станция за интелигентен дом. Получавайте сигнали в реално време, ако в дома ви е прекалено влажно, ако музиката е твърде силна и разсейваща или въздухът в стаите е твърде замърсен и е време да проветрите.

 

Повече информация тук.

 

Със Смарт Метео станция Netatmo можете да анализирате минали данни, да наблюдавате настоящето и да прогнозирате бъдещето.

 

Приложението Weather Station ви позволява да преглеждате вътрешни и външни данни в графична форма за времето (температура, влажност, налягане, CO2 и шум) за проследяване в реално време на обитаемата среда. Наблюдавайте циклите и прогнозирайте вариациите около вас. Безжичният външен модул на Netatmo Метео станцията ви осигурява данни в реално време през неговите сензори за: Температура, Влажност, Налягане, CO2 и Шум.

 

 

Елегантният дизайн на Метео станция Netatmo се вписва лесно и дискретно във всеки дом. 

 

 

Два модула на станцията - вътрешен и външен, оборудван със солиден и устойчив алуминиев корпус, водоустойчив и издръжлив на атмосферни влияния и корозия.

 

Пробвайте приложението тук.

 

Отзиви на клиенти тук.

Ако често сте далеч от дома си, най-вероятно се случват притеснения дали всичко там е наред. Със смарт устройства за сигурност на Netatmo можете да сте напълно спокойни за своя дом! Те позволяват проследяване на всичко, което става вкъщи директно от смартфона, и то по лесен, интуитивен и ненатрапващ се в личния живот начин. Вътрешна камера, външна камера, сензори за врати и прозорци и още устройства за сигурност.

прочети още

Терминът „умен дом“ се отнася до интелигентните мрежи от различни устойства в дома, централно контролирани и наблюдавани с помощта на смартфони или таблети. Истинската добавена стойност на свързания дом се крие в интелигентното взаимодействие между различни устройства.

прочети още

Обещаваме ти, че с безжичния сценариен MASTER ключ „Излизам / Прибирам се“ това няма да ти се наложи никога повече!

прочети още