Прекарвате ли по цял ден вкъщи?

11 март 2021
Прекарвате ли по цял ден вкъщи?

Открийте как можете да оптимизирате вашата среда на живот със Смарт метео станция NETATMO

 

Влажност, чист въздух, шум ... както сигурно вече знаете, прекарвайки средно 16 часа на ден у дома, жилищната среда се променя. Осигурете си нов живот на закрито с метеорологичната станция за интелигентен дом. Получавайте сигнали в реално време, ако в дома ви е прекалено влажно, ако музиката е твърде силна и разсейваща или въздухът в стаите е твърде замърсен и е време да проветрите.

 

Повече информация тук.

 

Със Смарт Метео станция Netatmo можете да анализирате минали данни, да наблюдавате настоящето и да прогнозирате бъдещето.

 

Приложението Weather Station ви позволява да преглеждате вътрешни и външни данни в графична форма за времето (температура, влажност, налягане, CO2 и шум) за проследяване в реално време на обитаемата среда. Наблюдавайте циклите и прогнозирайте вариациите около вас. Безжичният външен модул на Netatmo Метео станцията ви осигурява данни в реално време през неговите сензори за: Температура, Влажност, Налягане, CO2 и Шум.

 

 

Елегантният дизайн на Метео станция Netatmo се вписва лесно и дискретно във всеки дом. 

 

 

Два модула на станцията - вътрешен и външен, оборудван със солиден и устойчив алуминиев корпус, водоустойчив и издръжлив на атмосферни влияния и корозия.

 

Пробвайте приложението тук.

 

Отзиви на клиенти тук.

Питате се колко бихте спестили от управление на осветлението. Тук ще ви изненадаме - до около 30% средно спестена енергия за осветление на година, и то при изчисление на база стандартни решения за осветление.

прочети още

Намаляването загубата на енергия (и следователно средства) е едно от най-големите предимства на умния дом. Как се случва? Като адаптирате потреблението на енергия към собствените си навици, следите консумацията си и във всеки един момент, дори и далече от дома, можете да контролирате осветлението, отоплението и контактите вкъщи.

прочети още

Най-общо казано ползата от "умния дом" са комфорт, спестяване на енергия, сигурност и свобода да управляваме дома си от разстояние.

прочети още