Месец март ни подлуди с вариациите в температурите

1 април 2021
Месец март ни подлуди с вариациите в температурите

Умно управление на домашната температура

Месец март ни подлуди с вариациите в температурите. Нека не позволяваме това да се отразява на сметките, които плащаме и особено на комфорта у дома през останалото време от годината. Решението идва от bTicino със Смарт термостат Smarther 2 с вградена иновативна технология за отдалечено управление на Netatmo.

Смарт термостат Smarther 2 с Netatmo е предназначен за по-ефективно управление на температурата, дори и когато не сте у дома. Благодарение на сензорния дисплей, управлявате термостата с едно докосване, а чрез приложението Home + Control можете да го направите и от разстояние през телефона си.

Минималистичен и изтънчен дизайн, тънък корпус и стъклен финиш – Смарт термостат Smarther 2 с Netatmo е универсален и подходящ за всеки стил. Предлага се в 3 цвята – бял, черен и крем, за вграждане или открит монтаж.

 

 

 

Функционалност и управление на температурата

Чрез Смарт термостат Smarther 2 с Netatmo, управлявате отоплението у дома и следите електроконсумацията.

 

Сензорният му интерфейс показва околната температура или нивото на влажност. По всяко време и с едно просто докосване, можете да:

  -  регулирате температурата според потребностите си и да активирате предварително зададени сценарии въз основа на вашите навици, благодарение на приложението Home + Control;

  - включите функцията „Boost“, за да активирате отоплението или охладителна система за ограничено време (30, 60 или 90 минути), независимо от зададената програма и температура на околната среда;

   - управлявате и следите електроконсумацията чрез приложението Home + Control;

 

Ако се наложи да отсъствате от дома за няколко дни, чрез приложението може:

  -  да създадете и да модифицирате сценарии с различни температурни нива, според начина си на живот,

  -  да управлявате зададените температурни нива (например да активирате режим “против замръзване”), без значение от автоматичните настройки.

 

Режим „Boost“: за повече комфорт у дома

 

Местоположение

Благодарение на приложението термостатът винаги знае къде сте и помага да оптимизирате разходите си. А когато използвате гласовото управление, чрез гласови асистенти, може да зададете местоположение според навиците ви. Това ви позволява да спестявате енергия чрез изключване отоплението, когато излезете.

 

Съвместимост със смарт термоглави Netatmo, NAV-PRO

Термостатът Smarther 2 с Netatmo e съвместим с интелигентните термоглави Netatmo. Така можете да задавате и управлявате температурата във всяка стая поотделно за осигуряване на максимален комфорт.

С едно и също приложение може да управлявате няколко термостата в един и същи дом или в различни домове.

 

С приложението Home + Control всичко е по-лесно:

 -   Управлявате термостата от разстояние, лесно и интуитивно

 -  Създавате и променяте седмичните сценарии

 -  Управлявате термостата от няколко смартфона и различни потребителски профили

 -  Контролирате няколко термостата в един и същи дом или в различни домове

 -  Управлявате актуализациите на термостата

 

В допълнение можете да управлявате и свързаните си ключове и контакти, използвайки същото приложение:

 - Управление и мониторинг на осветление, щори, включени в свързаните контакти електроуреди, мониторинг на електроконсумацията

 -  Активиране и персонализиране на сценарии

 

Гласово управление

Можете да управлявате Smarther with Netatmo и гласово, чрез някои от гласовите асистенти Siri (Apple), Google Assistant, Amazon Alexa. Просто трябва да кажете:

 -   GOOGLE: “Set the kitchen to automatic”

 -   AMAZON: “Alexa, increase the living room temperature by 3°C”

 -   APPLE: “Siri, set the temperature to 20°C”

 

 

Просто, интуитивно, без да се натрапват в личния ти живот, продуктите за сигурност на Netatmo ти помагат да поемеш пълен контрол над дома си! С умната вътрешна камера например получаваш сигнали в реално време на телефона в случай на нарушител в твоя дом. А вграденото лицево разпознаване гарантира личната неприкосновеност на семейството и дава възможност да деактивираш видеозаписите и известията за своите близки!

прочети още

БулСмарт организира разпродажба на разклонители, щепсели и адаптори с марка Legrand до 27 март 2023. По същото време можете да се възползвате и от 15% отстъпка за различни смарт продукти Netatmo и Bticino.

прочети още

От днес до неделя цените са "смарт" в БулСмарт! Вземете дo 35% отстъпка за десетки продукти, които ще улеснят Вашето ежедневие.

прочети още