Месец март ни подлуди с вариациите в температурите

1 април 2021
Месец март ни подлуди с вариациите в температурите

Умно управление на домашната температура

Месец март ни подлуди с вариациите в температурите. Нека не позволяваме това да се отразява на сметките, които плащаме и особено на комфорта у дома през останалото време от годината. Решението идва от bTicino със Смарт термостат Smarther 2 с вградена иновативна технология за отдалечено управление на Netatmo.

Смарт термостат Smarther 2 с Netatmo е предназначен за по-ефективно управление на температурата, дори и когато не сте у дома. Благодарение на сензорния дисплей, управлявате термостата с едно докосване, а чрез приложението Home + Control можете да го направите и от разстояние през телефона си.

Минималистичен и изтънчен дизайн, тънък корпус и стъклен финиш – Смарт термостат Smarther 2 с Netatmo е универсален и подходящ за всеки стил. Предлага се в 3 цвята – бял, черен и крем, за вграждане или открит монтаж.

 

 

 

Функционалност и управление на температурата

Чрез Смарт термостат Smarther 2 с Netatmo, управлявате отоплението у дома и следите електроконсумацията.

 

Сензорният му интерфейс показва околната температура или нивото на влажност. По всяко време и с едно просто докосване, можете да:

  -  регулирате температурата според потребностите си и да активирате предварително зададени сценарии въз основа на вашите навици, благодарение на приложението Home + Control;

  - включите функцията „Boost“, за да активирате отоплението или охладителна система за ограничено време (30, 60 или 90 минути), независимо от зададената програма и температура на околната среда;

   - управлявате и следите електроконсумацията чрез приложението Home + Control;

 

Ако се наложи да отсъствате от дома за няколко дни, чрез приложението може:

  -  да създадете и да модифицирате сценарии с различни температурни нива, според начина си на живот,

  -  да управлявате зададените температурни нива (например да активирате режим “против замръзване”), без значение от автоматичните настройки.

 

Режим „Boost“: за повече комфорт у дома

 

Местоположение

Благодарение на приложението термостатът винаги знае къде сте и помага да оптимизирате разходите си. А когато използвате гласовото управление, чрез гласови асистенти, може да зададете местоположение според навиците ви. Това ви позволява да спестявате енергия чрез изключване отоплението, когато излезете.

 

Съвместимост със смарт термоглави Netatmo, NAV-PRO

Термостатът Smarther 2 с Netatmo e съвместим с интелигентните термоглави Netatmo. Така можете да задавате и управлявате температурата във всяка стая поотделно за осигуряване на максимален комфорт.

С едно и също приложение може да управлявате няколко термостата в един и същи дом или в различни домове.

 

С приложението Home + Control всичко е по-лесно:

 -   Управлявате термостата от разстояние, лесно и интуитивно

 -  Създавате и променяте седмичните сценарии

 -  Управлявате термостата от няколко смартфона и различни потребителски профили

 -  Контролирате няколко термостата в един и същи дом или в различни домове

 -  Управлявате актуализациите на термостата

 

В допълнение можете да управлявате и свързаните си ключове и контакти, използвайки същото приложение:

 - Управление и мониторинг на осветление, щори, включени в свързаните контакти електроуреди, мониторинг на електроконсумацията

 -  Активиране и персонализиране на сценарии

 

Гласово управление

Можете да управлявате Smarther with Netatmo и гласово, чрез някои от гласовите асистенти Siri (Apple), Google Assistant, Amazon Alexa. Просто трябва да кажете:

 -   GOOGLE: “Set the kitchen to automatic”

 -   AMAZON: “Alexa, increase the living room temperature by 3°C”

 -   APPLE: “Siri, set the temperature to 20°C”

 

 

3-в-1 USB кабел
4 юни 2021

За да избегнете досадното заплитане, подарете си ред с 3-в-1 USB кабел. Позволява свързване, зареждане и обмен на данни на 3 вида устройства само с един кабел: - единият край е снабден с 1 Lighting конектор за iOS, 1 бр. Micro USB и 1 бр. USB тип-C - другият край е оборудван с 1 бр. USB тип-A

прочети още

Искате да осигурите възможно най-здравословни условия у дома за Вашето семейство? Смарт детектор за качество на въздуха Netatmo Ви показва как. Независимо дали търсите най-доброто ниво на шума за по-здрав сън или точните нива на влажност в детската стая за детенце с астма, детекторът ще измери важните индикатори със своите чувствителни сензори и ще подчертае потенциални проблеми, като ще Ви подскаже как да ги отстраните. Смарт детектор за качество на въздуха Netatmo Ви казва какво трябва да настроите, за да създадете по-здравословна среда у дома като започне от бебето, мине през детенце с астматични проблеми и стигне до Вас.

прочети още

Дизайн, архитектура, мебели: почти всичко се е променило И все пак някои неща са останали същите. Не забравяйте да изключите осветлението преди да излезете, да заключите вратата и да затворите добре прозорците, да регулирате отоплението си в цялото жилище или в отделни стаи. И най-малкото съмнение за всяко едно от тези неща може да съсипе деня Ви, точно като камъче в обувката. Сега можете да забравите всичко това. Благодарение на Netatmo можете да се радвате на спокойствие.

прочети още