• Начало »
  • Новини »
  • Ползвайте отстъпка от 10% за професионалната серия на Смарт продукти Netatmo с включена гаранция от 4 г.

Ползвайте отстъпка от 10% за професионалната серия на Смарт продукти Netatmo с включена гаранция от 4 г.

15 април 2021
Ползвайте отстъпка от 10% за професионалната серия на Смарт продукти Netatmo с включена гаранция от 4 г.

Дизайн, архитектура, мебели: почти всичко се е променило.

 

 

И все пак някои неща са останали същите.

 

 

Не забравяйте да изключите осветлението преди да излезете, да заключите вратата и да затворите добре прозорците, да регулирате отоплението в цялото жилище или в отделни стаи. И най-малкото съмнение за всяко едно от тези неща може да съсипе деня Ви, точно като камъче в обувката.

 

 

Сега можете да забравите всичко това. Благодарение на Netatmo можете да се радвате на спокойствие.

 

 

 

 

Ползвайте отстъпка от 10% за професионалната серия на Смарт продукти Netatmo PRO с включена гаранция от 4 години.

 

 

 

 

Видео 

 

Повече за промоцията вижте на ТУК.

Разклонител за мултимедийна зона, 4X2P защита Специален дизайн за перфектно вписване в мултимедийната зона и организиране на кабелите. Разклонителят за TV зона ви позволява да включите и захраните до 8 устройства и да организирате кабелите. Вашата мултимедийна зона никога не е била така добре организирана! Разклонителят може да защити цялото ви мултимедийно оборудване от мълнии благодарение на интегрираната си защита от пренапрежение.

прочети още

Идеалното решение за спалня или зони за почивка от Legrand. Адапторът има два 2x2P контакта отдолу и USB Тип A и USB Тип C от страни, както и стойка за смартфон.

прочети още

Просто, интуитивно, без да се натрапват в личния ти живот, продуктите за сигурност на Netatmo ти помагат да поемеш пълен контрол над дома си! С умната вътрешна камера например получаваш сигнали в реално време на телефона в случай на нарушител в твоя дом. А вграденото лицево разпознаване гарантира личната неприкосновеност на семейството и дава възможност да деактивираш видеозаписите и известията за своите близки!

прочети още