• Начало »
  • Новини »
  • Ползвайте отстъпка от 10% за професионалната серия на Смарт продукти Netatmo с включена гаранция от 4 г.

Ползвайте отстъпка от 10% за професионалната серия на Смарт продукти Netatmo с включена гаранция от 4 г.

15 април 2021
Ползвайте отстъпка от 10% за професионалната серия на Смарт продукти Netatmo с включена гаранция от 4 г.

Дизайн, архитектура, мебели: почти всичко се е променило.

 

 

И все пак някои неща са останали същите.

 

 

Не забравяйте да изключите осветлението преди да излезете, да заключите вратата и да затворите добре прозорците, да регулирате отоплението в цялото жилище или в отделни стаи. И най-малкото съмнение за всяко едно от тези неща може да съсипе деня Ви, точно като камъче в обувката.

 

 

Сега можете да забравите всичко това. Благодарение на Netatmo можете да се радвате на спокойствие.

 

 

 

 

Ползвайте отстъпка от 10% за професионалната серия на Смарт продукти Netatmo PRO с включена гаранция от 4 години.

 

 

 

 

Видео 

 

Повече за промоцията вижте на ТУК.

Единствената интелигентна вътрешна камера, която може да разпознава лица и домашни любимци и дава достъп до всичките й функции, без да правите допълнителни разходи за такси и абонаменти за поддръжка.

прочети още
3-в-1 USB кабел
4 юни 2021

За да избегнете досадното заплитане, подарете си ред с 3-в-1 USB кабел. Позволява свързване, зареждане и обмен на данни на 3 вида устройства само с един кабел: - единият край е снабден с 1 Lighting конектор за iOS, 1 бр. Micro USB и 1 бр. USB тип-C - другият край е оборудван с 1 бр. USB тип-A

прочети още

Искате да осигурите възможно най-здравословни условия у дома за Вашето семейство? Смарт детектор за качество на въздуха Netatmo Ви показва как. Независимо дали търсите най-доброто ниво на шума за по-здрав сън или точните нива на влажност в детската стая за детенце с астма, детекторът ще измери важните индикатори със своите чувствителни сензори и ще подчертае потенциални проблеми, като ще Ви подскаже как да ги отстраните. Смарт детектор за качество на въздуха Netatmo Ви казва какво трябва да настроите, за да създадете по-здравословна среда у дома като започне от бебето, мине през детенце с астматични проблеми и стигне до Вас.

прочети още