За да живеем в по-здравословен дом

25 февруари 2022
За да живеем в по-здравословен дом

Искате да осигурите възможно най-здравословни условия у дома за Вашето семейство?

 

Смарт детектор за качество на въздуха Netatmo Ви показва как. Независимо дали търсите най-доброто ниво на шума за по-здрав сън или точните нива на влажност в детската стая за детенце с астма, детекторът ще измери важните индикатори със своите чувствителни сензори и ще подчертае потенциални проблеми, като ще Ви подскаже как да ги отстраните.

 

Смарт детектор за качество на въздуха Netatmo Ви казва какво трябва да настроите, за да създадете по-здравословна среда у дома като започне от бебето, мине през детенце с астматични проблеми и стигне до Вас.

 

Разберете дали обстановката в домът Ви е здравословна или не, само с един поглед към смартфона. 4 прецизни сензора се грижат за това, а именно:

Влажност - за да знаете кога да изключите овлажнителя за въздух.

 

Качество на въздуха – за да се научете как да намалите замърсения въздух вътре.

 

Шум – за да следите нивата на шума и да осигурите по-добър сън през нощта.

 

Температура – за да сте убедени, че температурата е точно според Вашите нужди през деня и нощта.

 

 

Защо има значение?

Проследете промените у дома, за да подобрите своето битуване в къщи. Час, ден, седмица, месец, година и повече! Влезте в историята на измерванията на Смарт детектор за качество на въздуха Netatmo и анализирайте проментие за по-добро управление на навиците Ви.

 

Комфорт

Комфортът Ви зависи от средата у дома. Ако е твърде студено, има твърде много влажност, въздуха е замърсен или нивата на шум са твърде високи, може да почувствате дискомфорт. Смарт детектор за качество на въздуха Netatmo Ви казва какво трябва да промените, така че винаги да се чувствате добре в дома си.

 

Здраве

Здравословната вътрешна среда Ви помага да се чувствате добре. Главоболието, умората, липсата на енергия, кашлицата, алергиите или астмата могат да бъдат причинени от неконтролирана среда. Смарт детектор за качество на въздуха Netatmo измерва ключовите данни на Вашия дом, за да позволи на Вас и Вашето семейство да живеете в здравословна среда.

 

Сън

Благоприятните условия в спалнята са ключът към добрия сън. Независимо дали става въпрос за допустими нива на шум, промени в качеството на въздуха или най-добрата температура, докато спите, то Смарт детектор за качество на въздуха Netatmo Ви показва какво да правите. Проверете историята на данните за тези параметри, за да подобрите качеството на съня си.

 

Работоспособност

Температурата, качеството на въздуха и нивата на шум оказват влияние върху Вашата работоспособност и възможност за концентрация. Създайте идеалната среда в дома си, за да можете да работите, учениците Ви да напишат домашните си, а студентите да се подготвят за изпитите в добри условия.

 

Мултизонов

Свържете няколко устройства Смарт детектор за качество на въздуха Netatmo, за да наблюдавате данни от всичките си стаи в едно приложение.

 

Всекидневна

Идва компания на гости? Уверете се, че осигурявате възможно най-доброто качество на въздуха в помещенията (IAQ) като получавате предупреждение от Смарт детектор за качество на въздуха Netatmo, когато нещата започнат да излизат извън контрол.

 

Родителска спалня

Продължавате ли да се събуждате през нощта? Измерванията на Смарт детектор за качество на въздуха Netatmo могат да ви помогнат да откриете какво нарушава съня Ви: ниско ниво на влажност, замърсяване на въздуха в помещенията (въглероден диоксид) ...

 

Бебешка стая

Следете температурата и шума, за да можете да ги държите на нива, при които бебето спи най-добре.

 

Кухня

Дали всичкото това здравословно готвене не превръща кухнята ви в сауна? Смарт детектор за качество на въздуха Netatmo знае преди Вас и Ви казва как да го поправите.

 

Дете с астма

Уверете се, че нивото на влажност е стабилно, за да може детето с астма да диша лесно. Получавайте автоматично предупреждение всеки път, когато трябва да се направи корекция.

 

Мазе

Съхранявайте вещите си сигурно, като наблюдавате нивата на влажност и температура директно през приложението.

 

 

Приятен за гледане, лесен за използване

 

Стилен и елегантен, Смарт детектор за качество на въздуха Netatmo се съчетава лесно с декора на всеки дом. С възможностите за отдалечен достъп, просто трябва да влезете в приложението, за да получете достъп до данните за дома си отвсякъде. Проектиран за лесна настройка и работа чрез Wi-Fi, без абонамент, без такси.

Помага да превърнете жилището си в умен дом. Никога не е било по-лесно да направите обстановката в у дома здравословна, просто попитайте или изпратете съобщение. Лесен  е за използване. Само с едно докосване в горната част на Смарт детектор за качество на въздуха Netatmo, мониторът светва, за да ви даде незабавна представа за състоянието на параметрите в дома. Лесно е да се мултиплицира. Можете да наблюдавайте по-добре дома си, като поставите Смарт детектор за качество на въздуха Netatmo във всяка стая, която е важна за семейния ви живот.

 

Смарт детектор за качество на въздуха Netatmo е независимо устройство с алуминиева обвивка.

Проектиран е само за вътрешна употреба. Разполага високо чувствителни 4 бр. сензори и мери: температура, влажност, шум и CO2 в дома.

 

Размери: 45x45x155мм

 

Честота на измерване - записва на всеки 5 минути.

 

Температура:

- Диапазони от: 0°C до 50°C

- очност: ± 0,3°C

 

Влажност:

- варира от: 0 до 100%

- точност: ± 3%

 

Измерване на CO2:

- диапазон от: 0 до 5000 ppm

- точност: ± 50 ppm (от 0 до 1000 ppm) или ± 5% (от 1000 до 5000 ppm)

 

Звукомер:

- диапазони от: 35 dB до 120 dB

 

Смарт детектор за качество на въздуха Netatmo се управлява от безплатно приложение Healthy Home Coach и без абонаментни такси. Приложението е налично в App Store и в Google

 

Изисквания:

- необходима е високоскоростна интернет връзка;

- не работи с публични WiFi мрежи и hotspots;

 

Спецификации за свързаност:

- Wi-Fi 802.11 b/g/n съвместим (2.4GHz)

Поддържана защита: Open / WEP / WPA / WPA2-personal (TKIP и AES)

 

Захранване: от USB стенен адаптер

 

Съвместимост на приложенията:

- изисква се минимум на iOS 9;

- изисква се минимум Android 4.2

 

Съдържание на опаковката:

- 1 бр. Смарт детектор Netatmo за качество на въздуха;

- 1 бр. захранващ адаптер

 

Брой (смартфон, таблет и лаптоп) Смарт детектори за качество на въздуха Netatmo: неограничен

 

Брой Смарт детектор за качество на въздуха Netatmo  към 1 акаунт: неограничен

 

Брой потребители, с които можете да споделяте Смарт детектор за качество на въздуха Netatmo: неограничен

 

Други функции:

- светлинен индикатор за директно отчитане на CO2;

- достъпен от множество устройства

 

Нормативни документи

Declaration of Conformity & FCC Statements

Used Libraries

 

Повече за продукта можете да видите тук.

Просто, интуитивно, без да се натрапват в личния ти живот, продуктите за сигурност на Netatmo ти помагат да поемеш пълен контрол над дома си! С умната вътрешна камера например получаваш сигнали в реално време на телефона в случай на нарушител в твоя дом. А вграденото лицево разпознаване гарантира личната неприкосновеност на семейството и дава възможност да деактивираш видеозаписите и известията за своите близки!

прочети още

БулСмарт организира разпродажба на разклонители, щепсели и адаптори с марка Legrand до 27 март 2023. По същото време можете да се възползвате и от 15% отстъпка за различни смарт продукти Netatmo и Bticino.

прочети още

От днес до неделя цените са "смарт" в БулСмарт! Вземете дo 35% отстъпка за десетки продукти, които ще улеснят Вашето ежедневие.

прочети още