3-в-1 USB кабел

4 юни 2021
3-в-1 USB кабел

Позволява свързване, зареждане и обмен на данни на 3 вида устройства само с един кабел:

  • единият край е снабден с 1 Lighting конектор за iOS, 1 бр. Micro USB и 1 бр. USB тип-C
  • другият край е оборудван с 1 бр. USB тип-A

 

Функции:

 

Зареждане: 2400 mA

Пренос на данни: 480 Mbps предаване на данни

Дължина на кабела: 1,20 m

Размери: 10 см х 2.2см х 20 см

Мощност: 12 W

Напрежение: 5 V

Скорост на трансфер на данни – 480 Mbps

Брой портове: 3

Конектор тип USB

Материал: плетен със специална оплетка против усукване

Тегло: 42g

 

2 години гаранция

 

 

 

 

За повече информация, вижте тук

 

MFI сертифициран

Отговаря на стандартите за производителност на Apple за iPod, iPhone и iPad. Lightning е търговска марка на Apple Inc.
 

Искате да осигурите възможно най-здравословни условия у дома за Вашето семейство? Смарт детектор за качество на въздуха Netatmo Ви показва как. Независимо дали търсите най-доброто ниво на шума за по-здрав сън или точните нива на влажност в детската стая за детенце с астма, детекторът ще измери важните индикатори със своите чувствителни сензори и ще подчертае потенциални проблеми, като ще Ви подскаже как да ги отстраните. Смарт детектор за качество на въздуха Netatmo Ви казва какво трябва да настроите, за да създадете по-здравословна среда у дома като започне от бебето, мине през детенце с астматични проблеми и стигне до Вас.

прочети още

Дизайн, архитектура, мебели: почти всичко се е променило И все пак някои неща са останали същите. Не забравяйте да изключите осветлението преди да излезете, да заключите вратата и да затворите добре прозорците, да регулирате отоплението си в цялото жилище или в отделни стаи. И най-малкото съмнение за всяко едно от тези неща може да съсипе деня Ви, точно като камъче в обувката. Сега можете да забравите всичко това. Благодарение на Netatmo можете да се радвате на спокойствие.

прочети още

Оставихте ли прането на двора или пък отворен прозорец у дома? Ще получите сигнал, веднага щом започне да вали. Можете също така да персонализирате своите известия, за да получавате предупреждение само след като е паднало определено количество дъжд.

прочети още