Специални цени за промо пакети Netatmo Топъл дом

15 ноември 2021
Специални цени за промо пакети Netatmo Топъл дом
Все още се колебаете дали ще е по-ефективно отоплението у дома, ако инвестирате в умни продукти Netatmo за контрол на отоплението?
 
 
 
Разгледайте предложенията от промо пакети със серия Енергия на Netatmo и позволете на продуктите в нея да Ви помогнат в студените есенни и зимни дни. Възползвйате се от новата услуга „Вземи сега, плати по-късно“ на новият ни партньор NewPay, видима в секция начин на плащане към всеки продукт.
 

 

Смарт комплект NETATMO Стартов пакет + 3 бр. допълнителни вентили

Смарт комплект NETATMO Стартов пакет + 6 бр. допълнителни вентили

Смарт NETATMO Термостат + още 3 бр. радиаторни вентили

Смарт NETATMO Термостат + още 6 бр. радиаторни вентили

Смарт стартов пакет радиаторни термоглави и реле Netatmo

Смарт допълнителен радиаторен вентил NETATMO

 

 


Интелигентно отопление! Взема впредвид външната, вътрешната температура и поведението на жилището, за да Ви гарантира винаги желаната от вас температура.

 

 
Вижте видеото, за да разберете колко е лесно да превърнете радиаторите вкъщи в умни. Настройвате график за всяка стая по отделно, а те сами прекъсват топлоподаването, когато отворите прозорец. И няма значение, че централното отопление вече е пуснато, можете да го направите по всяко време.
 
 

 

 

Стартов пакет - Смарт радиаторни вентили и реле, за централно отопление

 

За централно и локално (1 котел за множество апартаменти) топлоснабдяване, може да замени съществуващите термостати или механични вентили. Съвместим с 90% от радиаторите на пазара благодарение на 6-те адаптора включени в опаковката. Вентилите могат да бъдат монтирани хоризонтално или вертикално. Непрекъснато измерва температурата чрез 2 вградени сензора. Позволява управление на потока на горещата вода и прецизна настройка на температурата.

 

 

 

Смарт термостат Netatmo

Независимо от вида на отоплението в дома, може да го управлявате от разстояние чрез приложението, Netatmo Energy или гласово.
Със Смарт термостат Netatmo и приложенията Netatmo Energy може ежедневно да пестите електроенергия без да правите компромис с комфорта. Може да се управлява от място, от разстояние или гласово (чрез гласов асистент). Съвместим е с приложението Home + Control, ако вече има инсталиран Legrand стартов пакет. Изисква Wi-Fi рутер и интернет достъп.

Смарт термостат от серията смарт продукти Netatmo е съвместим с над 1500 вида газови, нафтови котли, котли на дърва и термопомпи.
  
Проверка за съвместимост с домашната инсталация: https://check.netatmo.com/en-us/energy/thermostat/question/wifi

 

 

 

Допълнителни смарт радиаторни вентили

 


Работи само със самрт термостат NTH01-EN-EU и стартовия пакет смарт радиаторни вентили NVP-EN. Може да замени съществуващите термостати или механични вентили. Възможност за задаване на температура на всяка стая по отделно и независимо. Съвместим с 90% от радиаторите на пазара благодарение на 6-те адаптора включени в опаковката. Вентилите могат да бъдат монтирани хоризонтално или вертикалн. Непрекъснато измерва температурата чрез 2 вградени сензора. Позволява управление на потока на горещата вода и прецизна настройка на температурата. Идентични характеристики и функции с тези на смарт радиаторни вентили от стартовия пакет.

Смарт радиаторни вентили са чудесно допълнение към вашия Netatmo термостат или стартов пакет с вентили. Избирате между два режима на отопление. Режим „Comfort Priority“ казва на радиаторните вентили да поддържат в определени стаи температура по-висока от зададената на термостата. Режим „Eco Priority“ казва на вентилите да понижат температурата.

 

 

Кой продукт да избера: интелигентен термостат или интелигентен стартов пакет свързани радиаторни вентили?

Ако имате индивидуална отоплителна система, тогава е необходимо да инсталирате Смарт термостат Netatmo , който да управлява директно котела ви.

Ако Смарт радиаторни термоглави - пакет Netatmo в система с локално отопление, той няма да може да управлява котела и няма да има ефект по отношение на икономиите на енергия. Последният е препоръчителен за отопление през централизирана система за отопление.

 

 

В какви случаи трябва да купя стартов пакет за централно отопление?

Пакетът за централно отопление е подходящ за домакинства, които нямат централен термостат и се отопляват от система за колективно отопление (споделен котел с други домакинства) или от топлофикация (централна топлопреносна мрежа от ТЕЦ, геотермален източник или когенерационна централа). В този случай е възможно да имате до 20 интелигентни радиаторни вентила (радиатора) на инсталация – 1 стартов пакет с 2 интелигентни вентила и максимум до 18 допълнителни интелигентни вентила. За по-голям брой интелигентни вентили е необходим втори стартов пакет.

Просто, интуитивно, без да се натрапват в личния ти живот, продуктите за сигурност на Netatmo ти помагат да поемеш пълен контрол над дома си! С умната вътрешна камера например получаваш сигнали в реално време на телефона в случай на нарушител в твоя дом. А вграденото лицево разпознаване гарантира личната неприкосновеност на семейството и дава възможност да деактивираш видеозаписите и известията за своите близки!

прочети още

БулСмарт организира разпродажба на разклонители, щепсели и адаптори с марка Legrand до 27 март 2023. По същото време можете да се възползвате и от 15% отстъпка за различни смарт продукти Netatmo и Bticino.

прочети още

От днес до неделя цените са "смарт" в БулСмарт! Вземете дo 35% отстъпка за десетки продукти, които ще улеснят Вашето ежедневие.

прочети още