Специални цени за промо пакети Netatmo Топъл дом

15 ноември 2021
Специални цени за промо пакети Netatmo Топъл дом
Все още се колебаете дали ще е по-ефективно отоплението у дома, ако инвестирате в умни продукти Netatmo за контрол на отоплението?
 
 
 
Разгледайте предложенията от промо пакети със серия Енергия на Netatmo и позволете на продуктите в нея да Ви помогнат в студените есенни и зимни дни. Възползвйате се от новата услуга „Вземи сега, плати по-късно“ на новият ни партньор NewPay, видима в секция начин на плащане към всеки продукт.
 

 

Смарт комплект NETATMO Стартов пакет + 3 бр. допълнителни вентили

Смарт комплект NETATMO Стартов пакет + 6 бр. допълнителни вентили

Смарт NETATMO Термостат + още 3 бр. радиаторни вентили

Смарт NETATMO Термостат + още 6 бр. радиаторни вентили

Смарт стартов пакет радиаторни термоглави и реле Netatmo

Смарт допълнителен радиаторен вентил NETATMO

 

 


Интелигентно отопление! Взема впредвид външната, вътрешната температура и поведението на жилището, за да Ви гарантира винаги желаната от вас температура.

 

 
Вижте видеото, за да разберете колко е лесно да превърнете радиаторите вкъщи в умни. Настройвате график за всяка стая по отделно, а те сами прекъсват топлоподаването, когато отворите прозорец. И няма значение, че централното отопление вече е пуснато, можете да го направите по всяко време.
 
 

 

 

Стартов пакет - Смарт радиаторни вентили и реле, за централно отопление

 

За централно и локално (1 котел за множество апартаменти) топлоснабдяване, може да замени съществуващите термостати или механични вентили. Съвместим с 90% от радиаторите на пазара благодарение на 6-те адаптора включени в опаковката. Вентилите могат да бъдат монтирани хоризонтално или вертикално. Непрекъснато измерва температурата чрез 2 вградени сензора. Позволява управление на потока на горещата вода и прецизна настройка на температурата.

 

 

 

Смарт термостат Netatmo

Независимо от вида на отоплението в дома, може да го управлявате от разстояние чрез приложението, Netatmo Energy или гласово.
Със Смарт термостат Netatmo и приложенията Netatmo Energy може ежедневно да пестите електроенергия без да правите компромис с комфорта. Може да се управлява от място, от разстояние или гласово (чрез гласов асистент). Съвместим е с приложението Home + Control, ако вече има инсталиран Legrand стартов пакет. Изисква Wi-Fi рутер и интернет достъп.

Смарт термостат от серията смарт продукти Netatmo е съвместим с над 1500 вида газови, нафтови котли, котли на дърва и термопомпи.
  
Проверка за съвместимост с домашната инсталация: https://check.netatmo.com/en-us/energy/thermostat/question/wifi

 

 

 

Допълнителни смарт радиаторни вентили

 


Работи само със самрт термостат NTH01-EN-EU и стартовия пакет смарт радиаторни вентили NVP-EN. Може да замени съществуващите термостати или механични вентили. Възможност за задаване на температура на всяка стая по отделно и независимо. Съвместим с 90% от радиаторите на пазара благодарение на 6-те адаптора включени в опаковката. Вентилите могат да бъдат монтирани хоризонтално или вертикалн. Непрекъснато измерва температурата чрез 2 вградени сензора. Позволява управление на потока на горещата вода и прецизна настройка на температурата. Идентични характеристики и функции с тези на смарт радиаторни вентили от стартовия пакет.

Смарт радиаторни вентили са чудесно допълнение към вашия Netatmo термостат или стартов пакет с вентили. Избирате между два режима на отопление. Режим „Comfort Priority“ казва на радиаторните вентили да поддържат в определени стаи температура по-висока от зададената на термостата. Режим „Eco Priority“ казва на вентилите да понижат температурата.

 

 

Кой продукт да избера: интелигентен термостат или интелигентен стартов пакет свързани радиаторни вентили?

Ако имате индивидуална отоплителна система, тогава е необходимо да инсталирате Смарт термостат Netatmo , който да управлява директно котела ви.

Ако Смарт радиаторни термоглави - пакет Netatmo в система с локално отопление, той няма да може да управлява котела и няма да има ефект по отношение на икономиите на енергия. Последният е препоръчителен за отопление през централизирана система за отопление.

 

 

В какви случаи трябва да купя стартов пакет за централно отопление?

Пакетът за централно отопление е подходящ за домакинства, които нямат централен термостат и се отопляват от система за колективно отопление (споделен котел с други домакинства) или от топлофикация (централна топлопреносна мрежа от ТЕЦ, геотермален източник или когенерационна централа). В този случай е възможно да имате до 20 интелигентни радиаторни вентила (радиатора) на инсталация – 1 стартов пакет с 2 интелигентни вентила и максимум до 18 допълнителни интелигентни вентила. За по-голям брой интелигентни вентили е необходим втори стартов пакет.

Разклонител за мултимедийна зона, 4X2P защита Специален дизайн за перфектно вписване в мултимедийната зона и организиране на кабелите. Разклонителят за TV зона ви позволява да включите и захраните до 8 устройства и да организирате кабелите. Вашата мултимедийна зона никога не е била така добре организирана! Разклонителят може да защити цялото ви мултимедийно оборудване от мълнии благодарение на интегрираната си защита от пренапрежение.

прочети още

Идеалното решение за спалня или зони за почивка от Legrand. Адапторът има два 2x2P контакта отдолу и USB Тип A и USB Тип C от страни, както и стойка за смартфон.

прочети още

Просто, интуитивно, без да се натрапват в личния ти живот, продуктите за сигурност на Netatmo ти помагат да поемеш пълен контрол над дома си! С умната вътрешна камера например получаваш сигнали в реално време на телефона в случай на нарушител в твоя дом. А вграденото лицево разпознаване гарантира личната неприкосновеност на семейството и дава възможност да деактивираш видеозаписите и известията за своите близки!

прочети още