• Начало »
  • Новини »
  • Промо цени на продукти Netatmo за детекция на качеството на въздуха

Промо цени на продукти Netatmo за детекция на качеството на въздуха

6 декември 2021
Промо цени на продукти Netatmo за детекция на качеството на въздуха

Зимата се задава и показателите на въздуха отново се влошават. Разгледайте промо предложенията от серия Netatmo за детекция, мониторинг и контрол на качеството на въздуха.

 

 

 

 

Приятни за гледане, лесени за използване

 

Стилни и елегантни, Смарт детекторите за качество на въздуха Netatmo се съчетавт лесно с декора на всеки дом. С възможности за отдалечено управление, просто трябва да влезете в приложението, за да получите достъп до данните за дома си отвсякъде. Проектирани за лесна настройка и работа чрез Wi-Fi, без абонамент, без такси.

Помагат да превърнете жилището си в умен дом. Никога не е било по-лесно да направите обстановката в у дома здравословна, просто попитайте или изпратете съобщение. Лесен  е за използване.

 

 

 

 

 

 

 

Продукти:

 

1. Смарт метео станция NETATMO

 

Със Смарт Метео станция Netatmo можете да анализирате минали данни, да наблюдавате настоящето и да прогнозирате бъдещето.

 

Приложението Weather Station ви позволява да преглеждате вътрешни и външни данни в графична форма за времето (температура, влажност, налягане, CO2 и шум) за проследяване в реално време на обитаемата среда. Наблюдавайте циклите и прогнозирайте вариациите около вас. Безжичният външен модул на Смарт Netatmo Метео станцията ви осигурява данни в реално време през неговите сензори за: Температура, Влажност, Налягане, CO2 и Шум.

 

Два модула на станцията - вътрешен и външен - оборудван със солиден и устойчив алуминиев корпус, водоустойчив и издръжлив на атмосферни влияния и корозия.

 

 

 

 

 

 

 

2. Смарт детектор за качество на въздуха Netatmo 

 

Разберете дали обстановката в домът Ви е здравословна или не, само с един поглед към смартфона. 4 прецизни сензора се грижат за това, а именно:

Влажност - за да знаете кога да изключите овлажнителя за въздух.

Качество на въздуха – за да се научете как да намалите замърсения въздух вътре.

Шум – за да следите нивата на шума и да осигурите по-добър сън през нощта.

Температура – за да сте убедени, че температурата е точно според Вашите нужди през деня и нощта.

 

Смарт детектор за качество на въздуха Netatmo е независимо устройство с алуминиева обвивка. Проектиран е само за вътрешна употреба.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3. Смарт допълнителен вътрешен детектор Netatmo

 

 

Смарт Допълнителен вътрешен детектор Netatmo измерва в реално време параметрите на въздуха и неговото качество в различните помещения в дома Ви, създава база данни и изпраща предупредителни известия до телефона Ви за предприемане на мерки.

Създавате правила за получаване на известия по собствените Ви предпочитания, в зависимост от това кой от измерваните параметри е важен за Вас: високи нива на CO2, влажност или друг параметър на въздуха в помещенията.

Изключително практичен, може да се премества в различни помещения, в зависимост от Вашите предпочитания.

 

Смарт Допълнителен вътрешен детектор Netatmo е с алуминиева обвивка, предназначен само за работа вътре в дома.

 

 

 

 

 

Ако изпитвате затруднения с някоя от характеристиките или избора на верния продукт, не се притеснявайте да пишете в полето за съобщения, през контактната форма или на office@bulsmart@bg.

 

Разклонител за мултимедийна зона, 4X2P защита Специален дизайн за перфектно вписване в мултимедийната зона и организиране на кабелите. Разклонителят за TV зона ви позволява да включите и захраните до 8 устройства и да организирате кабелите. Вашата мултимедийна зона никога не е била така добре организирана! Разклонителят може да защити цялото ви мултимедийно оборудване от мълнии благодарение на интегрираната си защита от пренапрежение.

прочети още

Идеалното решение за спалня или зони за почивка от Legrand. Адапторът има два 2x2P контакта отдолу и USB Тип A и USB Тип C от страни, както и стойка за смартфон.

прочети още

Просто, интуитивно, без да се натрапват в личния ти живот, продуктите за сигурност на Netatmo ти помагат да поемеш пълен контрол над дома си! С умната вътрешна камера например получаваш сигнали в реално време на телефона в случай на нарушител в твоя дом. А вграденото лицево разпознаване гарантира личната неприкосновеност на семейството и дава възможност да деактивираш видеозаписите и известията за своите близки!

прочети още