• Начало »
  • Новини »
  • Промо цени на продукти Netatmo за детекция на качеството на въздуха

Промо цени на продукти Netatmo за детекция на качеството на въздуха

6 декември 2021
Промо цени на продукти Netatmo за детекция на качеството на въздуха

Зимата се задава и показателите на въздуха отново се влошават. Разгледайте промо предложенията от серия Netatmo за детекция, мониторинг и контрол на качеството на въздуха.

 

 

 

 

Приятни за гледане, лесени за използване

 

Стилни и елегантни, Смарт детекторите за качество на въздуха Netatmo се съчетавт лесно с декора на всеки дом. С възможности за отдалечено управление, просто трябва да влезете в приложението, за да получите достъп до данните за дома си отвсякъде. Проектирани за лесна настройка и работа чрез Wi-Fi, без абонамент, без такси.

Помагат да превърнете жилището си в умен дом. Никога не е било по-лесно да направите обстановката в у дома здравословна, просто попитайте или изпратете съобщение. Лесен  е за използване.

 

 

 

 

 

 

 

Продукти:

 

1. Смарт метео станция NETATMO

 

Със Смарт Метео станция Netatmo можете да анализирате минали данни, да наблюдавате настоящето и да прогнозирате бъдещето.

 

Приложението Weather Station ви позволява да преглеждате вътрешни и външни данни в графична форма за времето (температура, влажност, налягане, CO2 и шум) за проследяване в реално време на обитаемата среда. Наблюдавайте циклите и прогнозирайте вариациите около вас. Безжичният външен модул на Смарт Netatmo Метео станцията ви осигурява данни в реално време през неговите сензори за: Температура, Влажност, Налягане, CO2 и Шум.

 

Два модула на станцията - вътрешен и външен - оборудван със солиден и устойчив алуминиев корпус, водоустойчив и издръжлив на атмосферни влияния и корозия.

 

 

 

 

 

 

 

2. Смарт детектор за качество на въздуха Netatmo 

 

Разберете дали обстановката в домът Ви е здравословна или не, само с един поглед към смартфона. 4 прецизни сензора се грижат за това, а именно:

Влажност - за да знаете кога да изключите овлажнителя за въздух.

Качество на въздуха – за да се научете как да намалите замърсения въздух вътре.

Шум – за да следите нивата на шума и да осигурите по-добър сън през нощта.

Температура – за да сте убедени, че температурата е точно според Вашите нужди през деня и нощта.

 

Смарт детектор за качество на въздуха Netatmo е независимо устройство с алуминиева обвивка. Проектиран е само за вътрешна употреба.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3. Смарт допълнителен вътрешен детектор Netatmo

 

 

Смарт Допълнителен вътрешен детектор Netatmo измерва в реално време параметрите на въздуха и неговото качество в различните помещения в дома Ви, създава база данни и изпраща предупредителни известия до телефона Ви за предприемане на мерки.

Създавате правила за получаване на известия по собствените Ви предпочитания, в зависимост от това кой от измерваните параметри е важен за Вас: високи нива на CO2, влажност или друг параметър на въздуха в помещенията.

Изключително практичен, може да се премества в различни помещения, в зависимост от Вашите предпочитания.

 

Смарт Допълнителен вътрешен детектор Netatmo е с алуминиева обвивка, предназначен само за работа вътре в дома.

 

 

 

 

 

Ако изпитвате затруднения с някоя от характеристиките или избора на верния продукт, не се притеснявайте да пишете в полето за съобщения, през контактната форма или на office@bulsmart@bg.

 

Неволята учи!
27 септември 2022

Как да си помогнем сами и да повлияем на разхотите ни за отопление през наближаващия зимен сезон при „обещаните“ неконтролируемо високи цени на енергоносителите в Евпора и в частност България?

прочети още

Ако често сте далеч от дома си, най-вероятно имате притеснения дали всичко там е наред. Със смарт устройства за сигурност на Netatmo можете да сте напълно спокойни за своя дом! Те позволяват проследяване на всичко, което става вкъщи директно от смартфона, и то по лесен, интуитивен и ненатрапващ се в личния живот начин. Вътрешна камера, външна камера, сензори за врати и прозорци и още устройства за сигурност.

прочети още

Терминът „умен дом“ се отнася до интелигентните мрежи от различни устойства в дома, централно контролирани и наблюдавани с помощта на смартфони или таблети. Истинската добавена стойност на свързания дом се крие в интелигентното взаимодействие между различни устройства.

прочети още