Платете поръчките си с NewPay

24 ноември 2021
Платете поръчките си с NewPay

Ако държите да сте в крак с времето и качеството, вие сте на правилното място!

 

 

Ние сме Bulsmart – официален партньор на световноизвестни производители на електро-оборудване, а именно Legrand, bTicino, Vantage, Netatmo. С наша помощ домът и бизнесът ви се възползват с лекота от новостите на 21 век.

 

 

В желанието си да ви предложим най-качествените и дизайнерски смарт устройства на пазара, но и да превърнем цялото преживяване при нас в истинско удоволствие, интегрирахме нов платежен метод, който можете да използвате, когато пазарувате в BulSmart – NewPay – „Вземи сега, плати по-късно“.

 

 

 

Какво е NewPay?

NewPay е алтернативен метод за онлайн плащания, който ви предлага опция за допълнително финансиране в момента, в който завършвате поръчката си.

 

 

 

 

Какви са предимствата на NewPay?

 1. Допълнително финансиране до 1200 лв., което получавате изцяло онлайн и можете да ползвате в магазините, интегрирани с NewPay;
 2. Бърз и лесен процес – целият процес по регистрация, верификация и получаване на сума за пазаруване ви се случват изцяло онлайн и за по-малко от 5 минути;
 3. Еднократно одобрение – за разлика от много други услуги за финансиране на покупка, с NewPay ще получите еднократно одобрение и револвираща сума за пазаруване, в рамките на която можете да пазарувате неограничен брой пъти. Така няма да ви се налага да минавате одобрение на всяка поръчка като спестявате безценно време и ненужни процеси;
 4. Отложено плащане и плащане на вноски – с NewPay имате две възможности за плащане:
  1. Отложено до 15 дни без никакво оскъпяване;
  2. На 3 или 6 равни месечни вноски с оскъпяване. Можете да видите повече тук;
 5. Можете спокойно да получите стоката си и да я разгледате, преди да платите дори и 1 лв. от вашите собствени средства.

 

 

 

Как да платите с NewPay?

 1. На чекаут изберете NewPay както бихте избрали който и да е друг метод на плащане;
 2. Ще бъдете пренасочени към сайта на NewPay, където можете да влезете в профила си или да създадете такъв, ако все още нямате;
 3. Ако сте клиент за първи път, трябва да се регистрирате и верифицирате с лична карта;
 4. Вижте лимита, за който сте одобрен и потвърдете, че желаете да платите;
 5. Това е всичко!

 

 

 

С NewPay можете да се насладите на нашите високо-технологични, умни и естетични решения днес, а да платите по-късно! Експертите ни ще ви посъветват за избор на верния продукт съобразен с вашите нужди и представи и ще ви съдействат, ако имате допълнителни въпроси.

Разклонител за мултимедийна зона, 4X2P защита Специален дизайн за перфектно вписване в мултимедийната зона и организиране на кабелите. Разклонителят за TV зона ви позволява да включите и захраните до 8 устройства и да организирате кабелите. Вашата мултимедийна зона никога не е била така добре организирана! Разклонителят може да защити цялото ви мултимедийно оборудване от мълнии благодарение на интегрираната си защита от пренапрежение.

прочети още

Идеалното решение за спалня или зони за почивка от Legrand. Адапторът има два 2x2P контакта отдолу и USB Тип A и USB Тип C от страни, както и стойка за смартфон.

прочети още

Просто, интуитивно, без да се натрапват в личния ти живот, продуктите за сигурност на Netatmo ти помагат да поемеш пълен контрол над дома си! С умната вътрешна камера например получаваш сигнали в реално време на телефона в случай на нарушител в твоя дом. А вграденото лицево разпознаване гарантира личната неприкосновеност на семейството и дава възможност да деактивираш видеозаписите и известията за своите близки!

прочети още