Платете поръчките си с NewPay

24 ноември 2021
Платете поръчките си с NewPay

Ако държите да сте в крак с времето и качеството, вие сте на правилното място!

 

 

Ние сме Bulsmart – официален партньор на световноизвестни производители на електро-оборудване, а именно Legrand, bTicino, Vantage, Netatmo. С наша помощ домът и бизнесът ви се възползват с лекота от новостите на 21 век.

 

 

В желанието си да ви предложим най-качествените и дизайнерски смарт устройства на пазара, но и да превърнем цялото преживяване при нас в истинско удоволствие, интегрирахме нов платежен метод, който можете да използвате, когато пазарувате в BulSmart – NewPay – „Вземи сега, плати по-късно“.

 

 

 

Какво е NewPay?

NewPay е алтернативен метод за онлайн плащания, който ви предлага опция за допълнително финансиране в момента, в който завършвате поръчката си.

 

 

 

 

Какви са предимствата на NewPay?

 1. Допълнително финансиране до 1200 лв., което получавате изцяло онлайн и можете да ползвате в магазините, интегрирани с NewPay;
 2. Бърз и лесен процес – целият процес по регистрация, верификация и получаване на сума за пазаруване ви се случват изцяло онлайн и за по-малко от 5 минути;
 3. Еднократно одобрение – за разлика от много други услуги за финансиране на покупка, с NewPay ще получите еднократно одобрение и револвираща сума за пазаруване, в рамките на която можете да пазарувате неограничен брой пъти. Така няма да ви се налага да минавате одобрение на всяка поръчка като спестявате безценно време и ненужни процеси;
 4. Отложено плащане и плащане на вноски – с NewPay имате две възможности за плащане:
  1. Отложено до 15 дни без никакво оскъпяване;
  2. На 3 или 6 равни месечни вноски с оскъпяване. Можете да видите повече тук;
 5. Можете спокойно да получите стоката си и да я разгледате, преди да платите дори и 1 лв. от вашите собствени средства.

 

 

 

Как да платите с NewPay?

 1. На чекаут изберете NewPay както бихте избрали който и да е друг метод на плащане;
 2. Ще бъдете пренасочени към сайта на NewPay, където можете да влезете в профила си или да създадете такъв, ако все още нямате;
 3. Ако сте клиент за първи път, трябва да се регистрирате и верифицирате с лична карта;
 4. Вижте лимита, за който сте одобрен и потвърдете, че желаете да платите;
 5. Това е всичко!

 

 

 

С NewPay можете да се насладите на нашите високо-технологични, умни и естетични решения днес, а да платите по-късно! Експертите ни ще ви посъветват за избор на верния продукт съобразен с вашите нужди и представи и ще ви съдействат, ако имате допълнителни въпроси.

Неволята учи!
27 септември 2022

Как да си помогнем сами и да повлияем на разхотите ни за отопление през наближаващия зимен сезон при „обещаните“ неконтролируемо високи цени на енергоносителите в Евпора и в частност България?

прочети още

Ако често сте далеч от дома си, най-вероятно имате притеснения дали всичко там е наред. Със смарт устройства за сигурност на Netatmo можете да сте напълно спокойни за своя дом! Те позволяват проследяване на всичко, което става вкъщи директно от смартфона, и то по лесен, интуитивен и ненатрапващ се в личния живот начин. Вътрешна камера, външна камера, сензори за врати и прозорци и още устройства за сигурност.

прочети още

Терминът „умен дом“ се отнася до интелигентните мрежи от различни устойства в дома, централно контролирани и наблюдавани с помощта на смартфони или таблети. Истинската добавена стойност на свързания дом се крие в интелигентното взаимодействие между различни устройства.

прочети още