Смарт продукти Netatmo с ШОК цени

26 ноември 2021
Смарт продукти Netatmo с ШОК цени

 

Просто, интуитивно, без да се натрапва в личния ви живот, Netatmo ви помага да поемете контрола над дома си. Ползвайте Шок цени за Смарт продукти Netatmo с включена гаранция от 2 години.

 

Направи покупката лесна с новата услуга на нашия партньор NewPay: "Вземи сега и плати по-късно", която е активна в секция начини на плащане при избор на продукт.
 
 
 
Промоция на разклонители Legrand с 15% отстъпка.
 
Вижте повече тук.

Зимата се задава и показателите на въздуха отново се влошават. Разгледайте промо предложенията от серия Netatmo за детекция, мониторинг и контрол на качеството на въздуха.

прочети още

В желанието си да ви предложим най-качествените и дизайнерски смарт устройства на пазара, но и да превърнем цялото преживяване при нас в истинско удоволствие, интегрирахме нов платежен метод, който можете да използвате, когато пазарувате в BulSmart – NewPay – „Вземи сега, плати по-късно“. Какво е NewPay?

прочети още

Да живееш в умен дом е комфортно и сигурно, но най-вече забавно. Не пропускай да видиш щурите ситуации в смарт семейството на Legrand. Ползвайте 15% отстъпка за продукти и конфигурация от серия Valena Life / Allure с Netatmo и се забавлявайте докато правите своя дом умен.

прочети още