Забавлявайте се искрено със смарт продукти за дома от Legrand

29 ноември 2021
Забавлявайте се искрено със смарт продукти за дома от Legrand

Ползвайте 15% отстъпка за продукти и конфигурация от серия Valena Life / Allure с Netatmo и се забавлявайте докато правите своя дом умен.

 

 

Серията свързани ключове и контакти Valena Life / Allure с Netatmo е подходяща за всеки дом и инсталация – съществуваща или нова. Веднъж инсталирана, към нея можете да добавяте различни жични и безжични продукти и решения. Жичните продукти се монтират в конзола с дълбочина 40 mm и могат да заменят съществуващ конвенционален ключ или контакт. Безжичните ключове се фиксират на желаното от вас място с двойно лепяща лента, а при необходимост лесно могат да бъдат премествани, както и да се добавят още ключове, без да се разбиват стени и да се изисква допълнително окабеляване. Безжичните ключове се сдвояват с жичните с почукване върху тях, а светлинен индикатор Ви известява дали действието е прието. Това позволява управление на осветлението, отоплението, щорите или електрическите уреди.

 

 

Гамата Valena Life / Allure с Netatmo може да се допълни с професионалните решения на Netatmo: за сигурност – външни и вътрешни секюрити камери, сирени, датчици за дим, датчици за врати и прозорци, термостати и термоглави за радиатори. Всички професионални решения могат да се управляват както през приложенията за Valena Life / Allure с Netatmo, така и самостоятелно.

 

Ако искате да се запознаете нагледно с функционалността, ползите и удобствата, които предлага серията свързани ключове и контакти Valena Life / Allure с Netatmo, вижте видеото ТУК!

 

Можете да се забавлявате и с видеото ТУК.

Неволята учи!
27 септември 2022

Как да си помогнем сами и да повлияем на разхотите ни за отопление през наближаващия зимен сезон при „обещаните“ неконтролируемо високи цени на енергоносителите в Евпора и в частност България?

прочети още

Ако често сте далеч от дома си, най-вероятно имате притеснения дали всичко там е наред. Със смарт устройства за сигурност на Netatmo можете да сте напълно спокойни за своя дом! Те позволяват проследяване на всичко, което става вкъщи директно от смартфона, и то по лесен, интуитивен и ненатрапващ се в личния живот начин. Вътрешна камера, външна камера, сензори за врати и прозорци и още устройства за сигурност.

прочети още

Терминът „умен дом“ се отнася до интелигентните мрежи от различни устойства в дома, централно контролирани и наблюдавани с помощта на смартфони или таблети. Истинската добавена стойност на свързания дом се крие в интелигентното взаимодействие между различни устройства.

прочети още