Забавлявайте се искрено със смарт продукти за дома от Legrand

29 ноември 2021
Забавлявайте се искрено със смарт продукти за дома от Legrand

Ползвайте 15% отстъпка за продукти и конфигурация от серия Valena Life / Allure с Netatmo и се забавлявайте докато правите своя дом умен.

 

 

Серията свързани ключове и контакти Valena Life / Allure с Netatmo е подходяща за всеки дом и инсталация – съществуваща или нова. Веднъж инсталирана, към нея можете да добавяте различни жични и безжични продукти и решения. Жичните продукти се монтират в конзола с дълбочина 40 mm и могат да заменят съществуващ конвенционален ключ или контакт. Безжичните ключове се фиксират на желаното от вас място с двойно лепяща лента, а при необходимост лесно могат да бъдат премествани, както и да се добавят още ключове, без да се разбиват стени и да се изисква допълнително окабеляване. Безжичните ключове се сдвояват с жичните с почукване върху тях, а светлинен индикатор Ви известява дали действието е прието. Това позволява управление на осветлението, отоплението, щорите или електрическите уреди.

 

 

Гамата Valena Life / Allure с Netatmo може да се допълни с професионалните решения на Netatmo: за сигурност – външни и вътрешни секюрити камери, сирени, датчици за дим, датчици за врати и прозорци, термостати и термоглави за радиатори. Всички професионални решения могат да се управляват както през приложенията за Valena Life / Allure с Netatmo, така и самостоятелно.

 

Ако искате да се запознаете нагледно с функционалността, ползите и удобствата, които предлага серията свързани ключове и контакти Valena Life / Allure с Netatmo, вижте видеото ТУК!

 

Можете да се забавлявате и с видеото ТУК.

Просто, интуитивно, без да се натрапват в личния ти живот, продуктите за сигурност на Netatmo ти помагат да поемеш пълен контрол над дома си! С умната вътрешна камера например получаваш сигнали в реално време на телефона в случай на нарушител в твоя дом. А вграденото лицево разпознаване гарантира личната неприкосновеност на семейството и дава възможност да деактивираш видеозаписите и известията за своите близки!

прочети още

БулСмарт организира разпродажба на разклонители, щепсели и адаптори с марка Legrand до 27 март 2023. По същото време можете да се възползвате и от 15% отстъпка за различни смарт продукти Netatmo и Bticino.

прочети още

От днес до неделя цените са "смарт" в БулСмарт! Вземете дo 35% отстъпка за десетки продукти, които ще улеснят Вашето ежедневие.

прочети още