Забавлявайте се искрено със смарт продукти за дома от Legrand

29 ноември 2021
Забавлявайте се искрено със смарт продукти за дома от Legrand

Ползвайте 15% отстъпка за продукти и конфигурация от серия Valena Life / Allure с Netatmo и се забавлявайте докато правите своя дом умен.

 

 

Серията свързани ключове и контакти Valena Life / Allure с Netatmo е подходяща за всеки дом и инсталация – съществуваща или нова. Веднъж инсталирана, към нея можете да добавяте различни жични и безжични продукти и решения. Жичните продукти се монтират в конзола с дълбочина 40 mm и могат да заменят съществуващ конвенционален ключ или контакт. Безжичните ключове се фиксират на желаното от вас място с двойно лепяща лента, а при необходимост лесно могат да бъдат премествани, както и да се добавят още ключове, без да се разбиват стени и да се изисква допълнително окабеляване. Безжичните ключове се сдвояват с жичните с почукване върху тях, а светлинен индикатор Ви известява дали действието е прието. Това позволява управление на осветлението, отоплението, щорите или електрическите уреди.

 

 

Гамата Valena Life / Allure с Netatmo може да се допълни с професионалните решения на Netatmo: за сигурност – външни и вътрешни секюрити камери, сирени, датчици за дим, датчици за врати и прозорци, термостати и термоглави за радиатори. Всички професионални решения могат да се управляват както през приложенията за Valena Life / Allure с Netatmo, така и самостоятелно.

 

Ако искате да се запознаете нагледно с функционалността, ползите и удобствата, които предлага серията свързани ключове и контакти Valena Life / Allure с Netatmo, вижте видеото ТУК!

 

Можете да се забавлявате и с видеото ТУК.

Разклонител за мултимедийна зона, 4X2P защита Специален дизайн за перфектно вписване в мултимедийната зона и организиране на кабелите. Разклонителят за TV зона ви позволява да включите и захраните до 8 устройства и да организирате кабелите. Вашата мултимедийна зона никога не е била така добре организирана! Разклонителят може да защити цялото ви мултимедийно оборудване от мълнии благодарение на интегрираната си защита от пренапрежение.

прочети още

Идеалното решение за спалня или зони за почивка от Legrand. Адапторът има два 2x2P контакта отдолу и USB Тип A и USB Тип C от страни, както и стойка за смартфон.

прочети още

Просто, интуитивно, без да се натрапват в личния ти живот, продуктите за сигурност на Netatmo ти помагат да поемеш пълен контрол над дома си! С умната вътрешна камера например получаваш сигнали в реално време на телефона в случай на нарушител в твоя дом. А вграденото лицево разпознаване гарантира личната неприкосновеност на семейството и дава възможност да деактивираш видеозаписите и известията за своите близки!

прочети още