Надградете до смарт отопление

9 декември 2021
Надградете до смарт отопление

Открийте смарт решенията за отопление на Netatmo и спестете енергия! Отоплявайте дома си, без да се отказвате от комфорта, с каквато и отоплителна система да сте.

 

 

 

Какво е смарт отопление?

 

6 незабавни предимства, съчетаващи комфорт и спестяване.

 

 

1. Дистанционно

 

Управлявайте интелигентното си отопление дистанционно от вашия смартфон, таблет, компютър и/или ръчно.

 

 

 

2. График на отоплението: лесно спестявате енергия

 

Функцията график за отопление спестява пари и отоплява дома ви до точната температура. Задайте по-ниска температура за часовете на отсъствие от дома.

 

 

 

Детето е на училище следобед? Сложете в графика поддържаща температура за тези часове.

Отивам на почивка? Програмирайте режими отсъствие и защита от замръзване.

 

 

 

3. Функция автоматично адаптиране

 

Гъвкава система. Функцията за автоматично адаптиране взема предвид външната температура и изолацията на вашия дом, за да гарантира избраната от вас температура и за достигане на максимална ефективност. Изчислява кога да се включи нагряването, за да достигне до желаната температура към зададения часови график. Функцията е самообучаваща се, следи вашите навици и начин на живот и се адаптира към него.

 

 

4. Съвети за консумация

 

Преглеждайте историята и графиците си и се консултирайте с вашия персонализиран отчет за икономия на енергия, за да проследявате и оптимизирате използването й.

 

 

 

5. Функция: откриване на отворен прозорец

 

Netatmo Смарт радиаторни вентили автоматично изключват радиаторите, за да спестят още повече енергия. Ако проветрявате често, времето прекарано на отворен прозорец е стоп-време за работа на радиаторите.

 

 

 

6. Управлявайте отоплението с гласа си

 

Съвместимостта на Apple HomeKit, Alexa и Google Assistant ви позволява да го управлявате с гласа си.

 

 

 

Вариант за централно отопление: Смарт стартов пакет и вентили

 

Вариант за отопление с битов котел: Смарт термостат за битов котел

Просто, интуитивно, без да се натрапват в личния ти живот, продуктите за сигурност на Netatmo ти помагат да поемеш пълен контрол над дома си! С умната вътрешна камера например получаваш сигнали в реално време на телефона в случай на нарушител в твоя дом. А вграденото лицево разпознаване гарантира личната неприкосновеност на семейството и дава възможност да деактивираш видеозаписите и известията за своите близки!

прочети още

БулСмарт организира разпродажба на разклонители, щепсели и адаптори с марка Legrand до 27 март 2023. По същото време можете да се възползвате и от 15% отстъпка за различни смарт продукти Netatmo и Bticino.

прочети още

От днес до неделя цените са "смарт" в БулСмарт! Вземете дo 35% отстъпка за десетки продукти, които ще улеснят Вашето ежедневие.

прочети още