Надградете до смарт отопление

9 декември 2021
Надградете до смарт отопление

Открийте смарт решенията за отопление на Netatmo и спестете енергия! Отоплявайте дома си, без да се отказвате от комфорта, с каквато и отоплителна система да сте.

 

 

 

Какво е смарт отопление?

 

6 незабавни предимства, съчетаващи комфорт и спестяване.

 

 

1. Дистанционно

 

Управлявайте интелигентното си отопление дистанционно от вашия смартфон, таблет, компютър и/или ръчно.

 

 

 

2. График на отоплението: лесно спестявате енергия

 

Функцията график за отопление спестява пари и отоплява дома ви до точната температура. Задайте по-ниска температура за часовете на отсъствие от дома.

 

 

 

Детето е на училище следобед? Сложете в графика поддържаща температура за тези часове.

Отивам на почивка? Програмирайте режими отсъствие и защита от замръзване.

 

 

 

3. Функция автоматично адаптиране

 

Гъвкава система. Функцията за автоматично адаптиране взема предвид външната температура и изолацията на вашия дом, за да гарантира избраната от вас температура и за достигане на максимална ефективност. Изчислява кога да се включи нагряването, за да достигне до желаната температура към зададения часови график. Функцията е самообучаваща се, следи вашите навици и начин на живот и се адаптира към него.

 

 

4. Съвети за консумация

 

Преглеждайте историята и графиците си и се консултирайте с вашия персонализиран отчет за икономия на енергия, за да проследявате и оптимизирате използването й.

 

 

 

5. Функция: откриване на отворен прозорец

 

Netatmo Смарт радиаторни вентили автоматично изключват радиаторите, за да спестят още повече енергия. Ако проветрявате често, времето прекарано на отворен прозорец е стоп-време за работа на радиаторите.

 

 

 

6. Управлявайте отоплението с гласа си

 

Съвместимостта на Apple HomeKit, Alexa и Google Assistant ви позволява да го управлявате с гласа си.

 

 

 

Вариант за централно отопление: Смарт стартов пакет и вентили

 

Вариант за отопление с битов котел: Смарт термостат за битов котел

Разклонител за мултимедийна зона, 4X2P защита Специален дизайн за перфектно вписване в мултимедийната зона и организиране на кабелите. Разклонителят за TV зона ви позволява да включите и захраните до 8 устройства и да организирате кабелите. Вашата мултимедийна зона никога не е била така добре организирана! Разклонителят може да защити цялото ви мултимедийно оборудване от мълнии благодарение на интегрираната си защита от пренапрежение.

прочети още

Идеалното решение за спалня или зони за почивка от Legrand. Адапторът има два 2x2P контакта отдолу и USB Тип A и USB Тип C от страни, както и стойка за смартфон.

прочети още

Просто, интуитивно, без да се натрапват в личния ти живот, продуктите за сигурност на Netatmo ти помагат да поемеш пълен контрол над дома си! С умната вътрешна камера например получаваш сигнали в реално време на телефона в случай на нарушител в твоя дом. А вграденото лицево разпознаване гарантира личната неприкосновеност на семейството и дава възможност да деактивираш видеозаписите и известията за своите близки!

прочети още