Надградете до смарт отопление

9 декември 2021
Надградете до смарт отопление

Открийте смарт решенията за отопление на Netatmo и спестете енергия! Отоплявайте дома си, без да се отказвате от комфорта, с каквато и отоплителна система да сте.

 

 

 

Какво е смарт отопление?

 

6 незабавни предимства, съчетаващи комфорт и спестяване.

 

 

1. Дистанционно

 

Управлявайте интелигентното си отопление дистанционно от вашия смартфон, таблет, компютър и/или ръчно.

 

 

 

2. График на отоплението: лесно спестявате енергия

 

Функцията график за отопление спестява пари и отоплява дома ви до точната температура. Задайте по-ниска температура за часовете на отсъствие от дома.

 

 

 

Детето е на училище следобед? Сложете в графика поддържаща температура за тези часове.

Отивам на почивка? Програмирайте режими отсъствие и защита от замръзване.

 

 

 

3. Функция автоматично адаптиране

 

Гъвкава система. Функцията за автоматично адаптиране взема предвид външната температура и изолацията на вашия дом, за да гарантира избраната от вас температура и за достигане на максимална ефективност. Изчислява кога да се включи нагряването, за да достигне до желаната температура към зададения часови график. Функцията е самообучаваща се, следи вашите навици и начин на живот и се адаптира към него.

 

 

4. Съвети за консумация

 

Преглеждайте историята и графиците си и се консултирайте с вашия персонализиран отчет за икономия на енергия, за да проследявате и оптимизирате използването й.

 

 

 

5. Функция: откриване на отворен прозорец

 

Netatmo Смарт радиаторни вентили автоматично изключват радиаторите, за да спестят още повече енергия. Ако проветрявате често, времето прекарано на отворен прозорец е стоп-време за работа на радиаторите.

 

 

 

6. Управлявайте отоплението с гласа си

 

Съвместимостта на Apple HomeKit, Alexa и Google Assistant ви позволява да го управлявате с гласа си.

 

 

 

Вариант за централно отопление: Смарт стартов пакет и вентили

 

Вариант за отопление с битов котел: Смарт термостат за битов котел

Неволята учи!
27 септември 2022

Как да си помогнем сами и да повлияем на разхотите ни за отопление през наближаващия зимен сезон при „обещаните“ неконтролируемо високи цени на енергоносителите в Евпора и в частност България?

прочети още

Ако често сте далеч от дома си, най-вероятно имате притеснения дали всичко там е наред. Със смарт устройства за сигурност на Netatmo можете да сте напълно спокойни за своя дом! Те позволяват проследяване на всичко, което става вкъщи директно от смартфона, и то по лесен, интуитивен и ненатрапващ се в личния живот начин. Вътрешна камера, външна камера, сензори за врати и прозорци и още устройства за сигурност.

прочети още

Терминът „умен дом“ се отнася до интелигентните мрежи от различни устойства в дома, централно контролирани и наблюдавани с помощта на смартфони или таблети. Истинската добавена стойност на свързания дом се крие в интелигентното взаимодействие между различни устройства.

прочети още