Има неща, които са задължителни. Едно от тях е топлината вкъщи!

20 декември 2021
Има неща, които са задължителни. Едно от тях е топлината вкъщи!
Регулирайте температурата вкъщи от мобилния си телефон и запазете уюта в него!
 
 
 
Плащайте отложено с NewPay за Смарт продуктите от семейството на Netatmo, които ще ви помогнат бързо да затоплите дома си до желаната температура и да създадете индивидуални графици за отопление стая по стая.
 
 
Благодарение на специфичните режими ще може да спестите допълнително от режимите „Отворен прозорец“, „Продължително отсъствие“ и „Предпазване от замръзване“.
 

С режим „Продължително отсъствие“ гарантирате поддържане на постоянна температура у дома, ако отсъствате за по-дълго време.

 

В режим „Предпазване от замръзване“ системата е изключена, но следи околната температура и при падане под определена граница включва отоплението.

 

С режим „Отворен прозорец“ гарантирате спиране на нагряването, докато не затворите прозорец или врата, охлаждащи помещението и си гарантирате, че нагряването в дома ви е ефективно.

 
 
 
Вариант за централно отопление: Смарт стартов пакет и вентили
 
 

Стартов пакет - Смарт радиаторни термоглави и реле Netatmo, за централно отопление


За централно и локално (1 котел за множество апартаменти) топлоснабдяване, може да замени съществуващите термостати или механични вентили. Съвместим с 90% от радиаторите на пазара благодарение на 6-те адаптора включени в опаковката. Вентилите могат да бъдат монтирани хоризонтално или вертикално. Непрекъснато измерва температурата чрез 2 вградени сензора. Позволява управление на потока на горещата вода и прецизна настройка на температурата.

 

 

Функции:


- затопляте дома си до желаната температура; възможност за създаване на графици, отопление стая по стая;
- спестявате повече с режимите „Отворен прозорец“, „Продължително отсъствие“ и „Предпазване от замръзване“.
- настройка на радиаторните вентили през вашия смартфон или ръчно. Ако е необходимо, може да се управлява ръчно.

 
 

 

Съдържание на опаковката:
- 2 смарт радиаторни вентила;
- 1 безжичен gateway с реле;
- 2 x 6 адаптора, съвместими с: Danfoss, Heimeier, Giacomini, Honeywell и др.;
- 2 х 4 цветни самозалепващи се стикера (жълт, син, оранжев, зелен);
- 2 х 2 АА батерии.

 

Инсталационно видео, виж по-долу.

 

 

 

 

 

Вариант за отопление с битов котел: Смарт термостат за битов котел

 

Смарт термостат Netatmo

 

Работи с всички видове битови котли (на дърва, пелети, газ и с термопомпи), съвместим с повечето видове котли. По дизайн на Starck Монохромен дисплей за по-добра четимост.

Независимо от вида на отоплението в дома, може да го управлявате от разстояние чрез приложението, Netatmo Energy или гласово.
Със Смарт термостат Netatmo и приложенията Netatmo Energy може ежедневно да пестите електроенергия без да правите компромис с комфорта. Може да се управлява от място, от разстояние или гласово (чрез гласов асистент). Съвместим е с приложението Home + Control, ако вече има инсталиран Legrand стартов пакет. Изисква Wi-Fi рутер и интернет достъп.

 

Функции:


- самообучителна функция: термостатът взема впредвид външната, вътрешната температура и поведението на
жилището, за да гарантира желаната от вас температура;
- спестявате повече с предварително зададени графици за отопление и режимите „Продължително отсъствие“ и „Предпазване от замръзване“.

- възможност за преглеждане на историята и персонализираните ви отчети в приложението Energy, с цел проследяване и оптимизиране на консумацията.

 

Опаковката съдържа:
- 1 смарт термостат
- 1 безжичен gateway с реле
- 1 заден капак (когато е свободностоящ)
- 1 рамка за монтаж на стена
- 1 адаптор за котел
- 1 основен адаптор
- 4 цветни самозалепващи стикера
- 3 ААА батерии
- 4 винта и 1 щепсел 

 


Инсталационно видео, виж по-долу.

 

Разклонител за мултимедийна зона, 4X2P защита Специален дизайн за перфектно вписване в мултимедийната зона и организиране на кабелите. Разклонителят за TV зона ви позволява да включите и захраните до 8 устройства и да организирате кабелите. Вашата мултимедийна зона никога не е била така добре организирана! Разклонителят може да защити цялото ви мултимедийно оборудване от мълнии благодарение на интегрираната си защита от пренапрежение.

прочети още

Идеалното решение за спалня или зони за почивка от Legrand. Адапторът има два 2x2P контакта отдолу и USB Тип A и USB Тип C от страни, както и стойка за смартфон.

прочети още

Просто, интуитивно, без да се натрапват в личния ти живот, продуктите за сигурност на Netatmo ти помагат да поемеш пълен контрол над дома си! С умната вътрешна камера например получаваш сигнали в реално време на телефона в случай на нарушител в твоя дом. А вграденото лицево разпознаване гарантира личната неприкосновеност на семейството и дава възможност да деактивираш видеозаписите и известията за своите близки!

прочети още