Има неща, които са задължителни. Едно от тях е топлината вкъщи!

20 декември 2021
Има неща, които са задължителни. Едно от тях е топлината вкъщи!
Регулирайте температурата вкъщи от мобилния си телефон и запазете уюта в него!
 
 
 
Плащайте отложено с NewPay за Смарт продуктите от семейството на Netatmo, които ще ви помогнат бързо да затоплите дома си до желаната температура и да създадете индивидуални графици за отопление стая по стая.
 
 
Благодарение на специфичните режими ще може да спестите допълнително от режимите „Отворен прозорец“, „Продължително отсъствие“ и „Предпазване от замръзване“.
 

С режим „Продължително отсъствие“ гарантирате поддържане на постоянна температура у дома, ако отсъствате за по-дълго време.

 

В режим „Предпазване от замръзване“ системата е изключена, но следи околната температура и при падане под определена граница включва отоплението.

 

С режим „Отворен прозорец“ гарантирате спиране на нагряването, докато не затворите прозорец или врата, охлаждащи помещението и си гарантирате, че нагряването в дома ви е ефективно.

 
 
 
Вариант за централно отопление: Смарт стартов пакет и вентили
 
 

Стартов пакет - Смарт радиаторни термоглави и реле Netatmo, за централно отопление


За централно и локално (1 котел за множество апартаменти) топлоснабдяване, може да замени съществуващите термостати или механични вентили. Съвместим с 90% от радиаторите на пазара благодарение на 6-те адаптора включени в опаковката. Вентилите могат да бъдат монтирани хоризонтално или вертикално. Непрекъснато измерва температурата чрез 2 вградени сензора. Позволява управление на потока на горещата вода и прецизна настройка на температурата.

 

 

Функции:


- затопляте дома си до желаната температура; възможност за създаване на графици, отопление стая по стая;
- спестявате повече с режимите „Отворен прозорец“, „Продължително отсъствие“ и „Предпазване от замръзване“.
- настройка на радиаторните вентили през вашия смартфон или ръчно. Ако е необходимо, може да се управлява ръчно.

 
 

 

Съдържание на опаковката:
- 2 смарт радиаторни вентила;
- 1 безжичен gateway с реле;
- 2 x 6 адаптора, съвместими с: Danfoss, Heimeier, Giacomini, Honeywell и др.;
- 2 х 4 цветни самозалепващи се стикера (жълт, син, оранжев, зелен);
- 2 х 2 АА батерии.

 

Инсталационно видео, виж по-долу.

 

 

 

 

 

Вариант за отопление с битов котел: Смарт термостат за битов котел

 

Смарт термостат Netatmo

 

Работи с всички видове битови котли (на дърва, пелети, газ и с термопомпи), съвместим с повечето видове котли. По дизайн на Starck Монохромен дисплей за по-добра четимост.

Независимо от вида на отоплението в дома, може да го управлявате от разстояние чрез приложението, Netatmo Energy или гласово.
Със Смарт термостат Netatmo и приложенията Netatmo Energy може ежедневно да пестите електроенергия без да правите компромис с комфорта. Може да се управлява от място, от разстояние или гласово (чрез гласов асистент). Съвместим е с приложението Home + Control, ако вече има инсталиран Legrand стартов пакет. Изисква Wi-Fi рутер и интернет достъп.

 

Функции:


- самообучителна функция: термостатът взема впредвид външната, вътрешната температура и поведението на
жилището, за да гарантира желаната от вас температура;
- спестявате повече с предварително зададени графици за отопление и режимите „Продължително отсъствие“ и „Предпазване от замръзване“.

- възможност за преглеждане на историята и персонализираните ви отчети в приложението Energy, с цел проследяване и оптимизиране на консумацията.

 

Опаковката съдържа:
- 1 смарт термостат
- 1 безжичен gateway с реле
- 1 заден капак (когато е свободностоящ)
- 1 рамка за монтаж на стена
- 1 адаптор за котел
- 1 основен адаптор
- 4 цветни самозалепващи стикера
- 3 ААА батерии
- 4 винта и 1 щепсел 

 


Инсталационно видео, виж по-долу.

 

Просто, интуитивно, без да се натрапват в личния ти живот, продуктите за сигурност на Netatmo ти помагат да поемеш пълен контрол над дома си! С умната вътрешна камера например получаваш сигнали в реално време на телефона в случай на нарушител в твоя дом. А вграденото лицево разпознаване гарантира личната неприкосновеност на семейството и дава възможност да деактивираш видеозаписите и известията за своите близки!

прочети още

БулСмарт организира разпродажба на разклонители, щепсели и адаптори с марка Legrand до 27 март 2023. По същото време можете да се възползвате и от 15% отстъпка за различни смарт продукти Netatmo и Bticino.

прочети още

От днес до неделя цените са "смарт" в БулСмарт! Вземете дo 35% отстъпка за десетки продукти, които ще улеснят Вашето ежедневие.

прочети още