Смарт аларма за дим NETATMO - безопастност от пожари във всеки дом

17 декември 2021
Смарт аларма за дим NETATMO  - безопастност от пожари във всеки дом

Смарт аларма за дим NETATMO е фотоелектричен (оптичен) детектор за дим, който подобрява безопасността във вашия дом. Когато започне пожар и алармата се включи, Смарт аларма за дим NETATMO изпраща известие за дим в реално време директно към телефона ви. Така можете да предприемете действия дори, когато сте далеч от дома.

 

 

 

 

Сигнали в реално време на вашия смартфон

 

Далече от дома?

Няма значение колко силна е алармата за дим от 85 dB, когато сте далеч – как ще чуете? За разлика от традиционните аларми за дим, Смарт аларма за дим NETATMO елиминира това притеснение, като предоставя предупреждения за дим в реално време, когато бъде открит такъв, направо до вас и смартфоните на вашето семейство.

 

 

 

10 години живот на батерията*

 

Много хора са склонни да не сменят батериите на своите аларми за дим, когато са изтощени, защото трябва да го правят твърде често.

Следователно, когато започнат пожари, как могат да разберат, ако детекторът за дим вече не работи? Смарт аларма за дим NETATMO е оборудвана с уникална 10-годишна вградена батерия*, което означава, че няма да е необходимо да мислите за смяна на батериите в продължение на десетилетие. Батерията на Смарт аларма за дим NETATMO издържа целия експлоатационен живот на продукта, така че ако в рамките на това време започне пожар, ще бъдете предупредени. След 10 години се препоръчва да смените всичките си димни аларми.

 

 

 

Без досатдни сигнали за изтощена батерия в продължение на десетилетие

 

Събуждане от досадни сигнали за ниско ниво на батерията от вашия детектор за дим през нощта? Спете по-спокойно, без да се притеснявате за батериите на вашите аларми благодарение на пълната 10-годишна гаранция на батерията на Смарт аларма за дим NETATMO.

 

 

 

 

 

 

Лесен монтаж

 

Няма повече притеснения относно окабеляването на аларми. Просто инсталирайте безжичната Смарт аларма за дим NETATMO на тавана, изтеглете приложението и сте готови да защитите дома си от пожари. Елементарно.

 

 

 

 

 

 

Къде да монтирате Смарт аларма за дим NETATMO?

 

За вашата безопасност и защита, една интелигентна димна аларма трябва да бъде инсталирана във всяка спалня, детска стая и коридор. За максимална безопасност трябва да се монтират допълнителни интелигентни димни аларми във всекидневната, тавана и мазето.

 

 

 

 

Автоматична самопроверка

 

 

Имате ли нужда да се уверите, че вашата аларма за дим работи правилно?

Смарт аларма за дим NETATMO постоянно следи собствената си батерия, сензор за откриване на дим и Wi-Fi връзка. Той ви изпраща незабавно предупреждение на телефона, ако възникне проблем с някое от трите.

 

 

 

 

Сигнал за изтощена батерия

 

Смарт аларма за дим NETATMO ви предупреждава на телефона, когато батерията й наближава края на 10-годишния си живот и че устройството трябва да бъде сменено.

 

 

 

Напомняне за звуков тест

 

Задайте месечни, двугодишни или годишни известия от приложението, за да ви напомня да тествате вашата Смарт аларма за дим NETATMO. Netatmo препоръчва да тествате звука на Смарт аларма за дим NETATMO поне веднъж годишно.

 

 

 

Изключете алармата от вашия смартфон

 

Изгорял тост е задаействал алармата случайно? Няма нужда да се качвате на стол или стълба, за да я изключите от тавана. Използвайте функцията Hush и заглушете Смарт аларма за дим NETATMO от телефона.

 

 

 

 

 

Самостоятелен продукт

 

Смарт аларма за дим NETATMO е напълно самостоятелна. Не се нуждаете от скъп хъб за интелигентен дом, за да работи.

 

 

Просто, интуитивно, без да се натрапват в личния ти живот, продуктите за сигурност на Netatmo ти помагат да поемеш пълен контрол над дома си! С умната вътрешна камера например получаваш сигнали в реално време на телефона в случай на нарушител в твоя дом. А вграденото лицево разпознаване гарантира личната неприкосновеност на семейството и дава възможност да деактивираш видеозаписите и известията за своите близки!

прочети още

БулСмарт организира разпродажба на разклонители, щепсели и адаптори с марка Legrand до 27 март 2023. По същото време можете да се възползвате и от 15% отстъпка за различни смарт продукти Netatmo и Bticino.

прочети още

От днес до неделя цените са "смарт" в БулСмарт! Вземете дo 35% отстъпка за десетки продукти, които ще улеснят Вашето ежедневие.

прочети още