ПРОМОЦИИ до 15 януари 2022

11 януари 2022
ПРОМОЦИИ до 15 януари 2022


Просто, интуитивно, без да се натрапва в личния ви живот, Netatmo ви помага да поемете контрола над дома си. Ползвайте намаления за Смарт продукти Netatmo с включена гаранция от 2 години.

 

При всички покупки над 100лв. БулСмарт ще поеме за своя сметка доставката до офис на СПИДИ АД.

 

Направи покупката лесна с новата услуга на нашия партньор NewPay: "Вземи сега и плати по-късно", която е активна в секция начини на плащане при избор на продукт.

 

Разсрочи плащането на своята покупка, чрез финансиране от TBI: Вижте повече в секцията за поръчки към продуктите.

Отстъпка от 10% на модулни прекъсвачи Legrand. Бонус - БЕЗПЛАТНА доставка за всяка поръчка над 100 лева до офис на СПИДИ.

прочети още

С настъпването на новата 2022г. екипът на БулСмарт пожелава на Вас и Вашите семейства любов, топлина и много надежда. Нека мечтите се сбъдват, нека има здраве, топлина и разбирателство във всеки дом! Нека гледаме напред с надежда!

прочети още

Смарт аларма за дим NETATMO е фотоелектричен (оптичен) детектор за дим, който подобрява безопасността във вашия дом. Когато започне пожар и алармата се включи, Смарт аларма за дим NETATMO изпраща известие за дим в реално време директно към телефона ви. Така можете да предприемете действия дори, когато сте далеч от дома.

прочети още