Подсигурете дома си отвън и отвътре

29 януари 2022
Подсигурете дома си отвън и отвътре

Когато Смарт Welcome вътрешна камера NETATMO открие неизвестно лице по време на ваше отсъствие, сирената незабавно задейства мощна аларма от 110 dB, за да изплаши крадца.

 

В случай на натрапник в дома получавате и сигнал в реално време на вашия смартфон, заедно с видеозапис, записан от Смарт Welcome вътрешна камера NETATMO.

 

Алармата се включва и деактивира автоматично

Изхвърчахте от къщи, за да стигнете на време за работа и и забравихте да включите алармата? Няма проблем! Смарт вътрешна сирена Netatmo се активира и деактивира автоматично, когато напуснете и се върнете у дома.

 

 

Лесна за настройка

Интелигентно решение - това е мисленето зад продуктите на Netatmo. Започнете, като изтеглите приложението Netatmo Security и следвайте инструкциите. Просто поставете Смарт вътрешна сирена Netatmo на рафт или маса или я закрепете на стената до Смарт Welcome вътрешна камера NETATMOСмарт вътрешна сирена Netatmo може да работи на батерия или включена - зависи от вас, но винаги в комбинация със Смарт Welcome вътрешна камера NETATMO.

 

Вижте видео за инсталация тук.

 

 

Full HD смарт външна камера Netatmo 


Изпраща известие в реално време на смартфона в случай на нарушител в дома ви. Разпознава хора, животни и превозни средства. Вградена интелигентна система за осветление със сензор за движение. Известията могат да бъдат персонализирани в настройките на приложението Netatmo Security. Може да зададете само определени зони, за които да получавате сигнали.

 

 

Функции:

 • Защитава дома с Full HD свързана външна камера;
 • Изпраща известие в реално време на смартфона в случай на нарушител в дома ви;
 • Разпознава хора, животни и превозни средства;
 • Известията могат да бъдат персонализирани в настройките на приложението Netatmo Security;
 • Чрез функцията "Alert-Zones" задавате предпочитания за предупреждение и дефинирате точните области за наблюдение;
 • Камерата има собствена вградена интелигентна система за осветление;
 • Има вградена 8 GB микро SD карта за локално съхранение на данни (поддържа до 32 GB);
 • Лесна за инсталация - монтира се на мястото на външното осветление;
 • Ъгъл на видимост: 100°;
 • Камерата е с вграден LED прожектор 12W (димируем);
 • Устойчивост на атмосферни влияния: IPX6 и UV защита;
 • Ултра дълъг обсег - до 20 метра;
 • Инфрачервено нощно виждане - 15 метра;

 

Ползвайте 10% отстъпка за Смарт външна камера Netatmo и Смарт вътрешна сирена Netatmo до 31 януари 2022.

Просто, интуитивно, без да се натрапват в личния ти живот, продуктите за сигурност на Netatmo ти помагат да поемеш пълен контрол над дома си! С умната вътрешна камера например получаваш сигнали в реално време на телефона в случай на нарушител в твоя дом. А вграденото лицево разпознаване гарантира личната неприкосновеност на семейството и дава възможност да деактивираш видеозаписите и известията за своите близки!

прочети още

БулСмарт организира разпродажба на разклонители, щепсели и адаптори с марка Legrand до 27 март 2023. По същото време можете да се възползвате и от 15% отстъпка за различни смарт продукти Netatmo и Bticino.

прочети още

От днес до неделя цените са "смарт" в БулСмарт! Вземете дo 35% отстъпка за десетки продукти, които ще улеснят Вашето ежедневие.

прочети още