15% отстъпка за механизми от серии Valena Life/Allure с Netatmo

2 февруари 2022
15% отстъпка за механизми от серии Valena Life/Allure с Netatmo

Глас, допир, действие – разполагате с цели 3 метода за управление на смарт сериите:

 

- Valena Life с Netatmo и

 

- Valena Allure с Netatmo.

 

 

Чрез гласов асистент като Siri, Google Assistant и Amazon Alexa, безплатното приложение Home + Control или пък просто един клик. Изберете най-удобния начин според всяка ситуация!

 

Ако се затруднявате да подберете сами самрт подукти за дома си, може да изпартите запитване на: office@bulsmart.bg и нашите инженери ще Ви съдействат!

Ако често сте далеч от дома си, най-вероятно се случват притеснения дали всичко там е наред. Със смарт устройства за сигурност на Netatmo можете да сте напълно спокойни за своя дом! Те позволяват проследяване на всичко, което става вкъщи директно от смартфона, и то по лесен, интуитивен и ненатрапващ се в личния живот начин. Вътрешна камера, външна камера, сензори за врати и прозорци и още устройства за сигурност.

прочети още

Терминът „умен дом“ се отнася до интелигентните мрежи от различни устойства в дома, централно контролирани и наблюдавани с помощта на смартфони или таблети. Истинската добавена стойност на свързания дом се крие в интелигентното взаимодействие между различни устройства.

прочети още

Обещаваме ти, че с безжичния сценариен MASTER ключ „Излизам / Прибирам се“ това няма да ти се наложи никога повече!

прочети още