15% отстъпка за механизми от серии Valena Life/Allure с Netatmo

2 февруари 2022
15% отстъпка за механизми от серии Valena Life/Allure с Netatmo

Глас, допир, действие – разполагате с цели 3 метода за управление на смарт сериите:

 

- Valena Life с Netatmo и

 

- Valena Allure с Netatmo.

 

 

Чрез гласов асистент като Siri, Google Assistant и Amazon Alexa, безплатното приложение Home + Control или пък просто един клик. Изберете най-удобния начин според всяка ситуация!

 

Ако се затруднявате да подберете сами самрт подукти за дома си, може да изпартите запитване на: office@bulsmart.bg и нашите инженери ще Ви съдействат!

От днес до неделя цените са "смарт" в БулСмарт! Вземете дo 35% отстъпка за десетки продукти, които ще улеснят Вашето ежедневие.

прочети още

Разклонител за мултимедийна зона, 4X2P защита Специален дизайн за перфектно вписване в мултимедийната зона и организиране на кабелите. Разклонителят за TV зона ви позволява да включите и захраните до 8 устройства и да организирате кабелите. Вашата мултимедийна зона никога не е била така добре организирана! Разклонителят може да защити цялото ви мултимедийно оборудване от мълнии благодарение на интегрираната си защита от пренапрежение.

прочети още

Идеалното решение за спалня или зони за почивка от Legrand. Адапторът има два 2x2P контакта отдолу и USB Тип A и USB Тип C от страни, както и стойка за смартфон.

прочети още