15% отстъпка за механизми от серии Valena Life/Allure с Netatmo

2 февруари 2022
15% отстъпка за механизми от серии Valena Life/Allure с Netatmo

Глас, допир, действие – разполагате с цели 3 метода за управление на смарт сериите:

 

- Valena Life с Netatmo и

 

- Valena Allure с Netatmo.

 

 

Чрез гласов асистент като Siri, Google Assistant и Amazon Alexa, безплатното приложение Home + Control или пък просто един клик. Изберете най-удобния начин според всяка ситуация!

 

Ако се затруднявате да подберете сами самрт подукти за дома си, може да изпартите запитване на: office@bulsmart.bg и нашите инженери ще Ви съдействат!

Просто, интуитивно, без да се натрапват в личния ти живот, продуктите за сигурност на Netatmo ти помагат да поемеш пълен контрол над дома си! С умната вътрешна камера например получаваш сигнали в реално време на телефона в случай на нарушител в твоя дом. А вграденото лицево разпознаване гарантира личната неприкосновеност на семейството и дава възможност да деактивираш видеозаписите и известията за своите близки!

прочети още

БулСмарт организира разпродажба на разклонители, щепсели и адаптори с марка Legrand до 27 март 2023. По същото време можете да се възползвате и от 15% отстъпка за различни смарт продукти Netatmo и Bticino.

прочети още

От днес до неделя цените са "смарт" в БулСмарт! Вземете дo 35% отстъпка за десетки продукти, които ще улеснят Вашето ежедневие.

прочети още