Нов продукт - Смарт модулиращ термостат Netatmo PRO

16 февруари 2022
Нов продукт - Смарт модулиращ термостат Netatmo PRO

Какво означава OpenTherm?

 

Има два вида котли: традиционни и модулиращи.

За разлика от традиционния бойлер, модулиращият котел може да регулира температурата на водата в отоплителните кръгове, за да управлява прецизно температурата на дома.

За да направи това, той трябва да може да обменя сложна информация с термостата.

„OpenTherm“ е комуникационен протокол, който позволява на модулиращия бойлер и термостата да обменят информация, за да контролират както отоплението, така и битовата гореща вода.

 

 

 

Смарт модулиращ термостат Netatmo PRO е съвместим с модулиращи котли OpenTherm или съвместими с OpenTherm системи. OpenTherm управление на релето, потенциало свободен (сух) контакт. Вече е възможно да:

 

  • Управлявате дистанционно вашия смарт модулиращ термостат с помощта на смартфон, таблет или компютър. Можете също да го настроите ръчно, ако е необходимо.

 

  • Достигате до желаната температура в точното време благодарение на модулацията на OpenTherm и функцията за автоматично адаптиране, която отчита времето и характеристиките на отоплението на вашия дом.

 

  • Графикът за отопление ви спестява пари и отоплява дома ви до точната температура. Отивате на почивка? Задайте режим отсъствие и защита от замръзване.

 

  • Имате котел със системата OpenTherm? Модулиращият термостат също така контролира подаването на битова гореща вода чрез отделен график. Ако ежедневието ви се промени, можете да активирате или деактивирате подаването на топла вода и/или да промените нейната температура дистанционно от вашия смартфон.

 

  • Проблем с вашия котел OpenTherm? Батериите скоро ще се изхабят? Функцията Auto-Care ви информира за точния проблем, открит чрез вашия смартфон и ви предупреждава.

 

 

  • Съвместимостта с Apple HomeKit ви позволява да го управлявате с гласа си.

 

 

  • Отопление стая по стая: използвайте допълнителни смарт радиаторни вентили, за да включвате и изключвате радиаторите по отделно.

 

 

Характеристики:

- Ток на превключване: 0.5A;

- Превключващо напрежение: max 250 VAC;

- Превключваща мощност: max 120 VA;

- Фактор на мощността: cos ϕ> 0,8.

- Захранване: 3 батерии AAA (2 години автономия) + Реле: 220/240 V.

- ErP Декларация за съответствие 2009/125 / EC.

 

*Може да се използва заедно с допълнителни смарт радиаторни вентили NAV-EN.

*Вижте повече за продукта тук.

Започни със стартов пакет от серии Valena Life с Netatmo / Valena Allure с Netatmo и 20% отстъпка.

прочети още

Сезонът на ремонтите е вече тук. Не забравяйте детайлите, които правят впечатление!

прочети още

Разклонители за конкретни пространства Детайлите имат значение. С разклонителите за кухня, дневна, спалня или офис организирате добре всяко пространство и защитавате устройствата си.

прочети още