Ново в БулСмарт: плащане през NewPay

6 март 2022
Ново в БулСмарт: плащане през NewPay

 

 

 

Начините за плащане в БулСмарт се увеличават и към тях се присъединява още един съвременен метод, наречен NewPay. Клиентите ни вече могат да се възползват от решение от типа Buy Now, Pay Later (купуваш сега, плащаш по-късно. Разказваме Ви за нго по-надолу в статията.

 

 

С напредъка на технологиите начините на плащане стават все повече и за потребителите е важно да могат да разчитат на надежден провайдър, който отговаря на техните потребности.

 

 

Точно такъв е модерният разплащателен метод NewPay. В случай че не сте запознати с него, ще кажем просто, че това е решение за пазаруване от ново поколение. С негова помощ клиентите могат незабавно да финансират своите онлайн покупки и да ги платят в рамките на 15 дни без никакви такси и допълнително оскъпяване. Иначе казано, Buy Now, Pay Later (купуваш сега, плащаш по-късно).

 

 

 

Дори според проучване на C+R Research от ноември 2021 г., 56% от активните онлайн потребители в световен мащаб предпочитат да финансират своите покупки с опцията Buy Now, Pay Later пред алтернативата на кредитните карти.

 

 

 

 

Как бихте могли да използвате NewPay?

 

 

За да се възползват от всички удобства на платформата NewPay, Вие трябва да се регистрирате. Създаването на профил изисква потвърждение на самоличността със снимка на личната карта и… селфи. След това е необходимо да се добави телефонен номер, актуален имейл адрес и готово.

 

В рамките на деня получавате одобрен лимит, след което избирате предпочитан начин на разплащане. Тук изборът на физическото лице е сведен до това дали да се възползва от опцията за отложено плащане до 15 дни или да разсрочи покупките си на вноски за период от 6 месеца.

 

Щом направите поръчка на желаните покупки онлайн, ще получите известие чрез SMS или имейл за сумите и сроковете, в които можете да извършите плащането за тях. Уверяваме Ви, че всяка стъпка от процеса на разплащане с NewPay е интуитивна и максимално улеснена за потребителите.

 

Когато настъпи моментът на плащането, Вие имате възможност да го направите директно с карта през личния си NewPay профил или на каса на EasyPay. Избирайки алтернативния разплащателен метод, всеки управлява паричния си поток ефективно и гъвкаво, без средствата му да бъдат блокирани.

 

Повече за разплащателния метод и NewPay, вижте тук.

От днес до неделя цените са "смарт" в БулСмарт! Вземете дo 35% отстъпка за десетки продукти, които ще улеснят Вашето ежедневие.

прочети още

Разклонител за мултимедийна зона, 4X2P защита Специален дизайн за перфектно вписване в мултимедийната зона и организиране на кабелите. Разклонителят за TV зона ви позволява да включите и захраните до 8 устройства и да организирате кабелите. Вашата мултимедийна зона никога не е била така добре организирана! Разклонителят може да защити цялото ви мултимедийно оборудване от мълнии благодарение на интегрираната си защита от пренапрежение.

прочети още

Идеалното решение за спалня или зони за почивка от Legrand. Адапторът има два 2x2P контакта отдолу и USB Тип A и USB Тип C от страни, както и стойка за смартфон.

прочети още