Детайлите имат значение

13 май 2022
Детайлите имат значение
Детайлите имат значение. С разклонителите за кухня, дневна, спалня или офис организирате добре всяко пространство и защитавате устройствата си.
 
 

РАЗКЛОНИТЕЛ ЗА МУЛТИМЕДИЙНА ЗОНА С КАБЕЛ, ЗАЩИТА ОТ ПРЕНАПРЕЖЕНИЕ

 

Специален дизайн за перфектно вписване в мултимедийната зона и организиране на кабелите без досадното натрупване на прах.

 

Разклонителят за TV зона ви позволява да включите и захраните до 8 устройства и да организирате кабелите.

 

Вашата мултимедийна зона никога не е била така добре организирана!

 

Разклонителят може да защити цялото ви мултимедийно оборудване от мълнии благодарение на интегрираната си защита от пренапрежение.

 

Алуминиев (метален) капак, който позволява поставянето на друго устройство върху разклонителя.

 

 

 

 

 

Оборудван с:

  • 4 контакта 2Р+Е и 4 контакта 2Р
  • Бутон ON/OFF с индикатор
  • Защита от пренапрежение (SPD) с LED индикатор, която предпазва електронното оборудване от мълния. Индикатор сигнализиращ статуса на защита от пренапрежение:
    - зелен LED: разклонителят е защитен
    - изключен LED: разклонителят не е защитен, но работи.
  • 2 м кабел
  • черен16 A - 230 V - 3680 W МАКС
  • 3G кабел 1,5 mm² (дължина: 2 m)

 

Повече информация за продукта и серията, вижте тук

 

 

Видео

 

 

Неволята учи!
27 септември 2022

Как да си помогнем сами и да повлияем на разхотите ни за отопление през наближаващия зимен сезон при „обещаните“ неконтролируемо високи цени на енергоносителите в Евпора и в частност България?

прочети още

Ако често сте далеч от дома си, най-вероятно имате притеснения дали всичко там е наред. Със смарт устройства за сигурност на Netatmo можете да сте напълно спокойни за своя дом! Те позволяват проследяване на всичко, което става вкъщи директно от смартфона, и то по лесен, интуитивен и ненатрапващ се в личния живот начин. Вътрешна камера, външна камера, сензори за врати и прозорци и още устройства за сигурност.

прочети още

Терминът „умен дом“ се отнася до интелигентните мрежи от различни устойства в дома, централно контролирани и наблюдавани с помощта на смартфони или таблети. Истинската добавена стойност на свързания дом се крие в интелигентното взаимодействие между различни устройства.

прочети още