• Начало »
  • Новини »
  • БулЕлектрик Груп: Да имаш умен дом е лесно – с ключове и контакти Valena™ Life / Allure с Netatmo!

БулЕлектрик Груп: Да имаш умен дом е лесно – с ключове и контакти Valena™ Life / Allure с Netatmo!

29 март 2020
БулЕлектрик Груп: Да имаш умен дом е лесно – с ключове и контакти Valena™ Life / Allure с Netatmo!

Пресата за нас:

 

Дълго време смарт технологиите, като интелигентните контакти, щори и осветление, се възприемаха като нестандартни, а инсталирането им се смяташе за сложно и скъпо занимание, изискващо специални познания, допълнително окабеляване, мрежови компоненти и програмиране на модули. Днес обаче, с развитието на технологиите и навлизането на безжичните комуникации, всичко това може да се постигне по-лесно, а изграждането на свързан дом е по-достъпно – като детска игра. Това коментираха за Инженер.bg от доказаната българска инженерингова фирма БулЕлектрик Груп и представиха иновативната серия жични и безжични ключове Valena Life / Allure with Netatmo Legrand.

 

„На пазара се появяват все по-интересни и удобни решения, които могат да се монтират на мястото на стандартен контакт или ключ, но разполагат с всичко необходимо веднага да заработят в мрежа и да се свържат и управляват с мобилни приложения. Серията Valena Life / Allure with Netatmo Legrand, която се предлага на пазара от БулСмарт – електронния магазин на БулЕлектрик Груп, и включва жични и безжични ключове за управление на щори, осветление, умни контакти, както и ключове с готови сценарии“, посочиха от БулЕлектрик Груп. Устройствата позволяват на потребителя във всеки един момент да управлява дома си – с едно докосване, от разстояние през мобилно приложение или гласови асистенти като Apple Siri, Amazon Alexa и Google Assistant.

 

„Жичните ключове и контакти изглеждат и се монтират както традиционните, но могат да комуникират помежду и да се управляват отдалечено. Valena Life / Allure с Netatmo Legrand предлага още безжични ключове, които се поставят на стената с помощта на двойнолепяща лента”, обясниха още от фирмата. Това дава възможност за избор на място за позиционирането им от потребителя, както и преместването им при необходимост, без да се налага преработка на съществуващата електро инсталация в дома и допълнително окабеляване, допълниха от БулЕлектрик Груп.

 

Valena Life / Allure with Netatmo Legrand може да се управлява и чрез безплатното мобилно приложение Home +Control, което е налично и на български език. То позволява контролиране на всички устройства, както и създаване на сценарии – например да се изключва цялото осветление при излизане, отдалечено изключване от мрежата на контакти (например, когато не сме сигурни дали сме изключили ютията), да се организират сценарии с различни действия (например да се симулира присъствие на хора) и др. Приложението също така позволява проследяване консумацията на енергия и изпраща известия при токов удар или спиране на захранването”, заявиха още от БулЕлектрик Груп.

 

 

Този тип устройства биха могли да се комбинират по най-различни начини, според индивидуалните изисквания на потребителя. Всеки може да направи само осветлението си „умно“ или само някои от контактите в дома си. Технологиите са подходящи за разнообразни цели, а конфигурирането им е лесно и не изисква намесата на специалист. Въпреки това, специалистите от фирмата са на разположение при избора на подходящ продукт или решение за Вашия дом. Освен това клиентите по всяко време могат да разширят конфигурацията, като добавят и още модули“, заявиха от БулЕлектрик Груп.

 

 

Лесен монтаж и гарантирано удобство

 

Серията свързани ключове и контакти Valena Life / Allure с Netatmo е подходяща за всеки дом и инсталация – съществуваща или нова. Веднъж инсталирана, към нея можете да добавяте различни жични и безжични продукти и решения. „Жичните продукти се монтират в конзола с дълбочина 40 mm и могат да заменят съществуващ конвенционален ключ или контакт. Безжичните ключове се фиксират на желаното от вас място с двойно лепяща лента, а при необходимост лесно могат да бъдат премествани, както и да се добавят още ключове, без да се разбиват стени и да се изисква допълнително окабеляване. Безжичните ключове се сдвояват с жичните с почукване върху тях, а светлинен индикатор Ви известява дали действието е прието. Това позволява управление на осветлението, отоплението, щорите или електрическите уреди“, обясниха специалистите от БулЕлектрик Груп.

 

 

Гамата Valena Life / Allure с Netatmo може да се допълни с професионалните решения на Netatmo: за сигурност – външни и вътрешни секюрити камери, сирени, датчици за дим, врати и прозорци, термостати и термоглави за радиатори. Всички професионални решения могат да се управляват както през приложенията за Valena Life / Allure с Netatmo, така и самостоятелно.

 

Ако искате да се запознаете нагледно с функционалността, ползите и удобствата, които предлага серията свързани ключове и контакти Valena Life / Allure с Netatmo, вижте видеото ТУК!

 

Повече информация за БулEлектрик Груп ООД и електронния магазин bulsmart.bg, марките, продуктите и услугите, които предлагат у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!

 

Източник на снимковия материал: БулEлектрик Груп, Legrand

 

Виж повече за статията на: https://www.инженер.bg/kip/reviews/

Просто, интуитивно, без да се натрапват в личния ти живот, продуктите за сигурност на Netatmo ти помагат да поемеш пълен контрол над дома си! С умната вътрешна камера например получаваш сигнали в реално време на телефона в случай на нарушител в твоя дом. А вграденото лицево разпознаване гарантира личната неприкосновеност на семейството и дава възможност да деактивираш видеозаписите и известията за своите близки!

прочети още

БулСмарт организира разпродажба на разклонители, щепсели и адаптори с марка Legrand до 27 март 2023. По същото време можете да се възползвате и от 15% отстъпка за различни смарт продукти Netatmo и Bticino.

прочети още

От днес до неделя цените са "смарт" в БулСмарт! Вземете дo 35% отстъпка за десетки продукти, които ще улеснят Вашето ежедневие.

прочети още