Какво ви е нужно, за да превърнете дома си в "Умен"?

6 февруари 2023
Какво ви е нужно, за да превърнете дома си в "Умен"?
Какво ви е нужно, за да превърнете дома си в "Умен"?
 
 
Две неща, които са част от ежедневието ни - WiFi и смартфон. Това е фундаментът на умния дом. Сигурни сме, че ги имате.
 
Тъй като всички интелигентни домашни устройства използват интернет за комуникация, трябва да сте сигурни, че имате достатъчно силен WiFi, за да се справите със споделянето на информация. За по-големи домове може дори да помислите за поставяне на няколко рутера.
 
Скептиците биха попитали: Какво се случва, ако прекъсне интернетът. Спокойно, няма да останете заключени, на тъмно или без топла вода. Всички интелигентни продукти, предагани от Legrand, могат да се управляват и ръчно.
 
 
Смартфонът ви е нужен, за да инсталирате приложението Home + Control (Google Play Store, App Store) с безбройни възможности за управление от разстояние, създаване на графици, задаване на настройки и т.н.
 
 
Инсталацията на приложението е проста и интуитивна. След това ще трябва да свържете с приложението всеки ваш умен контакт, ключ или друго умно решение. Разбира се, ще отнеме известно време, за да добавите всяко устройство към приложението си, но след като го направите, ще имате пълен контрол над къщата от вашия смартфон. Приложението също така разполага с предварително зададени настройки.
 
 

Приложения за умен дом


Home+ Control

Умният дом в едно приложение. Управлявате контакти, ключове, врати, камери, термостат и всички интелигентни системи у дома. Приложенията можете да намерите в AppStore и GooglePlay.

 

 


 

 

Home+ Security

Най-доброто приложение за безопасен дом. Управлявате камери за сигурност, аларми, датчици за врати и прозорци, датчик за дим и др. Приложенията можете да намерите в AppStore и GooglePlay.

 

Умният дом в едно приложение. Управлявате контакти, ключове, врати, камери, термостат и всички интелигентни системи у дома. 
 
При интерес, моля разгледайте и на https://bulsmart.bg или пишете на office@bulsmart.bg

Просто, интуитивно, без да се натрапват в личния ти живот, продуктите за сигурност на Netatmo ти помагат да поемеш пълен контрол над дома си! С умната вътрешна камера например получаваш сигнали в реално време на телефона в случай на нарушител в твоя дом. А вграденото лицево разпознаване гарантира личната неприкосновеност на семейството и дава възможност да деактивираш видеозаписите и известията за своите близки!

прочети още

БулСмарт организира разпродажба на разклонители, щепсели и адаптори с марка Legrand до 27 март 2023. По същото време можете да се възползвате и от 15% отстъпка за различни смарт продукти Netatmo и Bticino.

прочети още

От днес до неделя цените са "смарт" в БулСмарт! Вземете дo 35% отстъпка за десетки продукти, които ще улеснят Вашето ежедневие.

прочети още