Какво ви е нужно, за да превърнете дома си в "Умен"?

6 февруари 2023
Какво ви е нужно, за да превърнете дома си в "Умен"?
Какво ви е нужно, за да превърнете дома си в "Умен"?
 
 
Две неща, които са част от ежедневието ни - WiFi и смартфон. Това е фундаментът на умния дом. Сигурни сме, че ги имате.
 
Тъй като всички интелигентни домашни устройства използват интернет за комуникация, трябва да сте сигурни, че имате достатъчно силен WiFi, за да се справите със споделянето на информация. За по-големи домове може дори да помислите за поставяне на няколко рутера.
 
Скептиците биха попитали: Какво се случва, ако прекъсне интернетът. Спокойно, няма да останете заключени, на тъмно или без топла вода. Всички интелигентни продукти, предагани от Legrand, могат да се управляват и ръчно.
 
 
Смартфонът ви е нужен, за да инсталирате приложението Home + Control (Google Play Store, App Store) с безбройни възможности за управление от разстояние, създаване на графици, задаване на настройки и т.н.
 
 
Инсталацията на приложението е проста и интуитивна. След това ще трябва да свържете с приложението всеки ваш умен контакт, ключ или друго умно решение. Разбира се, ще отнеме известно време, за да добавите всяко устройство към приложението си, но след като го направите, ще имате пълен контрол над къщата от вашия смартфон. Приложението също така разполага с предварително зададени настройки.
 
 

Приложения за умен дом


Home+ Control

Умният дом в едно приложение. Управлявате контакти, ключове, врати, камери, термостат и всички интелигентни системи у дома. Приложенията можете да намерите в AppStore и GooglePlay.

 

 


 

 

Home+ Security

Най-доброто приложение за безопасен дом. Управлявате камери за сигурност, аларми, датчици за врати и прозорци, датчик за дим и др. Приложенията можете да намерите в AppStore и GooglePlay.

 

Умният дом в едно приложение. Управлявате контакти, ключове, врати, камери, термостат и всички интелигентни системи у дома. 
 
При интерес, моля разгледайте и на https://bulsmart.bg или пишете на office@bulsmart.bg

Разклонител за мултимедийна зона, 4X2P защита Специален дизайн за перфектно вписване в мултимедийната зона и организиране на кабелите. Разклонителят за TV зона ви позволява да включите и захраните до 8 устройства и да организирате кабелите. Вашата мултимедийна зона никога не е била така добре организирана! Разклонителят може да защити цялото ви мултимедийно оборудване от мълнии благодарение на интегрираната си защита от пренапрежение.

прочети още

Идеалното решение за спалня или зони за почивка от Legrand. Адапторът има два 2x2P контакта отдолу и USB Тип A и USB Тип C от страни, както и стойка за смартфон.

прочети още

Просто, интуитивно, без да се натрапват в личния ти живот, продуктите за сигурност на Netatmo ти помагат да поемеш пълен контрол над дома си! С умната вътрешна камера например получаваш сигнали в реално време на телефона в случай на нарушител в твоя дом. А вграденото лицево разпознаване гарантира личната неприкосновеност на семейството и дава възможност да деактивираш видеозаписите и известията за своите близки!

прочети още