• Начало »
  • Новини »
  • Непрекъсната връзка с вашия smart home или спокойствието от защитения дом

Непрекъсната връзка с вашия smart home или спокойствието от защитения дом

22 февруари 2023
Непрекъсната връзка с вашия smart home или спокойствието от защитения дом

Със системата за умен дом на Legrand и Netatmo вече не е необходимо да проверявате всички уреди преди излизане от вкъщи. Възможността да ги изключите от разстояние предотвратява евентуални инциденти или претоварване на електрическата система.

 

 

Системата ви предупреждава за всяка неизправност на домакински уред. Ако сте извън къщата и по някаква причина хладилникът спре да работи, умният ви дом ви изпраща съобщение и така можете да реагирате навреме. Ако забравите светлини или включени в умни контакти уреди отново ще получите съобщение и чрез приложението можете да ги изключите дистанционно. Или още по-просто - създайте сценарий ИЗЛИЗАМ, чрез който задавате осветлението и избрани контакти да се изключват и системата сама се грижи да изпълни командите ви.

 

При зададен праг на електроконсумацията и приоритет на електроуредите, системата може да предотврати претоварване и внезапно спиране на електрозахранването.

 

Умният дом е бариера и пред крадците. Какво ще кажете да симулирате присъствие в къщата си по време на дълго пътуване или почивка като от разстояние включвате осветлението? Или преди да заминете създавате сценарий за включване и изключване на светлините, вдигане на щорите и т.н., дори различни за всеки ден и така да лишите недоброжелателно проследяване на отсъствие.

 

 

И още, можете да надградите сигурността на дома си с умните продукти Netatmo и Bticino - външна камера, вътрешна камера с лицево разпознаване, аларма, детектор за дим, умен видео звънец за входната врата.

 

Всички умни продукти на Legrand, BTcino и Netatmo, инсталирани в основното ви жилище, на вилата или във ваканционен имот, можете да управлявате централизирано през приложенията HOME+ Control (Google Play Store, App Store) и HOME+ Security (Google Play Store, App Store). Така следите в реално време какво става вкъщи.

 

 

 

 

Как се случва?

 

Имате непрекъсната връзка с камерите - знаете какво се случва пред дома ви и вътре в него. При засичане на непознато лице вътрешната камера ви изпраща снимка и съобщение. Ако някой звънне на вратата ви докато не сте вкъщи, умният звънец изпраща съобщение и ви показва в реално време кой стои пред вратата - можете да му говорите, да му отворите или да го стреснете като например пуснете лай на куче. Отваряте и заключвате вратата през приложението, където и да сте. Ако гостите ви изпреварят - домът ви може да ги посрещне - само му дайте команда и ... готово.

 

Е, вече прииска ли ви се да живеете в умен дом?!

 

За повече подробности можете да се свържете с нас на: office@bulsmart.bg

Просто, интуитивно, без да се натрапват в личния ти живот, продуктите за сигурност на Netatmo ти помагат да поемеш пълен контрол над дома си! С умната вътрешна камера например получаваш сигнали в реално време на телефона в случай на нарушител в твоя дом. А вграденото лицево разпознаване гарантира личната неприкосновеност на семейството и дава възможност да деактивираш видеозаписите и известията за своите близки!

прочети още

БулСмарт организира разпродажба на разклонители, щепсели и адаптори с марка Legrand до 27 март 2023. По същото време можете да се възползвате и от 15% отстъпка за различни смарт продукти Netatmo и Bticino.

прочети още

От днес до неделя цените са "смарт" в БулСмарт! Вземете дo 35% отстъпка за десетки продукти, които ще улеснят Вашето ежедневие.

прочети още