Смарт вътрешна камера Netatmo

6 февруари 2024
Смарт вътрешна камера Netatmo

Получавате сигнали в реално време и можете да предприемете действие в случай на нарушител в дома ви

 

 

Сигнали за нарушители


Познато или непознато лице? Благодарение на лицевото разпознаване и незабавно известие за влизане с взлом, предприемате действия само когато е необходимо.

 

 

Достъп до всички функции, без необходимост от абонамент


Видеосъхранението, обновяването на приложението и всички функции на свързаната вътрешна камера са достъпни по всяко време без абонамент.

 

 

Гарантирана лична неприкосновеност на семейството


Използвайте лицевото разпознаване, за да запознаете вашите близки с камерата и да деактивирате известията и видеозаписите с тях. Задачата на вашата вътрешна камера е да открива нарушителите, а не вашите роднини.

 

 

 

Напълно защитени данни


С Netatmo вашите данни са винаги защитени. Можете да съхранявате видеоклипове локално на microSD карта, използвайки криптиране с висока защита и, ако желаете, да ги архивирате в облака чрез Dropbox, iCloud или вашия FTP сървър.

 

 

Лесен за инсталиране


За да инсталирате камерата си, не е необходимо да сте специалист и да имате дълбоки технически познания. Трябват ви само щепсел, Wi-Fi, смартфон и няколко миннути свободно време, за да изтеглите, инсталирате и настройте приложението.

 

 

Вижте повече тук

 

БулСмарт организира разпродажба на разклонители, щепсели и адаптори с марка Legrand до 27 март 2023. По същото време можете да се възползвате и от 15% отстъпка за различни смарт продукти Netatmo и Bticino.

прочети още

От днес до неделя цените са "смарт" в БулСмарт! Вземете дo 35% отстъпка за десетки продукти, които ще улеснят Вашето ежедневие.

прочети още

Разклонител за мултимедийна зона, 4X2P защита Специален дизайн за перфектно вписване в мултимедийната зона и организиране на кабелите. Разклонителят за TV зона ви позволява да включите и захраните до 8 устройства и да организирате кабелите. Вашата мултимедийна зона никога не е била така добре организирана! Разклонителят може да защити цялото ви мултимедийно оборудване от мълнии благодарение на интегрираната си защита от пренапрежение.

прочети още