Смарт вътрешна камера Netatmo

22 март 2023
Смарт вътрешна камера Netatmo

Получавате сигнали в реално време и можете да предприемете действие в случай на нарушител в дома ви

 

 

Сигнали за нарушители


Познато или непознато лице? Благодарение на лицевото разпознаване и незабавно известие за влизане с взлом, предприемате действия само когато е необходимо.

 

 

Достъп до всички функции, без необходимост от абонамент


Видеосъхранението, обновяването на приложението и всички функции на свързаната вътрешна камера са достъпни по всяко време без абонамент.

 

 

Гарантирана лична неприкосновеност на семейството


Използвайте лицевото разпознаване, за да запознаете вашите близки с камерата и да деактивирате известията и видеозаписите с тях. Задачата на вашата вътрешна камера е да открива нарушителите, а не вашите роднини.

 

 

 

Напълно защитени данни


С Netatmo вашите данни са винаги защитени. Можете да съхранявате видеоклипове локално на microSD карта, използвайки криптиране с висока защита и, ако желаете, да ги архивирате в облака чрез Dropbox, iCloud или вашия FTP сървър.

 

 

Лесен за инсталиране


За да инсталирате камерата си, не е необходимо да сте специалист и да имате дълбоки технически познания. Трябват ви само щепсел, Wi-Fi, смартфон и няколко миннути свободно време, за да изтеглите, инсталирате и настройте приложението.

 

 

Вижте повече тук

 

Разклонител за мултимедийна зона, 4X2P защита Специален дизайн за перфектно вписване в мултимедийната зона и организиране на кабелите. Разклонителят за TV зона ви позволява да включите и захраните до 8 устройства и да организирате кабелите. Вашата мултимедийна зона никога не е била така добре организирана! Разклонителят може да защити цялото ви мултимедийно оборудване от мълнии благодарение на интегрираната си защита от пренапрежение.

прочети още

Идеалното решение за спалня или зони за почивка от Legrand. Адапторът има два 2x2P контакта отдолу и USB Тип A и USB Тип C от страни, както и стойка за смартфон.

прочети още

БулСмарт организира разпродажба на разклонители, щепсели и адаптори с марка Legrand до 27 март 2023. По същото време можете да се възползвате и от 15% отстъпка за различни смарт продукти Netatmo и Bticino.

прочети още