Супер тънък адаптор от Legrand

5 май 2023
Супер тънък адаптор от Legrand

 

 

Идеално решение за спалня или зони за почивка от Legrand.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Супер тънкият адаптор с USB се включва в стандартен контакт.

Адапторът има два 2x2P контакта отдолу и USB Тип A + USB Тип C от страни, както и стойка за смартфон.

 

 

                              Размери в мм

 

 

 

 

 

 

Вижте повече по-долу:

 

 

 

*За въпроси и поръчки, вижте тук

Разклонител за мултимедийна зона, 4X2P защита Специален дизайн за перфектно вписване в мултимедийната зона и организиране на кабелите. Разклонителят за TV зона ви позволява да включите и захраните до 8 устройства и да организирате кабелите. Вашата мултимедийна зона никога не е била така добре организирана! Разклонителят може да защити цялото ви мултимедийно оборудване от мълнии благодарение на интегрираната си защита от пренапрежение.

прочети още

Просто, интуитивно, без да се натрапват в личния ти живот, продуктите за сигурност на Netatmo ти помагат да поемеш пълен контрол над дома си! С умната вътрешна камера например получаваш сигнали в реално време на телефона в случай на нарушител в твоя дом. А вграденото лицево разпознаване гарантира личната неприкосновеност на семейството и дава възможност да деактивираш видеозаписите и известията за своите близки!

прочети още

БулСмарт организира разпродажба на разклонители, щепсели и адаптори с марка Legrand до 27 март 2023. По същото време можете да се възползвате и от 15% отстъпка за различни смарт продукти Netatmo и Bticino.

прочети още