Дръжте крадеца!!!

10 май 2020
Дръжте крадеца!!!

Незабавно ще бъдете уведомени, ако човек или автомобил приближат Вашия имот

Netatmo е единствената умна Външна камера, която може да различава хора, животни и автомобили и Ви дава достъп до всичките й функции, без разходи за такси и абонаменти.

 

Предотвратете всички опити за пробив или щети върху имота Ви

Ултра прецизните нотификации информират незабавно за случващото се около дома Ви.

 

Имате достъп на живо, за да наблюдавате собствеността си в реално време.

Вашият дом е във Вашите ръце – от всяко устройство.

  • Изключителна камера с минималистичен и елегантен алуминиев дизайн. Красив алуминиев корпус придава на камерата модерен дизайн, а в същото време я прави изключително издръжлива.

 

  • Зашеметяващо видео и качествен ZOOM. Видеоклиповете се записват в отлично Full HD качество. Опция за увеличаване на видеоклипа, за да видите всеки детайл.

 

  • Записва само важното. Netatmo умна камера записва само, когато нещо се случва и така не гледате часове празни кадри.

 

  • Напълно влаго и водоустойчива. Проектирана за употреба на открито (HZO стандарт за защита).

 

  • Ултра дълга детекция до 20м. Интелигентната външна камера е в състояние да открива хора, автомобили или животни до 20 м.

 

  • Сигурно криптиране. Криптирането е от най-високо ниво тип банково.

 

 

Предимства и функции

  1. Открива присъствието на човек, кола или животно и незабавно Ви уведомява, когато е важно.

Всеки дом е уникален. С интелигентната външна камера Netatmo получавате персонализирани известия по настройки, които Вие сте задали.

Функцията Alert-Zones Ви позволява да изберете конкретни зони. Това позволява веднага да разберете, когато някой приближава.

 

 

 

 

 

Netatmo интелигентната външна камера отива по-далеч от обикновеното регистриране на движение и изпращане на нотификация в реално време, когато някой обикаля около дома, колата, влиза на алеята Ви или домашният любимец се разхожда.

Netatmo интелигентната външна камера записва само, когато нещо се случи или открие непознат субект, така че денят Ви не минава в непрестанно получаване на излишни нотификации и не губите време за гледане на ненужни кадри.

 

 

 

  1. Предпазва от влизане с взлом или повреда на имота, ден и нощ

Можете да наблюдавате през нощта като ползвате дискретното инфрачервено нощно виждане на камерата, или да включите прожектора й и да я ползвате и за осветител.

Умният прожектор може да бъде включен ръчно чрез приложението или да настроите да се включва, когато открие човек, кола или животно поотделно или за всички едновременно. Той помага да се ориентирате в тъмното през нощта и възпира нежеланите посетители.

 

  1. Напълно устойчива на атмосферни влияния и влага

Netatmo умна външна камера е специално проектирана за употреба на открито и може да издържи на всички атмосферни промени: дъжд, сняг, влага, прах и мръсотия, благодарение на HZO технологията - иновативно решение за покритие създаващ тънък предпазен филм.

Може да се инсталира и само като външен осветител! Netatmo умна външна камера замества всички съществуващи външни осветителни тела.

Само за няколко минути имате стабилна система за сигурност с мощна прожекторна светлина. Можете да инсталирате толкова тела, колкото сметнете необходимо около имота си.

 

  1. Защита ден и нощ

Дистанционно управление на дома по всяко време, отвсякъде и от всяко устройство. Чрез приложението можете да гледате на живо от всяко устройство и по всяко време. Можете да превъртате през минали кадри и да изтегляте съответните видеоклипове.

 

 

Преглеждате деня за минути. Гледайте без усилие случилото се през деня с функцията за забързване на кадрите- за гледане и забавно за споделяне.

Можете да наблюдавате през нощта като ползвате дискретното инфрачервеното нощно виждане на камерата, или да включите прожектора на камерата и да я ползвате и за осветител.

Умният прожектор може да бъде включен ръчно чрез приложението или да настроите да се включва, когато камерата открие човек, кола или животно поотделно или за всички едновременно. Той помага да се ориентирате в тъмното / през нощта и възпира нежеланите посетители.

 

  1. Безплатно и гъвкаво видео съхранение

Без абонамент, без договор и без такси. Съхраняването на видеоклипове е безплатно на включената microSD карта с възможност за използване на личен Dropbox акаунт или личен FTP сървър като допълнително място за съхранение. Можете да изберете автоматично съхранение през приложението.

 

 

Функции

  • Ултра прецизни нотификации в реално време
  • Функция Зони за наблюдение - до 4 зони по избор
  • Откриване и разпознаване на хора, автомобили и животни
  • Персонализиране на известията в приложението
  • Без такси в Netatmo: достъп до видео паметта по всяко време, пълен достъп до всички функции и безплатни обновявания на приложението
  • Свободен достъп до видеата през приложението
  • Напълно защитена информация: видеата се съхраняват локално на включената в комплекта microSD карта. 100%-ва сигурност: имате възможност за прехвърляне и съхранение на видеоклиповете на личния си облак Dropbox или автоматичното им архивиране на личния Ви FTP сървър.
  • Интегриран умен прожектор
  • Инфраред нощно виждане
  • Замества съществуващо осветление за по-лесна инсталация
  • Безплатно сваляне на видеозаписи
  • През приложението можете да предоставите достъп на друго лице
  • 100° полезрение
  • 1080p Full HD видео
  • Съвместимо с Apple Homekit/ Google Assistant/ IFTTT

 

Лесен монтаж подходящ за всеки дом

Независимо дали заменяте външното осветление с нея или монтирате допълнително Netatmo интелигентната външна камера на ново място, имате решение за бърз и лесен монтаж. Виж видео ТУК.

 

 

 

 

 

Предвиждате ремонт на дома или вилата си, направете го умен!

Ако планирате обновяване, защо не го направите по-добър?

 

За повече информация вижте ТУК.

За често задавани въпроси вижте ТУК.

 

Просто, интуитивно, без да се натрапват в личния ти живот, продуктите за сигурност на Netatmo ти помагат да поемеш пълен контрол над дома си! С умната вътрешна камера например получаваш сигнали в реално време на телефона в случай на нарушител в твоя дом. А вграденото лицево разпознаване гарантира личната неприкосновеност на семейството и дава възможност да деактивираш видеозаписите и известията за своите близки!

прочети още

БулСмарт организира разпродажба на разклонители, щепсели и адаптори с марка Legrand до 27 март 2023. По същото време можете да се възползвате и от 15% отстъпка за различни смарт продукти Netatmo и Bticino.

прочети още

От днес до неделя цените са "смарт" в БулСмарт! Вземете дo 35% отстъпка за десетки продукти, които ще улеснят Вашето ежедневие.

прочети още