Дръжте крадеца!!!

10 май 2020
Дръжте крадеца!!!

Незабавно ще бъдете уведомени, ако човек или автомобил приближат Вашия имот

Netatmo е единствената умна Външна камера, която може да различава хора, животни и автомобили и Ви дава достъп до всичките й функции, без разходи за такси и абонаменти.

 

Предотвратете всички опити за пробив или щети върху имота Ви

Ултра прецизните нотификации информират незабавно за случващото се около дома Ви.

 

Имате достъп на живо, за да наблюдавате собствеността си в реално време.

Вашият дом е във Вашите ръце – от всяко устройство.

 • Изключителна камера с минималистичен и елегантен алуминиев дизайн. Красив алуминиев корпус придава на камерата модерен дизайн, а в същото време я прави изключително издръжлива.

 

 • Зашеметяващо видео и качествен ZOOM. Видеоклиповете се записват в отлично Full HD качество. Опция за увеличаване на видеоклипа, за да видите всеки детайл.

 

 • Записва само важното. Netatmo умна камера записва само, когато нещо се случва и така не гледате часове празни кадри.

 

 • Напълно влаго и водоустойчива. Проектирана за употреба на открито (HZO стандарт за защита).

 

 • Ултра дълга детекция до 20м. Интелигентната външна камера е в състояние да открива хора, автомобили или животни до 20 м.

 

 • Сигурно криптиране. Криптирането е от най-високо ниво тип банково.

 

 

Предимства и функции

 1. Открива присъствието на човек, кола или животно и незабавно Ви уведомява, когато е важно.

Всеки дом е уникален. С интелигентната външна камера Netatmo получавате персонализирани известия по настройки, които Вие сте задали.

Функцията Alert-Zones Ви позволява да изберете конкретни зони. Това позволява веднага да разберете, когато някой приближава.

 

 

 

 

 

Netatmo интелигентната външна камера отива по-далеч от обикновеното регистриране на движение и изпращане на нотификация в реално време, когато някой обикаля около дома, колата, влиза на алеята Ви или домашният любимец се разхожда.

Netatmo интелигентната външна камера записва само, когато нещо се случи или открие непознат субект, така че денят Ви не минава в непрестанно получаване на излишни нотификации и не губите време за гледане на ненужни кадри.

 

 

 

 1. Предпазва от влизане с взлом или повреда на имота, ден и нощ

Можете да наблюдавате през нощта като ползвате дискретното инфрачервено нощно виждане на камерата, или да включите прожектора й и да я ползвате и за осветител.

Умният прожектор може да бъде включен ръчно чрез приложението или да настроите да се включва, когато открие човек, кола или животно поотделно или за всички едновременно. Той помага да се ориентирате в тъмното през нощта и възпира нежеланите посетители.

 

 1. Напълно устойчива на атмосферни влияния и влага

Netatmo умна външна камера е специално проектирана за употреба на открито и може да издържи на всички атмосферни промени: дъжд, сняг, влага, прах и мръсотия, благодарение на HZO технологията - иновативно решение за покритие създаващ тънък предпазен филм.

Може да се инсталира и само като външен осветител! Netatmo умна външна камера замества всички съществуващи външни осветителни тела.

Само за няколко минути имате стабилна система за сигурност с мощна прожекторна светлина. Можете да инсталирате толкова тела, колкото сметнете необходимо около имота си.

 

 1. Защита ден и нощ

Дистанционно управление на дома по всяко време, отвсякъде и от всяко устройство. Чрез приложението можете да гледате на живо от всяко устройство и по всяко време. Можете да превъртате през минали кадри и да изтегляте съответните видеоклипове.

 

 

Преглеждате деня за минути. Гледайте без усилие случилото се през деня с функцията за забързване на кадрите- за гледане и забавно за споделяне.

Можете да наблюдавате през нощта като ползвате дискретното инфрачервеното нощно виждане на камерата, или да включите прожектора на камерата и да я ползвате и за осветител.

Умният прожектор може да бъде включен ръчно чрез приложението или да настроите да се включва, когато камерата открие човек, кола или животно поотделно или за всички едновременно. Той помага да се ориентирате в тъмното / през нощта и възпира нежеланите посетители.

 

 1. Безплатно и гъвкаво видео съхранение

Без абонамент, без договор и без такси. Съхраняването на видеоклипове е безплатно на включената microSD карта с възможност за използване на личен Dropbox акаунт или личен FTP сървър като допълнително място за съхранение. Можете да изберете автоматично съхранение през приложението.

 

 

Функции

 • Ултра прецизни нотификации в реално време
 • Функция Зони за наблюдение - до 4 зони по избор
 • Откриване и разпознаване на хора, автомобили и животни
 • Персонализиране на известията в приложението
 • Без такси в Netatmo: достъп до видео паметта по всяко време, пълен достъп до всички функции и безплатни обновявания на приложението
 • Свободен достъп до видеата през приложението
 • Напълно защитена информация: видеата се съхраняват локално на включената в комплекта microSD карта. 100%-ва сигурност: имате възможност за прехвърляне и съхранение на видеоклиповете на личния си облак Dropbox или автоматичното им архивиране на личния Ви FTP сървър.
 • Интегриран умен прожектор
 • Инфраред нощно виждане
 • Замества съществуващо осветление за по-лесна инсталация
 • Безплатно сваляне на видеозаписи
 • През приложението можете да предоставите достъп на друго лице
 • 100° полезрение
 • 1080p Full HD видео
 • Съвместимо с Apple Homekit/ Google Assistant/ IFTTT

 

Лесен монтаж подходящ за всеки дом

Независимо дали заменяте външното осветление с нея или монтирате допълнително Netatmo интелигентната външна камера на ново място, имате решение за бърз и лесен монтаж. Виж видео ТУК.

 

 

 

 

 

Предвиждате ремонт на дома или вилата си, направете го умен!

Ако планирате обновяване, защо не го направите по-добър?

 

За повече информация вижте ТУК.

За често задавани въпроси вижте ТУК.

 

Елегантният дизайн на Метео станция Netatmo се вписва лесно и дискретно във всеки дом. С Метео станция Netatmo можете да анализирате минали и настоящи, вътрешни и външни данни за времето в графична форма (температура, влажност, налягане, CO2 и шум) за проследяване в реално време на обитаемата среда.

прочети още

Въпросите, които Ви вълнуват и отговорите, които заслужавате! Разгледайте подробни отговори на специалистите и се възползвайте от удължения промоционален период до 31.12.2020г.

прочети още

Настъпването на зимата всяка година кара мнозина българи да се запитат един много важен въпрос: как да отоплявам жилището си по-евтино и по-ефективно? Намерете отговор от специалистите на Legrand в dir.bg

прочети още

Често задавани въпроси и отговори за - Netatmo стартов пакет вентили за парно

прочети още

С всеки изминал ден домовете ни стават все по-"умни". Зад това определение стои онази интелигентна техника, която може да оптимизира всички възможни разходи в къщата или апартамента ни и да позволи по-бързото създаване на домашен уют.

прочети още

Стартов пакет - свързани радиаторни вентили, за централно отопление. За централно и локално (1 котел за множество апартаменти) топлоснабдяване, може да замени съществуващите термостати или механични вентили. Съвместим с 90% от радиаторите на пазара благодарение на 10-те адаптора включени в опаковката. Вентилите могат да бъдат монтирани хоризонтално или вертикално. Непрекъснато измерва температурата чрез 2 вградени сензора. Позволява управление на потока на горещата вода и прецизна настройка на температурата.

прочети още

От днес до неделя цените са "смарт" от БулСмарт! Вземете дo -30% отстъпка за десетки продукти, които ще улеснят Вашето ежедневие.

прочети още

Вече има решение, което Ви позволява пълен контрол върху източниците на отопление у дома, дори и отдалече. Свързан термостат NTH-PRO на иновативната компания Netatmo, част от семейството на Legrand е лесно решение за Вашето спокойствие. Гаранцията от 2+2 допълнителни години важи при разпространение само от оторизирани професионални партньори в мрежата на Legrand. Поръчайте през магазинът на БулСмарт за да получите професионално съдействие при стартирането на отдалечен контрол на Вашият котел за отопление, а именно: https://bulsmart.bg

прочети още

Гърмял ли e разклонител в ръката Ви? Изживяването е запомнящо се, стените са черни, уплахата силна! Ако не искате да Ви се случи отново се възползвайте от 20% намаление и безплатна доставка за качество с традиции на Legrand.

прочети още
Звънци Legrand
24 юли 2020

Комплектът радио звънци "Комфорт" от Legrand е подходящ за употреба в средно големи апартаменти или офис пространства. Ето някои от характеристиките: възможност за свързване на неограничен брой звънци към 1 бутон, обхват до 100 метра, 15 мелодии, IP44 защита на бутона.

прочети още

При покупка над 60 лв. Вашата доставка ще бъде подарък от нас до посочен офис на Спиди в страната.

прочети още

Включете се в нашата игра, като ни покажете любим летен изгрев!

прочети още

Оставете децата да опознаят дома и бъдете спокойни с Valena Life / Allure от Legrand и контактите с детска защита!

прочети още

Знаете ли, че с таговете за врати и прозорци Netatmo Pro можете да следите дали в дома Ви са останали отворени прозорец или врата и да си осигурите спокоен престой навън?

прочети още
Промо Код
23 юни 2020

Вземете промокод RAZK0620 и ползвайте отстъпка 15% за покупка на продукти Legrand!

прочети още

В сезона на ремонтите, освен майсторите – пуснете у дома безупречното качество и италианския стил на BTicino. Поръчайте до 22 юни.

прочети още

Ремонт с наелектризирани цени! Нека не изправяме косите при подмяна на електрото у дома!

прочети още

Gergana Georgieva е собственик на многофункционалния адаптор Шуко 2хUSB! Честито! Благодарим на всички участници в нашата първа игра. Очаквайте скоро следващото ни предизвикателство!

прочети още
Facebook игра
2 юни 2020

Включете всяко устройство на едно място с участие в нашата ИГРА! Играта продължава до 9.06.2020 г., а печелившият участник ще бъде обявен на 10.06.2020 г.

прочети още

Единствената интелигентна вътрешна камера, която може да разпознава лица и дава достъп до всичките й функции, без да правите допълнителни разходи за такси и абонаменти за поддръжка.

прочети още

Колко от Вас са абсолютно убедени, че професията, която са избрали, е тяхно призвание, напълно незаменимо с друго?

прочети още

Придайте на дома си блясък, модерна визия и стил! Декорирайте вашия офис с изящество и красота по италиански и немски стандарт! С цялостната модулна гама ключове и контакти Classia на доказания италиански производител Bticino, бранд на Legrand.

прочети още

Обстановката в света и опасността от Covid-19 ни принуди да изберем алтернативни решения за мястото, от което да работим. Офисът се премести вкъщи и се появи проблем с едновременното ползване на електронни устройства. Всички в домакинството имат неотложна работа – един учи, друг работи! Трябва да заредим устройствата си по едно и също време?

прочети още

Дълго време смарт технологиите, като интелигентните контакти, щори и осветление, се възприемаха като нестандартни, а инсталирането им се смяташе за сложно и скъпо занимание, изискващо специални познания, допълнително окабеляване, мрежови компоненти и програмиране на модули. Днес обаче, с развитието на технологиите и навлизането на безжичните комуникации, всичко това може да се постигне по-лесно, а изграждането на свързан дом е по-достъпно – като детска игра. Това коментираха за Инженер.bg от доказаната българска инженерингова фирма БулЕлектрик Груп и представиха иновативната серия жични и безжични ключове Valena Life / Allure with Netatmo Legrand.

прочети още

Отговор дава Netatmo Welcome камера ... Netatmo Welcome камера, защитава дома ви от взлом. Ако в дома Ви влезе крадец, Netatmo Welcome камера ще Ви изпрати сигнал за нарушител на телефона, снимка на натрапника и видео запис на неговия маршрут. Това допълнително засилва сигурността на вашия дом. Netatmo Welcome камера ги разпознава и изпраща снимка и/или видео на смартфона Ви, за да сте спокойни. Разбира се, можете да изключите записването и известията за членове на семейството, така че да не се чувстват като в Big Brother.

прочети още

Най-използвания контра-аргумент за прилагане на умни решения в дома, реално е страхът на хората от превес на техниката в техния живот. Всички сме чели поне един разказ на Азимов. Истината е, че времето от бъдещето в тези разкази дойде, но нищо от художествената измислица на великия автор още не се е случило.

прочети още

Дълго време екстри като умни контакти, щори, интелигентно осветление се приемаха като фантасмагория. Инсталирането на подобни технологии се приемаше за сложно и скъпо, но днес вече е лесно като детска игра.

прочети още

Световният производител на системи за автоматизация на жилищни и обществени сгради Vantage Controls, част от група Legrand, анонсира интеграция на гласовия интерфейс Alexa® на Amazon в ново приложение за контрол на дома,

прочети още

Какво е „умна къща“? Малко са хората, които биха признали, че всъщност не могат точно да обяснят смисъла на това понятие. Поканихме колегите от БулЕлектрик Груп, инженерингов партньор и дистрибутор на компаниите от семейството на Legrand и сертифициран системен интегратор на водещата в света система за сградна автоматизация Vantage Controls, за да разкажат пред ДигиталнаИндустрия.bg повече за новите интелигентни домове и защо страхът на хората от тях е напълно неоснователен ...

прочети още