FAQ - NETATMO Външна свързана камера

  • Марка: Netatmo

Често задавани въпроси и отговор на специалистите

 

 

Можете да свалите приложението Netatmo Security безплатно

 get it on appstoreget it on google play

 

*Видео за инсталация, вижте ТУК.

*Техническо ръководство вижте ТУК.

*Ръководство за употреба, вижте ТУК.

*Инсталация, вижте ТУК.

manual_1.pdf
Подробно описание
Подробно описание

Функционира ли Netatmo външна камера през нощта или когато е тъмно?

 

Камерата работи, когато е тъмно, благодарение на инфрачервеното си нощно виждане и вградения мощен LED прожектор. Когато прожекторът е изключен, камерата продължава да следи внимателно Вашия имот в режим на инфрачервено нощно виждане. Прожекторът ще се включи автоматично, за да освети пътя Ви, когато камерата види, че се прибирате. Може също да се активира, за да възпре потенциални натрапници, когато те приближат до къщата Ви.

 

 

Какви са препоръките за монтаж на Netatmo външна камера?

 

За оптимална работа, инсталирайте камерата на височина от 2,5 до 4 метра (8 до 14 фута) с ъгъл на наклона около 30 °.

 

 

Къде се съхраняват данните ми и доколко са защитени?

 

За разлика от повечето други камери за сигурност, Умната Netatmo външна камера не съхранява вашите видеоклипове в облака. Те се съхраняват само локално върху криптирана 8GB MicroSD карта, включена в комплекта. Какво е предимството на тази система? Данните ви са по-сигурни и само вие имате достъп до тях. Ако желаете, можете да прехвърлите видеоклиповете в акаунта си на Dropbox или FTP.

 

 

Какво представлява интелигентният прожектор на Netatmo външна камера?

 

Горната част на вашата камера е прожектор. Използва ниско енергиен светодиод. Неговите 12W са еквивалентни на 120W халогенна прожекторна светлина, а интензитетът на светлината може да се регулира според Вашите нужди. Следвайки Вашите предпочитания той ще се включи при определени събития. Например, може да го настроите да се включва автоматично само, когато камерата открива хора или автомобили и да я държите изключена през останалото време, дори и да открие друго движение, като животно например.

 

 

Мога ли да променям интензитета на светлината?

 

Можете да адаптирате интензитета на светлината към Вашите нужди. Просто отворете менюто с настройки в горния десен ъгъл на приложението и докоснете съответната икона до „Прожектор“. Оттам използвайте горния плъзгач, за да регулирате интензитета. Ще видите как се променя в реално време. Приложението Netatmo Security, може да свалите от тук: за Apple и Android.