Детайлите имат значение

13 май 2022
Детайлите имат значение
Детайлите имат значение. С разклонителите за кухня, дневна, спалня или офис организирате добре всяко пространство и защитавате устройствата си.
 
 

РАЗКЛОНИТЕЛ ЗА МУЛТИМЕДИЙНА ЗОНА С КАБЕЛ, ЗАЩИТА ОТ ПРЕНАПРЕЖЕНИЕ

 

Специален дизайн за перфектно вписване в мултимедийната зона и организиране на кабелите без досадното натрупване на прах.

 

Разклонителят за TV зона ви позволява да включите и захраните до 8 устройства и да организирате кабелите.

 

Вашата мултимедийна зона никога не е била така добре организирана!

 

Разклонителят може да защити цялото ви мултимедийно оборудване от мълнии благодарение на интегрираната си защита от пренапрежение.

 

Алуминиев (метален) капак, който позволява поставянето на друго устройство върху разклонителя.

 

 

 

 

 

Оборудван с:

  • 4 контакта 2Р+Е и 4 контакта 2Р
  • Бутон ON/OFF с индикатор
  • Защита от пренапрежение (SPD) с LED индикатор, която предпазва електронното оборудване от мълния. Индикатор сигнализиращ статуса на защита от пренапрежение:
    - зелен LED: разклонителят е защитен
    - изключен LED: разклонителят не е защитен, но работи.
  • 2 м кабел
  • черен16 A - 230 V - 3680 W МАКС
  • 3G кабел 1,5 mm² (дължина: 2 m)

 

Повече информация за продукта и серията, вижте тук

 

 

Видео

 

 

Намаляването загубата на енергия (и следователно средства) е едно от най-големите предимства на умния дом. Как се случва? Като адаптирате потреблението на енергия към собствените си навици, следите консумацията си и във всеки един момент, дори и далече от дома, можете да контролирате осветлението, отоплението и контактите вкъщи.

прочети още

Най-общо казано ползата от "умния дом" са комфорт, спестяване на енергия, сигурност и свобода да управляваме дома си от разстояние.

прочети още

Най-общо казано "умен дом" е централизирано управление на битовите системи у дома като осветление, електроуреди, отопление, видеонаблюдение и т.н. Основна цел е да улесним живота си като се разтоварим от рутинните задачи, които често са ни дори досадни.

прочети още