Детайлите имат значение

13 май 2022
Детайлите имат значение
Детайлите имат значение. С разклонителите за кухня, дневна, спалня или офис организирате добре всяко пространство и защитавате устройствата си.
 
 

РАЗКЛОНИТЕЛ ЗА МУЛТИМЕДИЙНА ЗОНА С КАБЕЛ, ЗАЩИТА ОТ ПРЕНАПРЕЖЕНИЕ

 

Специален дизайн за перфектно вписване в мултимедийната зона и организиране на кабелите без досадното натрупване на прах.

 

Разклонителят за TV зона ви позволява да включите и захраните до 8 устройства и да организирате кабелите.

 

Вашата мултимедийна зона никога не е била така добре организирана!

 

Разклонителят може да защити цялото ви мултимедийно оборудване от мълнии благодарение на интегрираната си защита от пренапрежение.

 

Алуминиев (метален) капак, който позволява поставянето на друго устройство върху разклонителя.

 

 

 

 

 

Оборудван с:

  • 4 контакта 2Р+Е и 4 контакта 2Р
  • Бутон ON/OFF с индикатор
  • Защита от пренапрежение (SPD) с LED индикатор, която предпазва електронното оборудване от мълния. Индикатор сигнализиращ статуса на защита от пренапрежение:
    - зелен LED: разклонителят е защитен
    - изключен LED: разклонителят не е защитен, но работи.
  • 2 м кабел
  • черен16 A - 230 V - 3680 W МАКС
  • 3G кабел 1,5 mm² (дължина: 2 m)

 

Повече информация за продукта и серията, вижте тук

 

 

Видео

 

 

Разклонител за мултимедийна зона, 4X2P защита Специален дизайн за перфектно вписване в мултимедийната зона и организиране на кабелите. Разклонителят за TV зона ви позволява да включите и захраните до 8 устройства и да организирате кабелите. Вашата мултимедийна зона никога не е била така добре организирана! Разклонителят може да защити цялото ви мултимедийно оборудване от мълнии благодарение на интегрираната си защита от пренапрежение.

прочети още

Идеалното решение за спалня или зони за почивка от Legrand. Адапторът има два 2x2P контакта отдолу и USB Тип A и USB Тип C от страни, както и стойка за смартфон.

прочети още

Просто, интуитивно, без да се натрапват в личния ти живот, продуктите за сигурност на Netatmo ти помагат да поемеш пълен контрол над дома си! С умната вътрешна камера например получаваш сигнали в реално време на телефона в случай на нарушител в твоя дом. А вграденото лицево разпознаване гарантира личната неприкосновеност на семейството и дава възможност да деактивираш видеозаписите и известията за своите близки!

прочети още