ELIOT

ELIOT

ELIOT - е програма на френският концерн Legrand - световен лидер в производството на системи за електрически инсталации и информационни мрежи с над 100-годишна история и обхваща всички иновации и продукти на компанията, свързани с Интернет на нещата. 

Тя e ключов елемент от стратегията на компанията за развитие на свързани устройства, предназначени за „умните домове“, предоставящи нови ползи за потребителите. Продуктите със знака ELIOT се отличават с изключително стилен дизайн, иновативност, интуитивност и богати възможности за персонализация. Целта на програмата ELIOT е обединяване на свързаните устройства в обща програма. ELIOT продуктите са подходящи както за реновация на съществуващи сгради, така и за новостроящите се.

Домът е мястото, където човек гради бъдеще, където се прибира след тежък ден, където развива идеи за бизнеса си. Със свързаните решения на Legrand, потребителите разполагат с унифициран контрол на осветлението, температурата, ролетните щори, електроуредите, използвайки приложението Home + Control на смартфона или таблета си.

 

Програма ELIOT - видео

 

 

 

Подреди по
Филтри
Марки
модули
серия
цвят
стандарт
Цена