Ключове и контакти

Ключове и контакти

Множество от модерни решения на Legrand/Bticino, представени в серии:

Електронен каталог Legrand

 

Classia

 

 

Уникална, цялостна модулна гама с функции в италиански и немски стандарт.

Living Now

 

Смайваща красота и интелигентни технологии - това е новата серия на Bticino, световният лидер в иновациите за ключове и контакти.

  

ValenaLife/Allure

 

 

Излезте от комфорта на обичайното с колекцииите Valena Life и Valena Allure. Вижте как предизвикателния и шик дизайн може да преобрази дома Ви. Зашеметяващи цветове и материали ви подканят да дадете воля на изразителността си. Разнообразието от функции и дизайн отговаря на изискванията на всеки.

Celiane

 

Предлага огромно разнообразие от функции, цветове и материали. Тя пленява със своя уникален дизайн. Изразителни, иновативни технологии и материали: матирани, сатенени, гланцирани, лъскави пластмаси, полиран и оксидиран метал, дърво, керамика, порцелан, стъкло и т.н. Гама от материали и цветове за перфектна хармония с дома.

 

Living Light

 

 

Серия, в която се срещат дизайн и технология. Изключителен финиш, безкрайни комбинации от функции, възможност да изразите себе си и да добавите нотка индивидуалност в дома си.

Axolute

 

 

Съчетава дизайн и технология във всеки детайл. Алуминиева неръждаема стомана, стъкло, дърво, камък, кожа, технологична и висококачествена пластмаса - това са истинските материали, от които се произвеждат декоративните рамки AXOLUTE.

   

Forix™

 

Компактно и надеждно решение, подходящо за жилищни, търговски и административни сгради.

Niloe

 

 

Съвременен дизайн и качество на разумна цена. Серията NILOE предлага решение за всеки ваш проект и лесно хармонизира с всеки интериор. 

 

 

 
 
Подреди по
Филтри
Марки
серия
цвят
стандарт
модули
ключ
контакт
бутон
розетка
влагозащитени
Цена