Хитри решения в сезона на ремонтите

19 май 2022
Хитри решения в сезона на ремонтите

С идването на топлите месеци всеки от нас търси възможност да освежи дома, дори и в малки мащаби. В тези моменти на първа помощ идват детайлите в интериора, които без особено усилие могат да променят вида на всяко помещение.

 

Ключов елемент, внасящ елегантост в нашия интериор и прикриващ натрапчивото присъствие на кабели около TV зоната, са именно мултимедийните кутии за вграждане в стена, за които повечето хора не подозират, че съществуват.

 

 

Грозотията от сплетени кабели изчезва дискретно в стената.

С Мултимедийните кутии Batibox за вграждане в стена решавате поблема с пълзящите кабели, когато телевизора е монтиран на стената или в тавана. Така не се налага да мислите за допълнителни интериорни шкафове и хитри решения за скриване на събиращата прах плетеница. И не само?!? 

Мултимедийните кутии Batibox за вграждане в стена са чудесно решение, с което можем да се отървем от прахта зад телевизора. Самата кутия е с капаче, което приема покритието на стената, в която е вградена - латекс, тапети, мазилка .... каквото Ви е посъветвал интериорния дизайнер или Вашият вкус. 

 

 

 

 

Технически параметри:

 • Кутия за вграждане при окабеляване на телевизори и мултимедийни екрани за стенен монтаж.
 • Доставя се с носещи рамки с по 1х5 модула и 2х5 модула, съвместими със серия MOSAIC за захранване и слаботокови системи. (например контакти шуко 2P+E, TV розетки, HDMI розетки, RCA розетки, интернет розетки и др.).
 • Механизмите се закупуват отделно, според персоналната конфигурация.
 • Може да се инсталира предварително, за да се запази място за телевизора.
 • Изключително тънък капак с изрязан панел с изход за кабели.
 • Място за съхранение на кабели.
 • Доставя се със специален фиксатор за кабели.
 • Подходяща за тухла и гипсо-картон.
 • Дълбочина: 50 мм.
 • Максимален брой модули: 2 x 5 модула.
 • Размери: 142 x 142 mm и 285 х 142 mm.

 

 

За повече информация вижте тук.

Разклонител за мултимедийна зона, 4X2P защита Специален дизайн за перфектно вписване в мултимедийната зона и организиране на кабелите. Разклонителят за TV зона ви позволява да включите и захраните до 8 устройства и да организирате кабелите. Вашата мултимедийна зона никога не е била така добре организирана! Разклонителят може да защити цялото ви мултимедийно оборудване от мълнии благодарение на интегрираната си защита от пренапрежение.

прочети още

Идеалното решение за спалня или зони за почивка от Legrand. Адапторът има два 2x2P контакта отдолу и USB Тип A и USB Тип C от страни, както и стойка за смартфон.

прочети още

Просто, интуитивно, без да се натрапват в личния ти живот, продуктите за сигурност на Netatmo ти помагат да поемеш пълен контрол над дома си! С умната вътрешна камера например получаваш сигнали в реално време на телефона в случай на нарушител в твоя дом. А вграденото лицево разпознаване гарантира личната неприкосновеност на семейството и дава възможност да деактивираш видеозаписите и известията за своите близки!

прочети още