Хитри решения в сезона на ремонтите

19 май 2022
Хитри решения в сезона на ремонтите

С идването на топлите месеци всеки от нас търси възможност да освежи дома, дори и в малки мащаби. В тези моменти на първа помощ идват детайлите в интериора, които без особено усилие могат да променят вида на всяко помещение.

 

Ключов елемент, внасящ елегантост в нашия интериор и прикриващ натрапчивото присъствие на кабели около TV зоната, са именно мултимедийните кутии за вграждане в стена, за които повечето хора не подозират, че съществуват.

 

 

Грозотията от сплетени кабели изчезва дискретно в стената.

С Мултимедийните кутии Batibox за вграждане в стена решавате поблема с пълзящите кабели, когато телевизора е монтиран на стената или в тавана. Така не се налага да мислите за допълнителни интериорни шкафове и хитри решения за скриване на събиращата прах плетеница. И не само?!? 

Мултимедийните кутии Batibox за вграждане в стена са чудесно решение, с което можем да се отървем от прахта зад телевизора. Самата кутия е с капаче, което приема покритието на стената, в която е вградена - латекс, тапети, мазилка .... каквото Ви е посъветвал интериорния дизайнер или Вашият вкус. 

 

 

 

 

Технически параметри:

 • Кутия за вграждане при окабеляване на телевизори и мултимедийни екрани за стенен монтаж.
 • Доставя се с носещи рамки с по 1х5 модула и 2х5 модула, съвместими със серия MOSAIC за захранване и слаботокови системи. (например контакти шуко 2P+E, TV розетки, HDMI розетки, RCA розетки, интернет розетки и др.).
 • Механизмите се закупуват отделно, според персоналната конфигурация.
 • Може да се инсталира предварително, за да се запази място за телевизора.
 • Изключително тънък капак с изрязан панел с изход за кабели.
 • Място за съхранение на кабели.
 • Доставя се със специален фиксатор за кабели.
 • Подходяща за тухла и гипсо-картон.
 • Дълбочина: 50 мм.
 • Максимален брой модули: 2 x 5 модула.
 • Размери: 142 x 142 mm и 285 х 142 mm.

 

 

За повече информация вижте тук.

Намаляването загубата на енергия (и следователно средства) е едно от най-големите предимства на умния дом. Как се случва? Като адаптирате потреблението на енергия към собствените си навици, следите консумацията си и във всеки един момент, дори и далече от дома, можете да контролирате осветлението, отоплението и контактите вкъщи.

прочети още

Най-общо казано ползата от "умния дом" са комфорт, спестяване на енергия, сигурност и свобода да управляваме дома си от разстояние.

прочети още

Най-общо казано "умен дом" е централизирано управление на битовите системи у дома като осветление, електроуреди, отопление, видеонаблюдение и т.н. Основна цел е да улесним живота си като се разтоварим от рутинните задачи, които често са ни дори досадни.

прочети още