Как да отоплявам жилището си по-евтино и по-ефективно?

17 октомври 2022
Как да отоплявам жилището си по-евтино и по-ефективно?

Разбира се със Смарт термоглави Netatmo. Ползвайте намаленятя цена и консултация от нас, за да изградите смарт управление на отоплението у дома!

 

Няма значение дали сте с централно парно или с битов котел. В съчетание със Стартов пакет термоглави и реле Netatmo или Смарт термостат Netatmo, можете да изградите регулирана и икономична система за отопление.

 

 

Смарт термоглави Netatmo позволяват прецизно регулиране на температурата по предварително зададени денонощни и седмични графици. Освен това могат да се контролират и дистанционо, т.е. от разстояние. Въвеждането на икономичен режим пък позволява да понижим температура в стаята, когато спим или сме извън нея. Именно по този начин пестим и средства.

 

Вижте промоционалните предложения в секция „Промоции“ с до 10% отстъпка.

 

Просто, интуитивно, без да се натрапват в личния ти живот, продуктите за сигурност на Netatmo ти помагат да поемеш пълен контрол над дома си! С умната вътрешна камера например получаваш сигнали в реално време на телефона в случай на нарушител в твоя дом. А вграденото лицево разпознаване гарантира личната неприкосновеност на семейството и дава възможност да деактивираш видеозаписите и известията за своите близки!

прочети още

БулСмарт организира разпродажба на разклонители, щепсели и адаптори с марка Legrand до 27 март 2023. По същото време можете да се възползвате и от 15% отстъпка за различни смарт продукти Netatmo и Bticino.

прочети още

От днес до неделя цените са "смарт" в БулСмарт! Вземете дo 35% отстъпка за десетки продукти, които ще улеснят Вашето ежедневие.

прочети още