Как да отоплявам жилището си по-евтино и по-ефективно?

17 октомври 2022
Как да отоплявам жилището си по-евтино и по-ефективно?

Разбира се със Смарт термоглави Netatmo. Ползвайте намаленятя цена и консултация от нас, за да изградите смарт управление на отоплението у дома!

 

Няма значение дали сте с централно парно или с битов котел. В съчетание със Стартов пакет термоглави и реле Netatmo или Смарт термостат Netatmo, можете да изградите регулирана и икономична система за отопление.

 

 

Смарт термоглави Netatmo позволяват прецизно регулиране на температурата по предварително зададени денонощни и седмични графици. Освен това могат да се контролират и дистанционо, т.е. от разстояние. Въвеждането на икономичен режим пък позволява да понижим температура в стаята, когато спим или сме извън нея. Именно по този начин пестим и средства.

 

Вижте промоционалните предложения в секция „Промоции“ с до 10% отстъпка.

 

Разклонител за мултимедийна зона, 4X2P защита Специален дизайн за перфектно вписване в мултимедийната зона и организиране на кабелите. Разклонителят за TV зона ви позволява да включите и захраните до 8 устройства и да организирате кабелите. Вашата мултимедийна зона никога не е била така добре организирана! Разклонителят може да защити цялото ви мултимедийно оборудване от мълнии благодарение на интегрираната си защита от пренапрежение.

прочети още

Идеалното решение за спалня или зони за почивка от Legrand. Адапторът има два 2x2P контакта отдолу и USB Тип A и USB Тип C от страни, както и стойка за смартфон.

прочети още

Просто, интуитивно, без да се натрапват в личния ти живот, продуктите за сигурност на Netatmo ти помагат да поемеш пълен контрол над дома си! С умната вътрешна камера например получаваш сигнали в реално време на телефона в случай на нарушител в твоя дом. А вграденото лицево разпознаване гарантира личната неприкосновеност на семейството и дава възможност да деактивираш видеозаписите и известията за своите близки!

прочети още