Допълнителен смарт пакет с контакт

  • Марка: Legrand / Netatmo
  • Кат. номер: 752627

за разширяване на смарт инсталация,

крем, Valena Allure with Netatmo,

2 години гаранция

 

 

Можете да свалите приложението Home+Control безплатно

 get it on appstoreget it on google play

 

*Инсталация на Смарт стартов пакет, видео ТУК.

 

 

*Конфигуриране, виж видео ТУК.

300,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 300,00 лв.
Моля, изберете:
Подробно описание
Характеристики
Подробно описание

Допълнителен смарт пакет, Valena Alure, крем. Използва се за разширяване на смарт инсталация, необходимо е да има вече инсталиран стартов пакет за смарт инсталация. Могат да се добавят смарт продукти. Използва се за създаване на безжичен девиаторен ключ и дистанционен контрол на електроуреди. Състои се от: - 1 х 16 А смарт контакт, 3680 W макс. (със защита от пренапрежение). Съвместим с всякакви електроуреди или големи домакински уреди. Позволява измерване на моментното потребление или следене на дневна и месечна консумация, изпраща известия (например в случай на токов удар, прекомерна консумация и др.) Може да се инсталира на мястото на съществуващ контакт в единична конзола с дълбочина 40 мм, доставя се с фиксиращи скоби и защитни капачки. Свързване с автоматични клеми. Персонализирани LED индикаторни функции. - 1 безжичен ключ. Доставя се с батерия CR2032, 3 V и 4 двойно лепящи ленти за фиксиране. - 1 х 5 - 300 W свързан жичен ключ (с опция димиране) без неутрала, 230 V. Съвместим с всички товари (препоръчителни са димируемите LED лампи). Доставя се с компенсатор. Димиращата функция може да се активира от приложението Home +Control. Може да се монтира на мястото на съществуващ ключ в конзола с дълбочина 40 мм, доставя се със скоби и защитни капачки. Монтаж с винтове или скоби. LED индикаторна функция за местоположение. Доставя се с поддържаща рамка и декоративна рамка.

 

 

*За работа на комплекта е неободимо инсталиране на Смарт стартов пакет, виж тук. 

 

 

 Каталог Valena Life/Allure/Netatmo

Каталог Valena Life/Alure/Netatmo

 

 

Характеристики
серия
Valena Allure with Netatmo
цвят
крем
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане
Вземи сега, плати по-късно с New Pay
Как работи NewPay?

NewPay ви дава възможност да поръчате и получите стоката си сега, а да направите плащането по-късно. Можете да платите по два начина:

  • Отложено до 15 дни след като магазинът изпрати поръчката без никакво оскъпяване
  • На 3 или 6 равни месечни вноски с оскъпяване

Това ви дава възможност спокойно да получите и разгледате стоката и да се убедите в качествата ѝ, преди да сте похарчили от собствените си средства.

Всеки път, когато платите към NewPay, сумата на плащането се възстановява в профила ви и можете да я ползвате отново за нова покупка, без да минавате процес на одобрение отново.

Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.