Netatmo

Netatmo

Управлението на дома от разстояние вече е реалност

През 2020 г. вече има 50 милиарда свързани устройства по света. Legrand предлага иновативни решения, които са лесни за употреба, интуитивни и свързани, напълно в тон с желанията на клиентите. Netatmo, вече част от Legrand Group, отварят нови възможности за по-безопасен, по-удобен и умен дом.

Legrand и Netatmo си сътрудничат успешно и разработват голям брой решения за управление на свързан дом, като например умните ключове и контакти Valena Life/Allure с Netatmo.

Кои са Netatmo? - Иновативна френска компания, ангажирана към разработването на лесни за употреба умни продукти. Гамата Netatmo Pro предлага решения подобни на сложните системи за автоматизация, но с възможност да се ползват директно от потребителя, без да се налага ремонт или сложно окабеляване.

Мисията на Netatmo е да разработва продукти, които предлагат по-сигурен и по-удобен дом. Ангажимента им е да проектират продукти, които са:

  • Красиви, защото Вашите интериори заслужават най-доброто,
  • Интелигентни, защото не е необходимо да прекарвате времето си в притеснения за тях,
  • И полезни, защото никой не обича просто предмети.

Просто, интуитивно, без никога да се натрапва в личния Ви живот, Netatmo помага да поемете контрола над дома си. Нетатмо, същият дом, само че по-умен!

 

Защо да направим дома си свързан?

  1. За да имате връзка, където и да сте и за да управлявате различни устройства вкъщи за по-безопасен, по-комфортен и ефективен дом.
  2. За да можете да управлявате отдалечено отоплението, климатизацията, щорите, радиаторите, камерите и разхода на електроенергия.
  3. За да адаптирате дома си към начина си на живот, по вашите правила.
  4. За да се насладите на уникално потребителско изживяване, с лесни за употреба решения и инсталация.
  5. Защото личната неприкосновеност е с фундаментална стойност за хората.

 

 

Подреди по
Филтри
Марки
модули
серия
цвят
стандарт
Цена