Netatmo Welcome вътрешна камера

10 март 2020
Netatmo Welcome вътрешна камера

Netatmo Welcome вътрешна камера

Единствената интелигентна вътрешна камера, която може да разпознава лица и дава достъп до всичките й функции, без да правите допълнителни разходи за такси и абонаменти за поддръжка.

 

Изключителна камера с минималистичен дизайн

- Ъгъл на видимост 130°

- Изключително широк поглед. Не пропускате нищо с Netatmo Welcome вътрешна камера.

 

Зашеметяващи, Full HD видеоклипове

Видеото е с най-високо качество, подсигурено с Full HD 1080p, така че можете да видите ясно какво се случва у дома.

 

Превъзходно нощно виждане

Защитата през деня и нощта с вградено инфрачервено осветление за ясни видеоклипове дори и при пълна тъмнина.

 

Красив дизайн с анодизиран алуминий

Netatmo Welcome вътрешна камера има уникален и чист дизайн. Той се вписва безпроблемно в интериора на вашия дом.

 

 

 

 

Записва само това, което има значение

Камерата записва само, когато нещо се случи, предотвратявайки часове празни кадри.

 

 Всяко устройство. Навсякъде. По всяко време.

 

 

Управлението на сигурността на Вашия дом никога не е било по-лесно, просто попитайте

Съхраняването на видео е безплатно и гъвкаво - локално видео съхранение на включената microSD карта.

Можете да съхранявате видеоклиповете си автоматично в личния си облак Dropbox.

Или автоматично да архивирате видеоклипове на вашия личен FTP сървър.

 

 

Гледайте 24/7 на живо в приложението, от всяко устройство, по всяко време.

Превъртете през минали кадри и изтеглете любимите си видеоклипове.

 

 

 

 

 

 

 

Ще разберете незабавно, ако крадец успее да влезе в дома Ви - видео

 

 

Получавате сигнал за нарушител директно през смартфона Ви

 

Вместо обичайния сигнал за нерегламентирано движение в дома Ви, Netatmo вътрешната камера Ви спестява време за връщане и преглед на кадри в търсене на източника, като изпраща незабавен сигнал, ако в дома Ви има нарушител. Съобщението съдържа снимка на лицето и видеозапис.

 

 

Ще бъдете уведомени, когато децата Ви са у дома

 

 

Когато децата се приберат, Netatmo Welcome вътрешна камера ги идентифицира благодарение на революционната технология за лицево разпознаване и уведомява директно на смартфона Ви.

 

 

Наблюдавайте възрастните си родители

 

 

Не се чудете дали възрастните Ви родители са се прибрали вкъщи. С уникалната си технология за лицево разпознаване, интелигентната Netatmo вътрешна камера изпраща известие. Така ще сте информирани, когато хората, които ви интересуват най-много, са се прибрали у дома. С достъп до постоянно видео, за да знаете какво се случва в реално време.

 

 

 

Хвърляйте по един поглед на домашните си любимци

 

Чудите ли се понякога какво прави вашият домашен любимец, докато сте далеч?

 

Умната Netatmo вътрешна камера има функция за откриване на домашни любимци. За разлика от другите интелигентни камери, които изпращат всевъзможни сигнали за движение, Netatmo Welcome вътрешна камера Ви съобщава само, когато Вашият домашен любимец минава пред камерата, в комплект със снимка и видеозапис. Можете да деактивирате предупрежденията за откриване на домашни любимци.

 

 

 

Спрете фалшивите сигнали, причинени от движенията на домашния любимец из къщата

 

Технологията за откриване на домашни любимци Netatmo вътрешна камера Ви позволява да игнорирате сигнали за движение, причинени от домашен любимец. Той ще Ви известява само при истинско нерегламентирано движение. Освен това можете да разрешите тези сигнали да проверяват Вашия домашен любимец само, когато сте далеч.

 

 

 Пазете вилата си - без усилия

 

 

Някой влиза във вилата Ви - крадец или жената за почистване? Разберете точно кой е благодарение на технологията за лицево разпознаване на Netatmo Welcome вътрешна камера. Тя идентифицира кого вижда и Ви изпраща известие, съдържащо снимка на лицето и видео с действията му.

 

 

 

Лесна настройка за няколко минути

Настройката на интелигентната Netatmo Welcome вътрешната камера: поставете я обърната към входа, включете и изтеглете приложението. Посочете й любимите си хора с обикновено щракване. Това е!

Виж видео тук

 

 

Известява, когато чуе аларма

Когато охранителната камера чуе аларма, независимо дали е аларма за дим, СО аларма, аларма за сигурност или сирена, тя ще изпрати известие и ще запише видео.

 

 

Изключете членовете на семейството от системата за лицево разпознаване, за да защитите личната им свобода

 

 

 

За разлика от другите интелигентни охранителни камери тип „Big Brother“, които снимат непрекъснато всичко и всеки, Netatmo Welcome вътрешна камера защитава както дома, така и личния живот на Вашето семейство.

С опцията да деактивирате видеозапис и известия за познати лица, вашите близки могат да се отпуснат в дискретността и сигурността на вашия дом знаейки, че никой не ги наблюдава или записва.

 

 

 

*Опаковката съдържа:

- 1бр. домашна камера в цвят алуминий/злато

- 1бр. 8 GB микро SD карта (вградена в камерата)

- 1бр. USB кабел

- 1бр. основен адаптор + щепсели

 

*Комплекта може да бъде закупен само от оторизиран партньор на компанията производител. При затруднения в инсталационния процес, моля не се колебайте да се свържете с нас за насоки или прегледайте FAQ.

 

office@bulsmart.bg

https://bulsmart.bg

 

Елегантният дизайн на Метео станция Netatmo се вписва лесно и дискретно във всеки дом. С Метео станция Netatmo можете да анализирате минали и настоящи, вътрешни и външни данни за времето в графична форма (температура, влажност, налягане, CO2 и шум) за проследяване в реално време на обитаемата среда.

прочети още

Въпросите, които Ви вълнуват и отговорите, които заслужавате! Разгледайте подробни отговори на специалистите и се възползвайте от удължения промоционален период до 31.12.2020г.

прочети още

Настъпването на зимата всяка година кара мнозина българи да се запитат един много важен въпрос: как да отоплявам жилището си по-евтино и по-ефективно? Намерете отговор от специалистите на Legrand в dir.bg

прочети още

Често задавани въпроси и отговори за - Netatmo стартов пакет вентили за парно

прочети още

С всеки изминал ден домовете ни стават все по-"умни". Зад това определение стои онази интелигентна техника, която може да оптимизира всички възможни разходи в къщата или апартамента ни и да позволи по-бързото създаване на домашен уют.

прочети още

Стартов пакет - свързани радиаторни вентили, за централно отопление. За централно и локално (1 котел за множество апартаменти) топлоснабдяване, може да замени съществуващите термостати или механични вентили. Съвместим с 90% от радиаторите на пазара благодарение на 10-те адаптора включени в опаковката. Вентилите могат да бъдат монтирани хоризонтално или вертикално. Непрекъснато измерва температурата чрез 2 вградени сензора. Позволява управление на потока на горещата вода и прецизна настройка на температурата.

прочети още

От днес до неделя цените са "смарт" от БулСмарт! Вземете дo -30% отстъпка за десетки продукти, които ще улеснят Вашето ежедневие.

прочети още

Вече има решение, което Ви позволява пълен контрол върху източниците на отопление у дома, дори и отдалече. Свързан термостат NTH-PRO на иновативната компания Netatmo, част от семейството на Legrand е лесно решение за Вашето спокойствие. Гаранцията от 2+2 допълнителни години важи при разпространение само от оторизирани професионални партньори в мрежата на Legrand. Поръчайте през магазинът на БулСмарт за да получите професионално съдействие при стартирането на отдалечен контрол на Вашият котел за отопление, а именно: https://bulsmart.bg

прочети още

Гърмял ли e разклонител в ръката Ви? Изживяването е запомнящо се, стените са черни, уплахата силна! Ако не искате да Ви се случи отново се възползвайте от 20% намаление и безплатна доставка за качество с традиции на Legrand.

прочети още
Звънци Legrand
24 юли 2020

Комплектът радио звънци "Комфорт" от Legrand е подходящ за употреба в средно големи апартаменти или офис пространства. Ето някои от характеристиките: възможност за свързване на неограничен брой звънци към 1 бутон, обхват до 100 метра, 15 мелодии, IP44 защита на бутона.

прочети още

При покупка над 60 лв. Вашата доставка ще бъде подарък от нас до посочен офис на Спиди в страната.

прочети още

Включете се в нашата игра, като ни покажете любим летен изгрев!

прочети още

Оставете децата да опознаят дома и бъдете спокойни с Valena Life / Allure от Legrand и контактите с детска защита!

прочети още

Знаете ли, че с таговете за врати и прозорци Netatmo Pro можете да следите дали в дома Ви са останали отворени прозорец или врата и да си осигурите спокоен престой навън?

прочети още
Промо Код
23 юни 2020

Вземете промокод RAZK0620 и ползвайте отстъпка 15% за покупка на продукти Legrand!

прочети още

В сезона на ремонтите, освен майсторите – пуснете у дома безупречното качество и италианския стил на BTicino. Поръчайте до 22 юни.

прочети още

Ремонт с наелектризирани цени! Нека не изправяме косите при подмяна на електрото у дома!

прочети още

Gergana Georgieva е собственик на многофункционалния адаптор Шуко 2хUSB! Честито! Благодарим на всички участници в нашата първа игра. Очаквайте скоро следващото ни предизвикателство!

прочети още
Facebook игра
2 юни 2020

Включете всяко устройство на едно място с участие в нашата ИГРА! Играта продължава до 9.06.2020 г., а печелившият участник ще бъде обявен на 10.06.2020 г.

прочети още

Колко от Вас са абсолютно убедени, че професията, която са избрали, е тяхно призвание, напълно незаменимо с друго?

прочети още

Незабавно ще бъдете уведомени, ако човек или автомобил приближат Вашия имот! Netatmo е единствената умна Външна камера, която може да различава хора, животни и автомобили и Ви дава достъп до всичките й функции, без разходи за такси и абонаменти.

прочети още

Придайте на дома си блясък, модерна визия и стил! Декорирайте вашия офис с изящество и красота по италиански и немски стандарт! С цялостната модулна гама ключове и контакти Classia на доказания италиански производител Bticino, бранд на Legrand.

прочети още

Обстановката в света и опасността от Covid-19 ни принуди да изберем алтернативни решения за мястото, от което да работим. Офисът се премести вкъщи и се появи проблем с едновременното ползване на електронни устройства. Всички в домакинството имат неотложна работа – един учи, друг работи! Трябва да заредим устройствата си по едно и също време?

прочети още

Дълго време смарт технологиите, като интелигентните контакти, щори и осветление, се възприемаха като нестандартни, а инсталирането им се смяташе за сложно и скъпо занимание, изискващо специални познания, допълнително окабеляване, мрежови компоненти и програмиране на модули. Днес обаче, с развитието на технологиите и навлизането на безжичните комуникации, всичко това може да се постигне по-лесно, а изграждането на свързан дом е по-достъпно – като детска игра. Това коментираха за Инженер.bg от доказаната българска инженерингова фирма БулЕлектрик Груп и представиха иновативната серия жични и безжични ключове Valena Life / Allure with Netatmo Legrand.

прочети още

Отговор дава Netatmo Welcome камера ... Netatmo Welcome камера, защитава дома ви от взлом. Ако в дома Ви влезе крадец, Netatmo Welcome камера ще Ви изпрати сигнал за нарушител на телефона, снимка на натрапника и видео запис на неговия маршрут. Това допълнително засилва сигурността на вашия дом. Netatmo Welcome камера ги разпознава и изпраща снимка и/или видео на смартфона Ви, за да сте спокойни. Разбира се, можете да изключите записването и известията за членове на семейството, така че да не се чувстват като в Big Brother.

прочети още

Най-използвания контра-аргумент за прилагане на умни решения в дома, реално е страхът на хората от превес на техниката в техния живот. Всички сме чели поне един разказ на Азимов. Истината е, че времето от бъдещето в тези разкази дойде, но нищо от художествената измислица на великия автор още не се е случило.

прочети още

Дълго време екстри като умни контакти, щори, интелигентно осветление се приемаха като фантасмагория. Инсталирането на подобни технологии се приемаше за сложно и скъпо, но днес вече е лесно като детска игра.

прочети още

Световният производител на системи за автоматизация на жилищни и обществени сгради Vantage Controls, част от група Legrand, анонсира интеграция на гласовия интерфейс Alexa® на Amazon в ново приложение за контрол на дома,

прочети още

Какво е „умна къща“? Малко са хората, които биха признали, че всъщност не могат точно да обяснят смисъла на това понятие. Поканихме колегите от БулЕлектрик Груп, инженерингов партньор и дистрибутор на компаниите от семейството на Legrand и сертифициран системен интегратор на водещата в света система за сградна автоматизация Vantage Controls, за да разкажат пред ДигиталнаИндустрия.bg повече за новите интелигентни домове и защо страхът на хората от тях е напълно неоснователен ...

прочети още