NuVo

NuVo

Първокласното звуково изживяване е по-близо до Вас, отколкото си мислите… с високоефективното портфолио на Nuvo Player. Разработено както в кабелна, така и в безжична конфигурация, NuVo е перфектното решение, което лесно се приспособява към дома Ви. Всеки плейър разполага с достъп както до мрежови музикални библиотеки, така и до безкрайното разнообразие от интернет радиостанции.

Многозоновата цифрова аудио система NUVO е идеално решение за възпроизвеждане на любимата музика в до 16 зони в дома Ви, независимо от мястото, на което е записана: таблет, смартфон, твърд диск, през интернет - iTunes, Windows Media, Tunein, Deezer Spotify.

Системата може да възпроизвежда различни песни във всяка стая или една и съща песен в цялата къща в перфектен синхрон. Управлява се с безплатно приложение (подходящо за конфигуриране на системата) за Android и iOS устройства. Още функции:

  • Възпроизвеждане на аудио файлове с много висока скорост на предаване за пълноценно възприемане на музикалните детайли;
  • Използване на висококачествени високоговорители с мощност до 120 W за кристален и интензивен звук;
  • Три инсталационни решения: безжична система, кабелна система за професионални приложения и смесена система.

 

 

Диапазон

Лесна за инсталиране и конфигуриране, многозоновата цифрова аудио система NUVO е съставена от зонови усилватели (плейъри), свързани към домашната LAN мрежа и висококачествени високоговорители.

Технически характеристики:

  • Управление на файлове: FLAC, WAV, Ogg Vorbis, MP4, AAC и WMA.
  • Високоговорители с цифрова технология от клас D;
  • Аудио устройства от други производители могат да бъдат интегрирани в системата като озвучителна система в работна зона (използване на плейър NV-P300-EU).

 

*При интерес към системата или продуктите, моля изпратете запитване на office@bulsmart.bg или ползвайте формата за запитвания. С радост ще се свържем с Вас!

 

Каталог Nuvo 2021

Филтри
модули
серия
цвят
стандарт
Няма намерени продукти.