Разклонители, щепсели и адаптори - 35% отстъпка!

9 март 2023
Разклонители, щепсели и адаптори - 35% отстъпка!

Разклонители, щепсели и адаптори - 35% отстъпка!

 

 

БулСмарт организира разпродажба на разклонители, щепсели и адаптори с марка Legrand до 27 март 2023.

 

 


По същото време можете да се възползвате и от 15% отстъпка за различни смарт продукти Netatmo и Bticino.

 

Вижте повече в секция Промоции или тук.

Разклонител за мултимедийна зона, 4X2P защита Специален дизайн за перфектно вписване в мултимедийната зона и организиране на кабелите. Разклонителят за TV зона ви позволява да включите и захраните до 8 устройства и да организирате кабелите. Вашата мултимедийна зона никога не е била така добре организирана! Разклонителят може да защити цялото ви мултимедийно оборудване от мълнии благодарение на интегрираната си защита от пренапрежение.

прочети още

Идеалното решение за спалня или зони за почивка от Legrand. Адапторът има два 2x2P контакта отдолу и USB Тип A и USB Тип C от страни, както и стойка за смартфон.

прочети още

Просто, интуитивно, без да се натрапват в личния ти живот, продуктите за сигурност на Netatmo ти помагат да поемеш пълен контрол над дома си! С умната вътрешна камера например получаваш сигнали в реално време на телефона в случай на нарушител в твоя дом. А вграденото лицево разпознаване гарантира личната неприкосновеност на семейството и дава възможност да деактивираш видеозаписите и известията за своите близки!

прочети още