Умен дом – как да започнеш?

20 май 2022
Умен дом – как да започнеш?

Стартовият пакет за умен дом се състои от свързан контакт с Gateway (работи на базата на радиовълни) и безжичен сценариен ключ „Излизам/Прибирам се“. Това е!

 

След инсталирането на стартовия пакет, системата бързо и лесно може да се разширява с нови елементи!

 

 

Valena Life with Netatmo/Valena Allure with Netatmo 

Решение, адаптирано към Вашите потребности

Серията ключове и контакти Valena Life/Allure с Netatmo е смарт решение на концерна Legrand, с което управлявате не само осветлението и контактите, но и други смарт устройства в дома си, от място, от разстояние и дори с гласови команди.

 

 

 

 

 

Valena Life with Netatmo/Valena Allure with Netatmo е подходяща за всеки дом и инсталация: съществуваща или нова

Модулна система, с възможност за надграждане, адаптирана спрямо нуждите само в 3 стъпки:

1. създайте смарт инсталация със стартовия пакет, включващ gateway с контакт и безжичен сценариен MASTER ключ „Излизам/Прибирам се“;

2. изберете желаните от Вас допълнителни модули за управление на осветление, отопление, ролетни щори;

3. изтеглете и инсталирайте безплатното приложение Home+Control, за да управлявате смарт инсталацията си.

 

Жичните продукти се инсталират в конзола с дълбочина 40 мм и могат да заменят съществуващ конвенционален ключ или контакт.

Безжичните ключове се фиксират на желаното от вас място с двойно лепяща лента включена в комплекта.

 

 

 

 

Безжични ключове

Поставяте безжичните ключовете, където искате чрез двойно лепяща лента. При необходимост може да ги премествате: например при преаранжиране на стаята. Ако е необходимо, може да добавите и още ключове без да разбивате стени. Безжичните ключове се сдвояват с жичните, за да управляват осветлението, отоплението, щорите или електрическите уреди.

 

Лесно за инсталиране
Просто заменете конвенционалните ключове и контакти без разбиване на стени и допълнително окабеляване.

 

Лесно за използване
От смартфон и/или таблет с инсталирано безплатно приложение Home + Control, чрез гласов асистент като Siri, Google Assistant или Amazon Alexa.

Лесно за управление
Осветление, отопление, ролетни щори. Всички продукти, гарантиращи удобство, се подчиняват на командите, дори на гласовите.

 

*При интерес и/или затруднение за избор на продукти и организацията им в система, моля изпратете запитване на office@bulsmart.bg или ползвайте формата за запитвания. С радост ще се свържем с Вас!

 

Просто, интуитивно, без да се натрапват в личния ти живот, продуктите за сигурност на Netatmo ти помагат да поемеш пълен контрол над дома си! С умната вътрешна камера например получаваш сигнали в реално време на телефона в случай на нарушител в твоя дом. А вграденото лицево разпознаване гарантира личната неприкосновеност на семейството и дава възможност да деактивираш видеозаписите и известията за своите близки!

прочети още

БулСмарт организира разпродажба на разклонители, щепсели и адаптори с марка Legrand до 27 март 2023. По същото време можете да се възползвате и от 15% отстъпка за различни смарт продукти Netatmo и Bticino.

прочети още

От днес до неделя цените са "смарт" в БулСмарт! Вземете дo 35% отстъпка за десетки продукти, които ще улеснят Вашето ежедневие.

прочети още