Умният дом е в ръцете ти

8 април 2022
Умният дом е в ръцете ти
Умен дом – що е то?
 
 
Умният дом е мрежа от свързани ключове, контакти и уреди, чийто контрол е обединен в твоя смартфон или таблет. Така обичайните процеси като включване и изключване на осветлението, регулиране на температурата, смъкване и вдигане на щорите и др. са напълно автоматизирани.
 
Твоят дом – под твой контрол 24/7 със смарт ключове и контакти на Living Now with Netatmo. С тях управляваш отоплението, осветлението, щорите и електроуредите вкъщи директно от телефона си чрез приложението Home + Control. Това ти спестява време и улеснява ежедневието ти многократно!
Умни решения за своя умен дом намери тук. 
 
 
 
Всеки дом може да стане умен

 

Living Now with Netatmo е създаден, за да пасне на всеки дом. Може да се използва в традиционните системи, като осигурява всички традиционни функции за управление и запазва атрактивните си дизайнерски черти. Или може да покаже целия си иновативен потенциал в смарт системи.

 

 

Със смарт Living Now with Netatmo може да:

  • Управлявате осветлението
  • Управлявате щорите
  • Виждате моментното потребление и предпазвате от късо съединение
  • Създавате и управлявате сценарии (ВКЛ/ИЗКЛ осветлението при излизане, прибиране у дома, имитиране на пирсъствие, когато ви няма и т.н.)
  • Използвате гласови команди

 

 

Виж как да направиш дома си по-умен тук:

 

 

 

 

 

Заключвате къщата си с едно докосване

 

С Living Now with Netatmo може да изключите осветлението и да спуснете щорите едновременно, с една команда. А след това да използвате специализираното приложение Home + Control, за да промените всички свързани устройства в сценария.

 
 
 
 
Бъдете у дома по всяко време

 

Може да наблюдавате състоянието на дома си от разстояние чрез вашия смартфон и да получавате известия в реално време в случай на проблем. Освен това, благодарение на функцията "симулация на присъствие", може да настроите активирането на осветлението и щорите все едно сте у дома.

 

 

Изберете своя сценарий

 

Искате да гледате филм или да се насладите на слънчевата светлина? Променете напълно осветлението у дома от вашия смартфон. С Living Now with Netatmo може да управлявате осветление, щори и контакти индивидуално или чрез персонализирани сценарии спрямо вашите нужди. Контролирате цялата къща само с едно докосване.

 

 

Наблюдавайте консумацията си

 

Енергоспестяването е основен въпрос в управлението на дома. Благодарение на Living Now with Netatmo, винаги ще контролирате потреблението си чрез функцията за мониторинг в приложението. Освен това, Living Now with Netatmo може да ви извести, когато достигнете лимита на потребление (ако има зададен такъв). Тогава може да изберете да деактивирате най-малко важните уреди директно от приложението.

 

 

Говорите и системата ви отговаря

 

Искате спокоен старт на неделя сутрин? Няма проблем, може да управлявате всички функции у дома с гласа си, чрез смартфон или гласови асистенти. За да създадете умна система с Living Now with Netatmo, всичко, което трябва да направите, е да инсталирате специално проектираните устройства.

 

apple-home alexa Google Assistant

 

 

Разклонител за мултимедийна зона, 4X2P защита Специален дизайн за перфектно вписване в мултимедийната зона и организиране на кабелите. Разклонителят за TV зона ви позволява да включите и захраните до 8 устройства и да организирате кабелите. Вашата мултимедийна зона никога не е била така добре организирана! Разклонителят може да защити цялото ви мултимедийно оборудване от мълнии благодарение на интегрираната си защита от пренапрежение.

прочети още

Идеалното решение за спалня или зони за почивка от Legrand. Адапторът има два 2x2P контакта отдолу и USB Тип A и USB Тип C от страни, както и стойка за смартфон.

прочети още

Просто, интуитивно, без да се натрапват в личния ти живот, продуктите за сигурност на Netatmo ти помагат да поемеш пълен контрол над дома си! С умната вътрешна камера например получаваш сигнали в реално време на телефона в случай на нарушител в твоя дом. А вграденото лицево разпознаване гарантира личната неприкосновеност на семейството и дава възможност да деактивираш видеозаписите и известията за своите близки!

прочети още