Умният дом е в ръцете ти

8 април 2022
Умният дом е в ръцете ти
Умен дом – що е то?
 
 
Умният дом е мрежа от свързани ключове, контакти и уреди, чийто контрол е обединен в твоя смартфон или таблет. Така обичайните процеси като включване и изключване на осветлението, регулиране на температурата, смъкване и вдигане на щорите и др. са напълно автоматизирани.
 
Твоят дом – под твой контрол 24/7 със смарт ключове и контакти на Living Now with Netatmo. С тях управляваш отоплението, осветлението, щорите и електроуредите вкъщи директно от телефона си чрез приложението Home + Control. Това ти спестява време и улеснява ежедневието ти многократно!
Умни решения за своя умен дом намери тук. 
 
 
 
Всеки дом може да стане умен

 

Living Now with Netatmo е създаден, за да пасне на всеки дом. Може да се използва в традиционните системи, като осигурява всички традиционни функции за управление и запазва атрактивните си дизайнерски черти. Или може да покаже целия си иновативен потенциал в смарт системи.

 

 

Със смарт Living Now with Netatmo може да:

  • Управлявате осветлението
  • Управлявате щорите
  • Виждате моментното потребление и предпазвате от късо съединение
  • Създавате и управлявате сценарии (ВКЛ/ИЗКЛ осветлението при излизане, прибиране у дома, имитиране на пирсъствие, когато ви няма и т.н.)
  • Използвате гласови команди

 

 

Виж как да направиш дома си по-умен тук:

 

 

 

 

 

Заключвате къщата си с едно докосване

 

С Living Now with Netatmo може да изключите осветлението и да спуснете щорите едновременно, с една команда. А след това да използвате специализираното приложение Home + Control, за да промените всички свързани устройства в сценария.

 
 
 
 
Бъдете у дома по всяко време

 

Може да наблюдавате състоянието на дома си от разстояние чрез вашия смартфон и да получавате известия в реално време в случай на проблем. Освен това, благодарение на функцията "симулация на присъствие", може да настроите активирането на осветлението и щорите все едно сте у дома.

 

 

Изберете своя сценарий

 

Искате да гледате филм или да се насладите на слънчевата светлина? Променете напълно осветлението у дома от вашия смартфон. С Living Now with Netatmo може да управлявате осветление, щори и контакти индивидуално или чрез персонализирани сценарии спрямо вашите нужди. Контролирате цялата къща само с едно докосване.

 

 

Наблюдавайте консумацията си

 

Енергоспестяването е основен въпрос в управлението на дома. Благодарение на Living Now with Netatmo, винаги ще контролирате потреблението си чрез функцията за мониторинг в приложението. Освен това, Living Now with Netatmo може да ви извести, когато достигнете лимита на потребление (ако има зададен такъв). Тогава може да изберете да деактивирате най-малко важните уреди директно от приложението.

 

 

Говорите и системата ви отговаря

 

Искате спокоен старт на неделя сутрин? Няма проблем, може да управлявате всички функции у дома с гласа си, чрез смартфон или гласови асистенти. За да създадете умна система с Living Now with Netatmo, всичко, което трябва да направите, е да инсталирате специално проектираните устройства.

 

apple-home alexa Google Assistant

 

 

Просто, интуитивно, без да се натрапват в личния ти живот, продуктите за сигурност на Netatmo ти помагат да поемеш пълен контрол над дома си! С умната вътрешна камера например получаваш сигнали в реално време на телефона в случай на нарушител в твоя дом. А вграденото лицево разпознаване гарантира личната неприкосновеност на семейството и дава възможност да деактивираш видеозаписите и известията за своите близки!

прочети още

БулСмарт организира разпродажба на разклонители, щепсели и адаптори с марка Legrand до 27 март 2023. По същото време можете да се възползвате и от 15% отстъпка за различни смарт продукти Netatmo и Bticino.

прочети още

Със системата за умен дом на Legrand и Netatmo вече не е необходимо да проверявате всички уреди преди излизане от вкъщи. Възможността да ги изключите от разстояние предотвратява евентуални инциденти или претоварване на електрическата система.

прочети още